rutelelt, džiaugiuosi, kad kotletai patiko
Mymyte, labai smagu, kad tiek visko išmėginai

O dėl Napoleono - tu čia kalbi apie tą, keptą keptuvėje?

Tiesą sakant, kiek dariau, visuomet valgydavom po kelių valandų, tad ir neįsivaizduoju, kas ten gaunasi po nakties...

Gal tiesiog šis receptas netinka ilgam laikymui... Tada mėgink tešlą daryt pagal kito Napoleono receptą ir kepk orkaitėje... Arba ir pagal tą patį receptą, tik irgi kepk orkaitėje...
bjaurybe, gi ir pyragus dažnai patiekia su padažu

Bet man varškės apkepas skanesnis, todėl su tuo manų apkepu nebeeksperimentuoju
noir1, džiaugiuosi, kad bandelės puikiai pavyko

O šiaip bandelės kietos gaunasi daugiau ne dėl miltų rūšies, o dėl miltų kiekio tešloje... Greičiausiai tiesiog padauginai miltų... Nors aš mieliniams kepiniams ekstra miltų nenaudoju - nebent biskvitui...
dianute, aš, kaip ir didžiąją dalį visų formų ir formelių, pirkau
štai čia 
Silikonines madlenų formeles man jie atvežė pagal specialų užsakymą, o metalinių, štai tokių, tai ir dabar tikrai turi:
egliuke, tikrai nereikia
mamushka
Miglota, labai džiaugiuosi, kad naudojiesi mano pateiktais receptais
alina_nr_1, kaip ir sakė mamushka, virti manų nereikia, tiesiog įmaišyti sausas kruopas į tešlą
Tuoj, nėra už ką

Malonu, kad receptai patiko
Kozete, šiems sumuštiniams, kaip ir blynams, keptuvė neturi būti labai karšta... Iš pradžių įkaitinu ant 7 (iš 9), o kepti pradedu prisukusi iki 5 - 6.
Dėl pynimo jokių paslapčių tikrai nėra

Tiesiog reikia suformuoti vienodo dydžio volelius, o tada supinti:

Man ši pynė skaniausia buvo dar šilta, o kitą dieną jau nebe tokia...
O čia dariau šią savaitę vaikams į darželį. Tortas keptuvinis Napoleonas su bananais ir keksas su kiaušinių likeriu