visiskai nebijau, nes vis tikiuosi kad antras lengvesnis bus, o ir del kirpimo, zinau kad truputi su pirmuoju kirpo, bet nejutau nei gijimo nei kirpimo, tai kaip ir viskas ok,
na bent jau pakolkas

na man irgi pogimdyvinis periodas buvo baisesnis uz pati gimdyma
taciau ejo praejo, buvo prazuvo ir dabar jau pradedu mastyti apie broliuka mazajai..
gal ir bus pametinukai

Pirmo nebijojau,nes nezinojau kas per skausmas laukia ir jis nebuvo baisus,antro ir kaip ir ne,bet...pagimdziau greit,bet laaabai skaudziai
,tai sio gimdymo bijau
,tik zinau,kad kelio atgal nera..teks iskesti...

Sveikos mamytes,
as po pirmo gimdymo zegnojausi, kad daugiau vaiku neturesiu, bet kaip sakoma "zmogus planuoja, o Dievas juokiasi", taigi po sesiu metu kazkaip emem nelabai su MB atsargiai elgtis
. Sesis metus baimiu iskankinta as stebetinai ramiai priemiau zinia apie jau esantį leliuka. Taciau vistiek tariausi del cezario, dukryte atejo ramiai, be jokio streso, o ir as prisimenu jos gimima sviesiausiais prisiminimais.
as po pirmo gimdymo zegnojausi, kad daugiau vaiku neturesiu, bet kaip sakoma "zmogus planuoja, o Dievas juokiasi", taigi po sesiu metu kazkaip emem nelabai su MB atsargiai elgtis

Pagimdydama iskart sakiau, reikes ir sesutes
nes buvo viskas man pakenciama

Po pirmos man nebuvo jokios depresijos..o dabar vel ruosiuosi gimdyti, kadangi man bus pametinukai, tai bijau tik kad galiu nesusitvarkyti, bet ruosiuosi tam moraliskai

o as tai abu pagimdziau lengvai, su pirmu is vis su epiduru,tai skaudejo tik per stumima, o su antru skatino, tai paskaudejo 20minsaremiai ir pagimdziau. as sakau galiu kasmet gimdyti
bet va vaikus auginti tikrai ne
su pirma 2 savaites depresijos buvo, su antru ne. bet dabar kazkaip psichologiskai pavargstu. tai 3 po kol kas tikrai nenoriu

Visiškai nebijau, nors ir žinau tą skonį
Man svarbiau, kad viskas sėkmingai būtų ir lelius, kad sveikas būtų, vat šitie dalykai tai labiau nei gimdymo skausmai baugina

Pirmą kartą bijojau tos nežinomybės, o dabar bijau komplikacijų ir visokių kitokių nelaimingų atsitikimų

labai bijau antro, ne tiek pacio gimdymo, bet kaip cia jau rase komplikaciju, pati nezinau kodel:) O dar kadangi sunus daznai serga, tai bijau kad nesusirgtu, nes tada nebutu nei kam nuvezt i gimdymo namus, nei kam aplnakyt