Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

As pirma karta taip bijojau kad net naktim sapnuodavau lotuliukas.gif Uztai turbut ir nepagimdziau neatsidarinejo gimd kaklelis reikejo CP daryti Tai tiesa kad nereike bijoti ir viskas bus ok
Atsakyti
oi as primo tai kazkaip nebijojau, nes anksciau laiko gime tai nespejau pradet bijot smile.gif o antro tai bijojau, nes jau zinojau kas manes laukia smile.gif nors siaip mano abu gimdymai greiti ir pakankamai lengvi, bet vistiek gi skauda smile.gif
Atsakyti
Aš bijojau. Labai labai labai ir net nezinau ko, nes gimdziau greitai ir ne taip skaudejo, bet baimes jausmas tai doh.gif
Kai suzinojau, kad laukiuosi trecio, tai galvojau"Dieve, tai vel reikes gimdyti, o siaube".
Nieko, pagimdziau ir trecia biggrin.gif
Atsakyti
antro ne taip bijojau kaip pirmo
Atsakyti
o as ne tai kad bijau antro gimdymo, nes viskas kaip ir aisku kas su tavim vyksta, bet labaiu tingiu doh.gif ilgi saremiai kurie atrodo niekada nesibaigsi, kirpimaimai, stumimai gerai kad viskas greitai pasimirsta......iki kito gimdymo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmaji bijojau labai ir net labai. unsure.gif Antro nebijojau visai, nes pirmas gimdymas paliko gerus ispudzius tongue.gif Ir antras gimdymas praejo puikiai, dabar po ilgos pertraukos laukiu trecio, tai dar apie gimdyma net negalvoju, bet jausmas, kad nebijau blush2.gif

Sekmes visoms, linkiu nebijoti 4u.gif
Atsakyti
Artėja gimdymas artėja, aš jo vis labiau laukiu, bet baimės jokios rolleyes.gif
Atsakyti
na as jau noriu irgi antro,ir kazkaip nebijau gimdymo g.gif gal del to,kad pirmas buvo pakankamai lengvas...nezinau...bet noras tureti leliu manau uzmusa visa ta baime wub.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmo vaikelio, daug kas klausinejo ar nebijau? Atsakydavau paprastai, kad nebijau, nes nezinau dar nzn koks tai skausmas. pirma gimzdiau naturaliai ir be epiduro, gimdymas truko 14val. (supratau kad skausmas neblogas biggrin.gif ) bet dabar antro gimdymo irgi nebijau, nes pasikankini ta diena ir viskas, bijau tik neplisti antra karta, nes labiau nukankina pora men.... unsure.gif
Atsakyti
apie antra jau kartais pagalvoju, bet baimes tikrai nera jokios. Nebijojau ir su pirmu.
Atsakyti
Nebijojau ir nebijau gimdyti dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti
Baisiau buvo tik tai, kad zinai kas laukia. O buvo daug lengviau ir daug greiciau.
Atsakyti