Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

nr I jaudinausi, kiek bijojau, nes nežinojau kaip ten kas baigsis. Buvo nelengva, bet viskas puikiai baigėsi galiausiai.
Nr II visiškai pasitikėjau savimi ir jau žinojau, kad gimdysiu beveik namie. Gimdymas praėjo kaip iš pasakos.
Nr III labai laukiu , labai labai, tikiuosi trečią kartą per trejus metus atgimti kaip Mama smile.gif
Atsakyti
Kai tik pagimdziau savo grazuoli, gydytoja juokaudama sake, kad tikriausiai daugiau vaiku nenoresiu turet biggrin.gif bet as iskart saukiau,kad kai tik paugs pipiras, gaminsim kita cool.gif
Atsakyti
o va mano panelei greit septyni menesiai, o as jau penktas menuo kaip laukiuosi biggrin.gif buuvo sunku, ir bus dar sunkiau, bet niekad niekam nesuskundziau, net sunkumai patyriami su vaiku, man mieli ir nebaisus...
Atsakyti
Nebijau ir labaaaai noriu jau antro!
Lelytei 3menesiai smile.gif wub.gif
Atsakyti
Mano pirmasis vaikas gime po 30 valandu kanciu, po kuriu vis tiek reikejo daryti Cezario pjuvi. Dabar laukiuosi antrojo vaikelio. Zinau, kas yra saremiai, skausmas... bet vis tiek pasiryzau pabandyti pagimdyti pati. As net nezinau, kodel, tiesiog noriu, o gydytojai tokiam mano sprendimui laabai pritaria. Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir man pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikinge @ 2012 04 25, 20:14)
Mano pirmasis vaikas gime po 30 valandu kanciu, po kuriu vis tiek reikejo daryti Cezario pjuvi. Dabar laukiuosi antrojo vaikelio. Zinau, kas yra saremiai, skausmas... bet vis tiek pasiryzau pabandyti pagimdyti pati. As net nezinau, kodel, tiesiog noriu, o gydytojai tokiam mano sprendimui laabai pritaria. Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir man pavyks smile.gif

Zinoma, kad pavyks, svarbiausia pozityvios mintys thumbup.gif .
Atsakyti

nenoriu prikarkseti, bet jei ir vel bus 30val kankynes, tai pagalvokit kiek metu dziaugsmo turesit, o pasikankinot taip tariant TIK 30val.. aisku tas nlb paguodzia, bet ka padarysi..tokia musu moteru dalia smile.gif lotuliukas.gif doh.gif
o siaip jei kalbeti rimtai tai nuosirdziai ir tikiu ir linkiu, kad antra karta viskas praeitu JUMS daug daug greiciau 4u.gif

o db atsakau i temos klausimuka : baimes nera daugiau nei turetu buti. pirma karta gimdymas buvo greitas ir be komplikaciju, tai lb tikiuosi, kad antra karta bus taip pat arba dar lengviau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 26 balandžio 2012 - 15:23
Pirmas gimdymas buvo gana lengvas, todel nelabai bijau antrojo ax.gif laukiu labai wub.gif
Atsakyti
Pirmojo gimdymo, neisivaizdavau kas gali laukti, bijot bijojau, taciau, pakankamai gerai viskas
Antro bijojau maziau, buvo dar greitesnis, bet skaudus labai.
Trecio bijojau, ir buvo pats ilgiausias ir baisiausias doh.gif . (Vaikas didesnis kur kas uz ankstesnius)
Daugiau nebus 4u.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti

pavyks, pamatysit, labai svarbu, kad jus pati norit 4u.gif 4u.gif

Cezaris be priezasties yra didziausia nesamone, kokia tik civilizuota zmonija susigalvojo..
Atsakyti
Turiu du vaikucius, abieju gimdymu bijojau. Abu pagimdziau pati, bet antroji gime gan greitai nuo pirmojo saremio per nepilnas 3 val., teko be nuskausminamuju gimdyt. Mazyle mus labai nustebino savo svoriu, gime 4 kg 400 gr., o mes laukeme maziuko svorio vaiko, nes echoskopas rode kad truksta svorio smile.gif

Sekmes visoms dar laukiancioms savo mazyliu...
Atsakyti
Pirmaja gimdant bijojau, o antttrojo gimdymo nebijau rolleyes.gif tik laaaabai nenoriu ax.gif bigsmile.gif nelabai maloni procedura biggrin.gif tikiuos bus lengvesnis ir greitesnis nei su pirmaja.
Atsakyti