Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

Bijau nesvietiskai..kai pagalvoju net vidurius susuka biggrin.gif ale nebera kur dingti biggrin.gif
Atsakyti
Palyginti su 9 mėnesiais nėštumo, tai gimdymas tikra baika irnesakyk.gif nors pirmasis gimdymas buvo nelengvas ir ne trumpas, bet vis tiek buvau be galo laiminga, kad pagaliau atėjo ta valanda.
Antrojo gimdymo nei kiek nebijau, jau žinau ko galima laukti ir tikėtis, o svarbiausia tai nusiteikimas. Linkiu visoms, kad būtų greit ir lengvai, o svarbiausia abiems viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
Visai nebijojau antro gimdymo. Priešingai, labai labai laukiau! Pirmas gimdymas-27.5 val, antras gimdymas 6val 20min. Pirmojo gimdymo sąrėmiai buvo skausmingesni.
Atsakyti
As nebijociau saremiu (nors su pirmu vaiku jie man tesesi 27val), bet bijociau tos pabaigos kai reikia jau isstumti vaikuti,nes pusantros valandos bandziau isstumti ir tada jau kirpo ir trauke ta vaika nes as jau nebeturejau jegu pati..va tas man butu baisiausia su antru nestuke.gif
Atsakyti
Na kolkas nebijau,tik norėciau kad vyras butu kartu,o kaip bus vėliau pamatysim,lėlyte išstumiau per 15min smile.gif
wub.gif
Atsakyti
Truputeli prisibijau. Bet tikiuos, kad bus greitesnis nei pirmasis. Bijai ar nebijai vis tiek teks gimdyt wink.gif
Atsakyti
Nėra taip, kad ramiai apie antrąjį gimdymą galvočiau, bet ir nesibaisinu labai smile.gif jau žinau kas tas yra. Gal kiek nerimauju kad nebūtų žaibiško greičio; su pirmu nebuvo labai jau greitai, bet nuo pačios sąrėmių pradžios iki vaikučio ant krūtinės, teužtrukau 7 val., o su sekančiais vaikučiais, sako, dažnai veikla vyksta greičiau g.gif
Atsakyti
Ir pirmą kartą bijojau, ir antrą kartą bijojau, o dabar po tiek laiko trečią gimdyt kone tiek pat baisu, kaip ir pirmą...ir noriu jau iš nėštumo išsivaduot, ir bijau. O dar kaip kuri draugė neturinti vaikų, kad užvems, iš serijos "Oh, tai juk taip gražu, gyvybės stebuklas, blah blah blah" doh.gif
Atsakyti
Antra karta gimdant jau dazniausiai zinai kas laukia ir tada tam lengviau pasiruosti. Kur pirma karta gimdydama buvau apimta panikos ir siaubo is skausmo, antra karta buvo ramybe ir saves nuteikimas. Rezultatas buvo toks, kokio ir norejau. Naturalus gimdymas be maziausio isikisimo, su nuostabia akusere, jokios panikos, skausmo malsinimas kvepavimu ir saves nuteikimu. Iki siol savo antraji gimdyma prisimenu kaip nuostabu dalyka ir kad ir kaip keista, pasiilgstu jo. smile.gif Niekada negalvojau, kad taip galesiu kada nors pasakyti, bet ... galiu. smile.gif
Tikejimo savimi ir nusiteikimo galia yra labai didele.
Sekmes visoms gimdysiancioms 4u.gif
Atsakyti
Nebijojau antro, bet ir netroškau labai. Bijojau stūmimo fazės, nes pirmą buvo sunku išstumti. Su antra veiksmas vyko greičiau, bet ir skausmingiau. Trečio šiek tiek prisibijau dėl to paties skausmo, bet bus kaip bus smile.gif ramybės su kiekvienu daugiau atsiranda.
Atsakyti
Antras gimdymas buvo lengvas ir greitas. Zenkliai lengvesnis uz pirmaji - kuris truko 12 valandu.. aisku, skaiciuojant nuo - iki.Antrasis - iki 7 val. Bet su lengvais saremiais, kuriuos pralaukiau namie iki atvykstant i ligonine.
Gal labiau baiminaus antro gimdymo, nes pirmakart, logiska, kad nezinai ko bijot smile.gif O kai viskas ejos sklandziai ir lengvai - tai palyginimui galiu teigt, kad antrakart nerimauti nebuvo isvis del ko blush2.gif tiesiog save raminau ir tvardziau mintimis, kad labai noriu isvysti antraja atzala.. laukiu susitikimo su ja!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 25 birželio 2014 - 15:13
ir aš bijau.... unsure.gif ypatingai stūmimo fazės...
nuteiukinėju visai save....bet vaiztu nuo skausmo ir hemorojaus jau turiu............
Atsakyti