Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

QUOTE(liepa27 @ 2009 11 25, 21:40)
blink.gif o kurioj ligoninej gimdysi?as tai siaip su vyru planuoju gimdyt.ne gi gali del karantino jo neileisti.

man planinis cezaris. gimdysiu šiauliuose, bet kiek girdejau karantinas daugelyje LT ligoninių paskelbtas. gimdyme vyrui dalyvauti leidžia, ir po operacijos leidžia pasimatyti, bet tik tiek. visas tolesnis bendravimas kaip kokiais tarybiniais laikais.
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2009 11 25, 22:44)
man planinis cezaris. gimdysiu šiauliuose, bet kiek girdejau karantinas daugelyje LT ligoninių paskelbtas. gimdyme vyrui dalyvauti leidžia, ir po operacijos leidžia pasimatyti, bet tik tiek. visas tolesnis bendravimas kaip kokiais tarybiniais laikais.

4u.gif nuraminai, gerai, kad nors gimdyme dalyvaut leidzia
Atsakyti
aisku yra siokia tokia baime, ir pirmas galbut sklandus greitas gimdymas dar ne rodiklis... bet bus kaip bus, kuo maziau jaudinsies galvodama, o kaip dabar, kaip bus, kaip ir kas... tuo bus ramiau, cia tik trumpas etapas palyginus su visu gyvenimu, su vaikelio auginimu, su kitais dalykais. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
nebijau biggrin.gif
Atsakyti
Bijau,tikiuosi nebus toks gimdymas kaip su pirmaja unsure.gif
Atsakyti
Pirmasis gimdymas buvo labai ilgas ir ne visai sklandus unsure.gif . Dabar yra siokia tokia baime, kad leliukui viskas butu gerai, o skausmu jokiu tikrai nebijau ax.gif .
Atsakyti
Aš tai net nežinau ar bijau ar ne gimdyti antrą kartą. Tikriausiai bijau, bet vis tiek jau atėjo toks laikas, kad vis tik gal greičiau viskas prasidėtų, greičiau baigtųsi. g.gif
Atsakyti
As tai bijau net pagalvoti apie antra leliuka... blush2.gif
Atsakyti
Baime nelygi baimei, atsimenu kai gimdziau pirma per saremius galvodavau, kaip moterys ryztasi gimdyti antra karta? suvokdama, kad reikes kazkada ir antro, net negera darydavosi, o dabar kai laukiuos, veju minti kuo toliau. Ner kad bijociau, bet kai zinai kas laukia, tai doh.gif
Atsakyti
Menesi po pirmojo vaikiuko gimimo galvojau kad bijociau gimdyt antra karta. Bet dabar jau visos baimes isgarave. tikiuosi kad ir antras gimdymas bus toks greitas ir lengvas. ax.gif
Atsakyti
aš irgi prie tų, kurios bijo blush2.gif bet kai gimdymas ant nosies, tai tiesiog norisi, kad viskas greičiau prasidėtų ir greičiau baigtųsi ax.gif
Atsakyti
po gimdymo sakiau vaiku daugiau nebus schmoll.gif o jei ir bus tai noresiu planuoto cp ,nes man stangos ir stumimas buvo kosmaras kazkoks sakiau kad numirsiu,dabar praejo 3 savaites dar manau vis dar taip pat,seip noretusi ir antro aisku ne dabar po kokiu 4-5metu,gal nuomone dar pasikeis ir baime dings biggrin.gif
Atsakyti