Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

ir as gimdyti nebijau schmoll.gif o va del kirpimo..kartoti nenoreciau..ne pacio proceso,nes nejutau skausmo kerpant,bet gijimo po jo..
Atsakyti
visiskai nebijau, nes vis tikiuosi kad antras lengvesnis bus, o ir del kirpimo, zinau kad truputi su pirmuoju kirpo, bet nejutau nei gijimo nei kirpimo, tai kaip ir viskas ok, 4u.gif na bent jau pakolkas lotuliukas.gif
Atsakyti
na man irgi pogimdyvinis periodas buvo baisesnis uz pati gimdyma doh.gif taciau ejo praejo, buvo prazuvo ir dabar jau pradedu mastyti apie broliuka mazajai.. blush2.gif gal ir bus pametinukai wub.gif ax.gif
Atsakyti
Pirmo nebijojau,nes nezinojau kas per skausmas laukia ir jis nebuvo baisus,antro ir kaip ir ne,bet...pagimdziau greit,bet laaabai skaudziai ax.gif ,tai sio gimdymo bijau blush2.gif ,tik zinau,kad kelio atgal nera..teks iskesti...
Atsakyti
Sveikos mamytes,
as po pirmo gimdymo zegnojausi, kad daugiau vaiku neturesiu, bet kaip sakoma "zmogus planuoja, o Dievas juokiasi", taigi po sesiu metu kazkaip emem nelabai su MB atsargiai elgtis ax.gif . Sesis metus baimiu iskankinta as stebetinai ramiai priemiau zinia apie jau esantį leliuka. Taciau vistiek tariausi del cezario, dukryte atejo ramiai, be jokio streso, o ir as prisimenu jos gimima sviesiausiais prisiminimais.
Atsakyti
Pagimdydama iskart sakiau, reikes ir sesutes smile.gif ax.gif nes buvo viskas man pakenciama thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Po pirmos man nebuvo jokios depresijos..o dabar vel ruosiuosi gimdyti, kadangi man bus pametinukai, tai bijau tik kad galiu nesusitvarkyti, bet ruosiuosi tam moraliskai rolleyes.gif
Atsakyti
o as tai abu pagimdziau lengvai, su pirmu is vis su epiduru,tai skaudejo tik per stumima, o su antru skatino, tai paskaudejo 20minsaremiai ir pagimdziau. as sakau galiu kasmet gimdyti smile.gif bet va vaikus auginti tikrai ne smile.gif su pirma 2 savaites depresijos buvo, su antru ne. bet dabar kazkaip psichologiskai pavargstu. tai 3 po kol kas tikrai nenoriu smile.gif
Atsakyti
Visiškai nebijau, nors ir žinau tą skonį biggrin.gif Man svarbiau, kad viskas sėkmingai būtų ir lelius, kad sveikas būtų, vat šitie dalykai tai labiau nei gimdymo skausmai baugina
Atsakyti
Pirmą kartą bijojau tos nežinomybės, o dabar bijau komplikacijų ir visokių kitokių nelaimingų atsitikimų unsure.gif
Atsakyti
labai bijau antro, ne tiek pacio gimdymo, bet kaip cia jau rase komplikaciju, pati nezinau kodel:) O dar kadangi sunus daznai serga, tai bijau kad nesusirgtu, nes tada nebutu nei kam nuvezt i gimdymo namus, nei kam aplnakyt blush2.gif
Atsakyti
Kolkas dar 2-as nenusimto, bet tikrai nera jokis baimes. Maziukui ne uz ilgo 4 men., kai bus metukai reiks mastyti apie 2-a smile.gif
Atsakyti