Nei pirmo nebijojau, nei antro nebijau, nors pirmas buvo 100% naturalus, ir antras toks planuojamas. As bijociau, jeigu zinociau kad man darys Cezari, skatins ar vaika trauks su replem, ar lieps gimdyt gulint ant stalo su iskeltom kojom, bet kadangi nemazai ismanau apie gimdymo fiziologija, psichologija ir hormonus, tai zinau tiksliai kaip sau padeti ir kaip nusiteikti, tai visiskai nera baimes, tiesiog leisiu savo kunui dirbti ta darba, o mano darbas bus kvepuoti, atsipalaiduoti, pozityviai nusiteikti ir judeti.
Antro nebijojau,galvojau,kad dar lengvesnis bus nei pirmas bet gavosi atvirksciai,todel trecio dabar jau prisibijau

Aš tai labai bijau gimdymo, nors pirmas kartas baigėsi Cezario pjūviu, tai dabar jau tuoj tuoj gimdyt, todėl net pati nežinau ar labiau bijau pačio gimdymo, ar dar vieno CP

Šiek tiek mažiau bijojau nei pirmą kartą važiuodama į gimdymo namus. Pirmo nėštumo metu labai daug domėjausi ko galiu tikėtis ir dėl to labai bijojau. Nors pirmasis gimdymas buvo ilgas ir sunkus, tačiau antrojo bijojau mažiau, nes jau viskas buvo aišku kaip ten būna

antra gimdyti daug lengviau, nes jau viska zinai.... kaip kas bus, kas po ko ir t.t.

Bijau butent del to, kad zinau kas laukia...
nebijojau, per visa nestuma svajojau jog bus greitai ir lengvai. pirmasis nors buvo ir su epiduru, bet prisimenu skausmingai... taigi, antrasis gimdymas truko - 1.5h, nespejo net nuskausminti.
po gimdymo buvau soke, nes per daug greitai ivyko. bet aciu D., kad viskas greitai vyko, nes sunus gime su apsivyjusia virkstele, jau dusdamas, akusere tai matydama padejo isstumti - suspaude pilva...

Baisoka,bet istversiu

Nelabai bijojau, aisku kazkoks siurpuliukas buvo, kaip ir visoms busimoms gimdyvems, bet kad labai bijociau, tai tikrai nebuvo taip.
Gimdymas praejo labai gerai. Gal tik truputi per ilgas (apie 2 paras saremiavau), bet siaip idealus. Be jokiu isikisimu, nuskausminimu, 100% naturalus, visiskai toks, apie koki svajojau. Jeigu visi gimdymai tokie butu, tai gimdyciau ir gimdyciau. Bet trecio vaikelio nebeplanuojam, todel greiciausiai nebeteks
Gimdymas praejo labai gerai. Gal tik truputi per ilgas (apie 2 paras saremiavau), bet siaip idealus. Be jokiu isikisimu, nuskausminimu, 100% naturalus, visiskai toks, apie koki svajojau. Jeigu visi gimdymai tokie butu, tai gimdyciau ir gimdyciau. Bet trecio vaikelio nebeplanuojam, todel greiciausiai nebeteks

Nebijojau nei pirmo, nei antro, turbūt nebijočiau ir trečio. Na nebent lauktų cp ar skatinimas ar pan.
Bijojau antro, kadangi jau žinojau ko laukti. Pirmas vaikas palaima, nes žinai tik teoriškai kas tas gimdymas. Antras-viskas praeita, gal tik skausmas pasimiršęs, bet nuo to nė kiek ne ramiau. Guodžiausi kad pirmas gimė savaite anksčiau, atvažiavau su dideliu atsidarymu ir be skausmų, bet stūmiau laaabai sunkiai ir po gimdymo buvo su galva bėdų (svaigo, tirpo viskas). Antras vėlavo, jau dėjau į kelnes kad skatins, kad grėsė cezaris dėl vaiko dydžio, bet daktarai atsisakė iš anksto pjauti, liepė bandyt, tai baimės dar daugiau, bet viskas apsiėjo. Gimdžiau tikrai greičiau, tik deja daug skausmingiau.