kad ir kaip skaudejo pirmo gimdymo metu,bet antro gimdyti nebijau
Nea..
Labai laukiu susitikimo
Labai laukiu susitikimo

Mano pirmas gimdymas buvo sunkokas, o ir po gimdymo sunkokai gijau
, tai antrą gimdymą negreit suplanavom, tačiau dabar turiu tris grožius
, antras ir trečias gimdymai nepalyginamai lengvesni
už pirmąjį. Linkiu tau to paties, o kad pirmas susitikimas su savo vaikiuku atperka bet kokį skausmą, ar vargą, tai tikra tiesa. Sėkmės

Na man baisoka, nors pirmas praejo gan greit per 5 val, bet kai zinau ka reikia iskenteti, manes nezavi, gal baime ne tiek del skausmo, bet, del to, kad tik viskas butu gerai, be jokiu komlikaciju ir traumu, to labai bijau... O viskas jau cia pat...
Na gimdymo nebijau, nors su pirmuoju uztrukau 7 val gimdykloje
. Man labai bijosi tu 9 nestumo menesiu, nes pirmasis nestumas komplikuotas buvo, gresiantis, o paciame gale - gulejimas ligoninese.
Tik tas, man nepatinka,

Gimdyti tai nebijau, nors pats gimdymas buvo labai sudėtingas, ilgas, skausmingas ir komplikuotas
, bet labiausiai bijau to, kas užgriūna grįžus iš ligoninės, nes auginti kur kas baisiau kai beveik niekas nepadeda, va čia ir buvo skaudžiausia, nes tikėjaus kur kas daugiau pagalbos iš vyro

As bijau gimdyti is tikruju bijau...ir del galimu komplikaciju ar traumu ir del skausmo ir t.t. pirma karta buvau lengviau,nes nezinojau ka tai reiskia..aisku vaikelio buvimas atperka tas kancias,bet vis tiek baisu

Bijojau, bet del paties gimdymo, ir apsiejimo su vaiku, man antras kartas buvo nepalyginamai lengvesnis. Tikrai nepalyginamai. Iskaitant ir tai, kad be jokiu plysimu ir k.t. Skausmas pasimirso is karto. Nors irgi skaudejo aisku. Tik trumpiau ir gal net intensyviau uztai
Bet net emiau galvoti, kaip tai yra puiku gimdyti, ko nepamenu ar buvo pirmaji karta. Arba netaip isireze.

Kadangi pirmas gymdymas praėjo sunkiai o ir skausmui esu jautri tai gimdyti labai labai bijau. man nei nėštumas nei vaikelio auginimas nebaisus jei tik kas išvaduotu mane nuo gimdymo. net mintis,kad antrasis gimdymas lengvesnis manes neguodžia
na bet ka padarysi vien del labai laukiamo mažylio teks kažkaip ištverti.

kazkiek baisoka, kai zinai kas tai yra. Bet ar bijosi ar ne niekas nepasikeis.
Pirmas gimdymas nebuvo is lengvuju, ilgas, sekinantis ir su komplikacijom, bet viskas kazkur nublanko ir atrodo zinai, kas laukia, bet vis tiek to skausmo neisisvaizduoji. Tikiuosi, kad antram bent jau busiu moraliskai nusiteikus teisingiau nei pries pirma gimdyma, kai net isivaizduot negalejau kas tai yra
Bet va labai bijau to laiko po gimdymo, kaip reikes teisbe ir demesi padalinti dviem, kad nei vienas nuskriaustas nesijaustu ???

Labai laukiu,bet ir be proto bijau
Pirmasis gimdymas ne iš lengvųjų buvo,todėl bijau,kad tik nepasikartotų scenarijus...Bijau ir to,kas bus po...Bet ir be proto laukiu,kada gi galėsiu paniurkyti ir apkabinti antąjį stebuklėlį