reikia nusiteikti geriausiam ir mesti baimes į šalį. Kitaip užsiciklinsit ant viso to...
Pirmas gimdymas nebuvo lengvas, bet kazkaip nebeprisimenu nei skausmu, nei sunkumu ir su malonumu bei nekantrumu laukiu antragimio
Gimdyti visiskai nebijau... bent jau kol kas

antras gimdymas truko vos pusvalandi,tai trecia gimdysiu visiskai be baimes

nors aisku nezine ,kaip gali buti
bijojau pirmojo gimdymo, o be reikalo. gimdymas buvo labai lengvas ir greitas. dabar zinau, kaip visa tai atrodo, tad antra gimdyti visiskai nebus baimes, manau

Pirmas baigesi CP, o dabar gydytoja sako, kad galiu ir pati, ir gali CP. vien zodziu viskas eigoje greiciausiai matysis - va tas tai labiausiai neramina.
Pirmas gimdymas man buvo tikrai labai sunkus, todel ziauriai bijau antro gimdymo, bet kai pagalvoju, kad skausmas bus tik laikinas, o vaikeliu dziaugsiuosi visa gyvenima, kazkaip ta baime nublanksta

as stengiuosi apie tai negalvot
ramina tai, kad tikrai tas skausmas tik laikas, pritariu barbarisa

Nebijojau gimdyt nei pirmo nei antro, tik neramu buvo kaip bus po gimdymo, nes po pirmojo labai ilgai ir sunkiai gijau... Dabar besilaukdama trečiojo irgi nebijau ir vis galvoju kaip bus, kaip prasidės, kaip seksis
Laukiu gimdymo - tai toks ypatingas įvykis

Pabaigoje nestumo truputi bijojau, bet siaip stengiausi galvot tik pozityviai, nors aplink tai prisiklausiau visko, labiausiai baiminausi nuomones, kad jeigu mamos mus gimdydamos sunkiai gimde, tai ir ju dukros taip pat sunkiai gimdys.. o mano mama sunkiai mus su broliu gimde.. tai truputi prisigalvodavau nesamoniu, bet dabar - jei dievulis duos antra leliuka, manau, kad nebijosiu, nes dabar isitikinau, kad mano minetas mitas - tikra netiesa - as pagimdziau gana lengvai ir sklandziai ir viso to pasekme as manau ir gydytoja netgi taip sake- bent kokia 40-50 proc. - kaip minejau, pozityvus nusiteikimas, tada -atsipalaiduoji labiau ir greiciau ir lengviau vyksta gimdymas
lengvo ir sekmingo gimdymo linkiu visoms, kurios dabar laukiates