Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

Kol negalvoju,nebijau. lotuliukas.gif istikruju pirmaji gimdziau labai jau sunkiai,skatino,38 val.praejo nuo pirmu saremiu iki tol kol susitikau su maziuku. blink.gif Tai dabar save nuteikiu,kad sis gimdymas ne pirmas,kad turetu viskas ivykti greiciau. ax.gif Kad blogiau nei pirma karta jau nebebus.Optimiste lotuliukas.gif Gal tik yra toks jauduliukas. Bet labai laukiu kol galesiu priglausti mazyli. wub.gif Zinau,kad visi skausmai atsiperka,kai pamatai vaikeli,kuri nesiojai 9 menesius po savo sirdele. 4u.gif
Atsakyti
nors dar mazoji mano mazyte visai smile.gif bet jau planuose yra 2 lialiukas 4u.gif kadangi pirma pasigimdziau gal lengvai, tai 2 tikuosi irgi panasei bus
Atsakyti
antras kartas man jau tikrai nebebus toks baisus! smile.gif
Atsakyti
Labai bijojau sąrėmių skausmų, net planavau CP.. Tačiau, kai pradėjo temti protas, paprašiau epidūro ir prašviesėjo iškart (pirmu gimdymu negavau nuskausminimo).
Atsakyti
Antras gimdymas jau ant nosies. Bijau tiek pat, kiek ir pirmą kartą. Ir bijau visai ne skausmo, nemalonių gydytojų ar pan. Nerimauju, kad vaikelis gimtų gyvas ir sveikas. Tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai, greitai, o vaikutis bus sveikas kaip ridikas.
Atsakyti
Su antru bijau labiau nei su pirmuoju biggrin.gif

QUOTE(Nautica @ 2012 01 13, 16:44)
Antras gimdymas jau ant nosies. Bijau tiek pat, kiek ir pirmą kartą. Ir bijau visai ne skausmo, nemalonių gydytojų ar pan. Nerimauju, kad vaikelis gimtų gyvas ir sveikas. Tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai, greitai, o vaikutis bus sveikas kaip ridikas.

Mano didziausia baime ta pati... Sekmes bijancioms ir nelabai 4u.gif
Atsakyti
kai po mano super sunkaus gimdymo, paskutine buvimo ligonineje diena, atejo gydytoja ir sako : "na noreciau dabar pakalbet apie antra...." biggrin.gif zodz... pasisiause viso kuno plaukai ir pagalvojau, kd jai gal su galva kazkas negerai Man 3 men po gimdymo, pasakojant kam nors savo gimdymo istorija vis riededavo asaros.... Ziauriai bijau antro gimdymo.... Ziauriai ziauriai ziauriai.... biggrin.gif
Aisq dar kaip ir ankstoka man apie tai galvot blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkytia1985 @ 2012 01 09, 16:54)

man tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimmuske: 19 sausio 2012 - 23:18
Antro bijau labiau. Su pirmu, nezinojau, ko tiketis ir ko bijoti.
Atsakyti
Pirmo gimdymo visai nebijojau,nes nezinojau ko bijoti,antro gal bijojau kiek daugiau,nes jau zn,kad vel teks gimdyti be epiduro,taciau baime greitai baigesi,nes is pirmo gimdymo daug ko ismokau ir suvokiau,ka negerai dariau pati pirmojo gimdymo metu.
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2007 04 05, 15:14)
Labas mamukai,

Norejau paklausti tu mamyciu patirties, kurios po pirmojo gimdymo turejote pogimdymine depresija verysad.gif , ar nebijojot po to gimdyti antro vaikelio blush2.gif ? Man po gimdymo kokius 3 men. buvo labai negera verysad.gif Turejau ta geri, pogimdymine depresija verysad.gif Dabar jau viskas gerai thumbup.gif  wub.gif  mirksiukas.gif Begalo myliu savo suneli ir labai dziaugiuosi, kad ji turiu wub.gif Jau pastebejau, kad kartas nuo karto ateina tokios mintys, kad po poros meteliu noreciau vel mazo leliuko blush2.gif , bet kai pagalvoju, kad vel gali uzpulti ta nelemta depresija, tai net nugara pasisiausia blink.gif Jauciu antra karta tokios baisios busenos nebepakelciau blink.gif
Taigi, norejau, kad pasidalintumete patirtimi tos, kurios po pirmojo gimdymo turejote tokia problema, ar nebijojot gimdyti antro vaikucio butent del sios priezasties ir kaip buvo po antrojo gimdymo?Ar geriau, ar taip pat kaip ir po pirmojo ax.gif
Is anksto dekoju uz pasidalinima patirtimi 4u.gif

Po pirmojo gimdymo pro gimdymo namus praeidavau kaip pro koncentracijos stovyklą doh.gif Tai antrąjį nesiryžau gimdyti, vyras susitarė dėl cezario thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(zujkytia1985 @ 2012 01 09, 16:54)

Gali būti dar baisesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianytė @ 2012 04 24, 10:56)
Po pirmojo gimdymo pro gimdymo namus praeidavau kaip pro koncentracijos stovyklą  doh.gif  Tai antrąjį nesiryžau gimdyti, vyras susitarė dėl cezario  thumbup.gif

O kaip jums šiaip, be priežasties leido cezarį? Nes visgi tai jau operacija...
Mano draugė šiuo metu laukiasi ir baisiai bijo gimdyti, tai vis bando prasimušti iki cezario, bet ir VGN, ir antakalnio klinikose gavo neigiama ats., kad negalima taip neatsakingai rinktis cezario, be jokios svarbios priežasties... g.gif
Atsakyti