babouziuke, seniai matyta
paprasta, smagu, kad žuvis gavosi skani
šilauoge, džiaugiuosi, kad atsirinkai sau tinkantį torto receptą
Nertera, realiai tas Oetker kremas nėra tai, ko reikia šiam tortui... Geriausia būtų daryti su tirpiu pudingu... Turiu pasidėjusi kelis pakelius tokio pudingo iš Vokietijos - kai išmėginsiu, parašysiu, ar jaučiasi skirtumas... O kol kas gal tikrai verta pamėginti įmaišyti grietinėlės standiklio...
RamuneR, keksiukai galėjo susmegti dėl to, kad tešla permaišyta arba dar buvo ne visai iškepę...
nighttingale, labai gaila, kad "katastrofa pagal nighttingale" gavosi nelabai skani... Niekaip nesuprantu, kodėl tešlą gavosi minkoma... O miltus tiksliai atmatavai?
Vaidullka, būtent šiame recepte puodelis - 237 ml
Comma
MELDA, tikrai nesiimsiu spėlioti, koks tai buvo pyragas... Daug kartų įsitikinau, kad čia galiu pateikti tik išbandytus receptus
LIAN, kraštas, kaip ir sakė Katu, iš sausainių trupinių, sumaišytų su tirpintu sviestu
eya, džiaugiuosi, kad pyragas patiko, atrodo labai skaniai
greja, pasižiūrėk šia temą
Katu
rutelelt, omletas kepdamas ir man iškilo, bet aušdamas vėl susileido, nereikėjo net badyti... Na bet svarbiausia, kad buvo skanu








