
babouziuke, seniai matyta


paprasta, smagu, kad žuvis gavosi skani

šilauoge, džiaugiuosi, kad atsirinkai sau tinkantį torto receptą

Nertera, realiai tas Oetker kremas nėra tai, ko reikia šiam tortui... Geriausia būtų daryti su tirpiu pudingu... Turiu pasidėjusi kelis pakelius tokio pudingo iš Vokietijos - kai išmėginsiu, parašysiu, ar jaučiasi skirtumas... O kol kas gal tikrai verta pamėginti įmaišyti grietinėlės standiklio...


RamuneR, keksiukai galėjo susmegti dėl to, kad tešla permaišyta arba dar buvo ne visai iškepę...



nighttingale, labai gaila, kad "katastrofa pagal nighttingale" gavosi nelabai skani... Niekaip nesuprantu, kodėl tešlą gavosi minkoma... O miltus tiksliai atmatavai?


Vaidullka, būtent šiame recepte puodelis - 237 ml

Comma

MELDA, tikrai nesiimsiu spėlioti, koks tai buvo pyragas... Daug kartų įsitikinau, kad čia galiu pateikti tik išbandytus receptus

LIAN, kraštas, kaip ir sakė Katu, iš sausainių trupinių, sumaišytų su tirpintu sviestu

eya, džiaugiuosi, kad pyragas patiko, atrodo labai skaniai

greja, pasižiūrėk šia temą

Katu

rutelelt, omletas kepdamas ir man iškilo, bet aušdamas vėl susileido, nereikėjo net badyti... Na bet svarbiausia, kad buvo skanu
