Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

Dar ir kaip bijau. Bet noras tureti dar viena vaika didesnis 4u.gif
Atsakyti
Mano sunui tik 3 menesiai.... O as jau apie 2 menesius svajoju apie antra vaikeli.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Visiskai nebaisu smile.gif svarbiausia pozityvios mintys smile.gif
Atsakyti
Pirmo visai nebijojau. Bet pagimdzius sakiau, kad daugiau jokiu vaiku... doh.gif buvo labai sunkus gimdymas.
O dabar antras nestumas i pabaiga, tai taip bijau, kad net silpna darosi. Sako moterims organizmas gamina kazkoki hormona, kad gimdymo skausmai pasimirsta - galiu tvirtinti, kad man sis hormonas nesigamina biggrin.gif atsimenu viska iki smulkmenu... doh.gif

tik vienas pliusas, kad i nestumo pabaiga ramybe uzejo, siaip ar taip isvengti sito proceso nepavyks, taigi tikiuosi, kad antras gimdymas bus skalndesnis ir lengvesnis smile.gif
Atsakyti
As irgi antro gimdymo labai bijau, niekaip negaliu pasiryzti, nes zinau kas laukia. Kazkaip mintyse galvoju, gerai jei gautusi netyciukas.... Nes sava valia negaliu pasiryzti.
Atsakyti
as kazkaip nebijojau antro gimdymo. buvau labai pozityviai nusiteikus, nes pirmas gimdymas buvo lengvas, tai galvojau ir antras bus nebaisus. bet viskas vyko ne pagal mano pageidavima schmoll.gif . gimdziau ir ilgiau ir daug skausmingiau ir... ui...
trecia karta bijociau cool.gif
Atsakyti
Aš tai savo mažių labai lengvai gimdžiau, todėl antro gimdyti nebijočiau. Tačiau man ne pats gimdymas sunkus buvo, o pogimdyminis periodas. Buvo tokia kaip depresija apėmusi, labai sunkiai tai pergyvenau. Va būtent dėl antro leliaus tai dar bijau ir pagalvoti ne dėl paties gimdymo, o dėl to pogimdyminio periodo verysad.gif
Gal dar per anksti mąstyti dėl antro biggrin.gif
Atsakyti
Labai bijau ir netik skausmo gimdymo metu, bet ir nestumo ir siaip po gimdymo sveikatos pablogejimo.Nes taip paziurint jei as po pirmo vaikucio vos ne invalide esu, tik po biskuti atsigaunu tai kas gi bus po antro...Bet manau kad noras tureti dar tokiu stebuklu galiausiai nugales visas baimes.
Atsakyti
Aš ir pirmo nebijojau gimdyt, ir dabar nebaisu. Baisesni prisiminimai ne gimgymo, o pogimdyvinio perioda ir pačio gyjimo po siuvimo.
Atsakyti
bijau-sunkiai gimdziau, bet laaaabai noriu dar lotuliukas.gif .gimdymas yra gimdymas.neamzinai truks.nors kai gimdai tai kazkaip netiketai pasimirsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamencita: 10 liepos 2010 - 23:16
Po pirmojo gimdymo atsigavau tik kaskur po 1,5 metu. Ejau ir pas psichologes ir siaip "skambinau" visais varpais kad man negerai ,kad reikia vaika gelbet nuo manes. Bet antrajam ryzausi tik todel,kad yra viltis jog vyresnelis nereikalaus tiek demesio is manes, nes bus su kuo zaisti. Nors kai arteja sis gimdymas jauciuosi zymiai ramesne ir taip jau labai nebebijau. Nors kartais tikrai buna minciu kodel tie kvailiukai vaikai pasirinko mane tokia kartais netikusia motina.
Atsakyti
Pirmo gimdymo nebijojau, antro irigi nebijau, nors pirmas buvo ir sunkus ax.gif Labiau bijau pogimdyminio periodo, nes buvo kažkokia depresija užpuolusi ir nerimas, bet po truputį pati susitvarkiau. Visiškai jaučiausi atsigavusi po 7 mėn.
Atsakyti