Man pirmas gimdymas buvo normalus, geras, pries 7 metus, tai nelabai atsimenu smulkmenu:). Dabar laukiuos antro ir su kiekviena diena ta baime dideja

Kol kas dar bijau

Mano 1 gimdymas buvo lengvas ir neskausmingas, tai 2 irgi nebijojau, bet gimdymas buvo skausmungas ir sunkus. Jeigu toks butu pirmas, tikrai bijociau

Gal kad praejo dar nedaug laiko (3 menesiai) po pirmojo gimdymo, ne tik kad bijociau antro gimdymo, bet ir pagalvot apie tai kol kas negaliu net

Kol kas visai nebijau,gal kad pirmas pakankamai lengvas buvo.Aisku,kai jau veiksmas prasides,tada matyt ir baime ateis

Ojojoj kaip bijojau...
Drebėjau nuo tos minties kaip epušės lapas visą nėštumą. Guodžiausi tuo, kad visos pagimdo - pagimdysiu ir aš. Bet pasirodo, veltui bijojau. Pagimdžiau sklandžiai, lengvai ir be nuskausminimo. Laukiau didelių skausmų, taip ir nesulaukiau
.

JBijojau labai
. Bet kai pasake, kad galimai bus cezaris net apsidziaugiau :-D aisku veliau pradejau bijoti ir operacijos
bet bijok nebijojus kitaip nebus, kelio atgal nera ir juk uz kancias laukia geriausia dovana MAZYLIS

Taip taip, rezultatas atperka visas kančias

QUOTE(laime2 @ 2007 04 05, 15:14)
Norejau paklausti tu mamyciu patirties, kurios po pirmojo gimdymo turejote pogimdymine depresija
, ar nebijojot po to gimdyti antro vaikelio
?

Po pirmojo LABAI bijojau - ir del paties gimdymo, ir del periodo PO.
Po antrojo nebebijau