Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

Na, mada tai mada...būkime mados aukos mirksiukas.gif aišku lėčiau rašosi, bet ką darysi smile.gif ko dėl mados nepadarysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na man nei lėčiau rašosi, nei raidės maišosi. Įprasti reikia. Juk, jeigu reikia rašyti ką nors darbe, nerašome šveplai. 4u.gif
Atsakyti
aš ir būtinai prisidesiu prie šios akcijos smile.gif nes rašant darbus labai trukdo tie visi trumpinimai ir angliški žodžiai biggrin.gif velnias kaip sunku rašyti lietuviškai lotuliukas.gif bęgalę kartų taisiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tikiuosi iprasiu rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Prisijugiu ir aš prie šios akcijos, mada yra mada tai merginos būkime madingos bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai ko mes moterys del tos mados nepadarom. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai puiki mada. thumbup.gif
Atsakyti
Būtinai prisijungsiu prie šios mados blush2.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
pabandysiu ir aš prisijungti prie šios akcijos blush2.gif nepažadu kad iš kart gausis ax.gif tad jei ka nepykit hihihi.gif svarbu geri norai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2008 07 29, 17:46)
pabandysiu ir aš prisijungti prie šios akcijos  blush2.gif  nepažadu kad iš kart gausis ax.gif  tad jei ka nepykit hihihi.gif svarbu geri norai  rolleyes.gif

Nepamirškime, kad lietuviška turėtų būti ir profilio informacija mirksiukas.gif Čia daugeliui forumiečių skirta - rašyt tai rašo lietuviškai, o parašuose ir profilyje karaliauja "nemadingos" raidės rolleyes.gif
Atsakyti
Jau seniai rašau su lietuviškom raidėm. Ir maloniau akiai, ir kai mokyklai reikia ką nors parašyt su kompiuteriu, nesipainioju, j raidžių kur nereikia nepridedu ;D
Atsakyti
Jai esame lietuviai, tai ir rašykime lietuviškai. Gaila, kad jaunimas šiais laikais pamiršta, kokia graži yra mūsų kalba. Dabar jiems populiarus tik angliški žodžiai, sutrumpinimai ir keiksmažodžiai. Nusivyliau jais... schmoll.gif
Atsakyti
Nesivaikau madų,bet žiūriu neblogai sekasi thumbup.gif taigi prisijungiu prie jūsų mirksiukas.gif
Atsakyti