Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

QUOTE(kristina3 @ 2007 04 17, 16:21)
labutis visiems,
nusprendžiau ir aš parašyti į šį forumą smile.gif  mano Rokučiui tos pačios problemytės, lūpytė tiesa jau susiųta, tik va ryt jau keliaujam gomuriuką operuoti. Jaudinuosi siaubingai blush2.gif  Gal kas galėtų pasidalinti patirtim, kaip kas ten vyksta, ką galima valgyti po operacijos, ir t.t.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Kantrybės ir stiprybės jums,pergyvenimo daug,bet po to širdelėj taip gera,kad stengiamės dėl savo vaikiukų bigsmile.gif SĖKMĖS jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona.sls @ 2007 04 17, 14:09)
Sashulka, ar tavo vaikučiui buvo tik lupytės nesuaugimas? ar turite viršuje dantukų? ar jie tiesūs auga?
Ačiū už atsakymus smile.gif

taip Anastasijai tik lupytes nesuaugimas, virsuje turime tik 3 dantukus, auga graziai, bet tuoj vietoj kur uzsiuta lupyte yra biski patinus,todel vieno dantuko beveik nesimato... o siaip auga tiesus...
visada prasom smile.gif
QUOTE(Ziogutis @ 2007 04 17, 16:27)
Prašom apie tai smulkiau papasakoti biggrin.gif  thumbup.gif Kurioje vietoje gyvenate Pašilaičiuose?

biggrin.gif mes gyvename Pasilaiciu gatveje, prie Rimi parduotuves, o jus kurioje vietoje??? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina3 @ 2007 04 17, 15:21)
labutis visiems,
nusprendžiau ir aš parašyti į šį forumą smile.gif  mano Rokučiui tos pačios problemytės, lūpytė tiesa jau susiųta, tik va ryt jau keliaujam gomuriuką operuoti. Jaudinuosi siaubingai blush2.gif  Gal kas galėtų pasidalinti patirtim, kaip kas ten vyksta, ką galima valgyti po operacijos, ir t.t.

Sveika prisijungus!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
SASHULKA,NEŽINAU KODĖL, BET AŠ ĮSIVAIZDAVAU,KAD JUS KAUNIEČIAI ax.gif

ĮDOMU, IŠ KOKIU MIESTU ČIA BENDRAUJANČIOS MAMYTĖS? g.gif
Atsakyti
labutis visiems,

Sveika prisijungus 4u.gif

kadangi mums dar nesenai tik lūpytė susiūta, tai dėl gomuriuko operacijos nieko pasakyti negaliu. Ji mums po metu bus rolleyes.gif

O jums linkiu stiprybės, viskas bus ok mirksiukas.gif O kur jums operaciją atliks, ir kas operuos? Vėliau lauksim pasakojimų 4u.gif

Simona, ar buvai pas Zalecką savo mažylę nuvežus?
Atsakyti
labutis visiems,

Sėkmės Jums.
Kaip ir Žiogutis rašė, bus galima valgyti tik skystą maistą (kaip grietinės). Mes buvom prisipikrę visokių jogurtukų, sulčių nerūgščių, Hippo tyrelių vaisinių ir su mėsyte, bet tik tokių kur nėra ryžių (nes jie paprastai būna nesutrinti). Po gomuriuko operacijos padidėja seilėtekis, todėl reikėtų vežtis visokių seilinukų ar rankšluostėlių.
Atsakyti
sveika \kristina, malonu kad tu su mumis , uo musu daugiaubendrauja tuodaugiau igyjame ziniu thumbup.gif
is kokio tu miesto? nes Kaunieciai ( ir aisku jeigu nori tai netik ) rengiam susitikima clap.gif
Atsakyti
Simona, ar buvai pas Zalecką savo mažylę nuvežus?
[/quote]
Buvau,jo kabinete vos porą minutėlių užtrukom,tai gavosi vien tik pasivažinėjimas į Vilnių.Koks pasivažinėjimas,visa kelionė kai tenka iš kito Lietuvos galo važiuot rolleyes.gif Ir nieko tokio nepasakė,tik tai,kad reiks atvykti kai bus praėję pusė metų.O apie masažiukus nieko nebūtų nė užsiminęs jei nebūčiau pati paklaususi.Kažkaip kitaip viską įsivaizdavau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona.sls: 17 balandžio 2007 - 21:17
QUOTE(sashulka @ 2007 04 17, 17:44)

biggrin.gif mes gyvename Pasilaiciu gatveje, prie Rimi parduotuves, o jus kurioje vietoje??? biggrin.gif
Papildyta:

O mes gyvename Gabijos gatvėje prie Ikiuko 4u.gif Mano žiogas dažnai su auklyte eina į mimi parduotuvę biggrin.gif Jis rimi vadina mimi biggrin.gif
Atsakyti
buvom ir mes pas chirurga siandie, tai studentai apstojo biggrin.gif docentas sako cia tas atvejis kur jums pasakojau doh.gif , nu ir prasidejo bajeriai, sako kaip jos liezuvis, ar viskas ok? sakauiškisk liezuvi- tai ji visiems tik tongue.gif jau prisijukėm iki nukritimo, padarė visiems ate, apžiūrėjo ją, labai bendraujanti manoji manoj manu kad gerai , ir darsiandiena pas gydytoją ismoko atbula vaiksčiot thumbup.gif na va tokie musu pletkai gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 04 18, 19:36)
buvom ir mes pas chirurga siandie, tai studentai apstojo  biggrin.gif docentas sako cia tas atvejis kur jums pasakojau  doh.gif , nu ir prasidejo bajeriai, sako kaip jos liezuvis, ar viskas ok? sakauiškisk liezuvi- tai ji visiems tik  tongue.gif jau prisijukėm iki nukritimo, padarė visiems ate, apžiūrėjo ją, labai bendraujanti manoji manoj manu kad gerai , ir darsiandiena pas gydytoją ismoko atbula vaiksčiot  thumbup.gif na va tokie musu pletkai  gossip.gif

Smagiai tu čia papasakojai biggrin.gif O, kada tavo lėlytei gomuriuką operuos?
Atsakyti
labutis visiems,

Sveika prisijungus 4u.gif ir sekmes jums, mes cia visos kumstukus palaikysim mirksiukas.gif ir nekantraudamos naujienu lauksim ax.gif

Na o mes vakar pas Zalecka buvom,operacija paskyre rugpjucio 20.
Tikejausi ,kad viskas vyks greiciau doh.gif ,na bet ka padarysi vasara atostogu metas.Neaisku kuris operuos ,nes jie patys dar nezino kada atostogaus g.gif doh.gif
Sake jei Martuseviciute bus atostogose,tai jis pats isoperuos cituoju"nedidele problema ir pats susitvarkysiu" blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spylka @ 2007 04 18, 19:36)
buvom ir mes pas chirurga siandie, tai studentai apstojo  biggrin.gif docentas sako cia tas atvejis kur jums pasakojau  doh.gif , nu ir prasidejo bajeriai, sako kaip jos liezuvis, ar viskas ok? sakauiškisk liezuvi- tai ji visiems tik  tongue.gif jau prisijukėm iki nukritimo, padarė visiems ate, apžiūrėjo ją, labai bendraujanti manoji manoj manu kad gerai , ir darsiandiena pas gydytoją ismoko atbula vaiksčiot  thumbup.gif na va tokie musu pletkai  gossip.gif

Nu ir saunuole mergina thumbup.gif
Atsakyti
Zuze, smagios naujienos 4u.gif Laikas greitai bėga, taigi neužkalnų ir rugpjūtis mirksiukas.gif
Atsakyti