QUOTE(mikki @ 2013 10 03, 15:39)
Nesuvokiu kaip gimdymas gali būti nuostabus? Rezultatas taip, bet pats procesas? Nebent pripumpuoja vaistų, žiūri tv ir lauki kol vaikutį kažkas išims
Aš realistė-gimdymas sunkus ir nemalonus procesas, neretai su tam tikrom komplikacijom abiem pusėm ir džiaugiesi kai jis bagiasi. Bet gimdymą idealizuoti... nu nežinau

Aš realistė-gimdymas sunkus ir nemalonus procesas, neretai su tam tikrom komplikacijom abiem pusėm ir džiaugiesi kai jis bagiasi. Bet gimdymą idealizuoti... nu nežinau
apie 1% moteru gimdo be skausmo. As viena is ju, be saves pazistu dar 3, o kadangi su kiekviena sutikta tos temos neaptarinesi- manau tas procentas aukstesnis uz 1, ir gerokai, jei jau mano alinkoje tiek neskausmingai gimdanciu yra.
Tai su pirma nuo akimirkos kad supratau kad gimdau iki vaiko gal 30min praejo, su antra as jau gudresne buvau, anksciau susivokiau, na, gulejau ant to stalo, knyga skaiciau, aparatas skaiciavo saremius

Atsakant i temos klausima: antra gimdyt bijojau, nes supratau kad puikiai galima gimdyma pramiegot... labai bijojau lovoje ar lauke po krumu kur pagimdyt. taigi kaip r su pirma iki gimdymo jau buvau ligonineje ir laukiau ten.