Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

nebijojau antro gimdymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2009 09 22, 18:26)
nebijojau antro gimdymo ax.gif

o tai lengviau buvo ar sunkiau?
Atsakyti
bijojau, bet viskas buvo labai gerai thumbup.gif dabar bijosiu trečią gimdyti - kad gali būti sunkiau už antrą doh.gif
Atsakyti
nors pirmajam vaikuciui tik menuo, bet nebijau ir nebijosiu gimdyt antro, jau mintyse ir antrasis, bet... reik dar pirmajam ugtelti smile.gif
Atsakyti
pirmo gimdymo nebijojau ir antro nebijau smile.gif
Atsakyti
Man tai atvirkščiai, pirmo nebijojau, nors gimdžiau sunkiai. Antro labai bijojau, pagimdžiau daug greičiau, bet ne lengviau. O dabar apie trečią pagalvojus net kinkos dreba kaip bijau lotuliukas.gif O bijau todėl, kad jau žinau kas laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 24, 22:35)
bijojau, bet viskas buvo labai gerai  thumbup.gif dabar bijosiu trečią gimdyti - kad gali būti sunkiau už antrą  doh.gif

aš tai bijau vieno, gimdant trečią, mažu ligoninėn nespėsiu su savo tempais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2007 04 05, 15:50)
Sveiki  4u.gif
na as nesusiduriau su depresija, bet noriu pasisakyti  ax.gif , kartais buvo sunku, as ir mokiausi kartu su leliuku, tai nelabai laiko buvo apie depresijas galvot. Bet sunkoka buvo.
Bet kuo toliau musu mergyte auga, protingeja, pati daug ka daro tai kazkaip nebesinori vel prie tu vargeliu gyzti  ax.gif
O seip manau antra leliuka bus lengviau augint, jau patirtis bus, i daug ka parasciau reguosiu. Jau planuojam ir antra po keliu meteliu rolleyes.gif Ziuresim kaip gyvenimas klostysis toliau, tada ir kviesim broli  bigsmile.gif

del pirmo dalyko, tai stipriai nesutikciau, nes depresija ne del to taves nepuole, kad mokeisi ir laiko tam neturejai. As irgi mokiausi, is po egzamino ir gimdyti vaziavau, bet depresija mamytes uzpuola manau del to, jog tik pagimdzius vaikeli gyvenimas apsivercia 360 laipsniais. Kiekvienas zmogus skirtingas ir viska pernesa savaip. Man sunku buvo del pasikeitusio gyvenimo budo, emociskai ir visaip kaip kitaip. Bet viskas praejo.
Zinau moteri kuri i vaikeli pagimdzius 2 menesius net neziurejo, atvaziavus mama augino. Bet db labai myli ir viskas gerai.
Visais kitais atvejais esu tos pacios nuomones drinks_cheers.gif Ziurint i savo mergaite galvoju ta pati, bijau vel visko is naujo, bet pagalvojus ir lengviau viskas butu, nes yra patirtis mirksiukas.gif

Visoms linkiu nepatirti pogimdybines depresijos 4u.gif
Atsakyti
Bijau
Atsakyti
scare.gif labai bijojau antrą gimdyti biggrin.gif gal dėlto jis pilvelyje ilgiau tupėjo g.gif bet pagimdžiau per 4,5val(manau, kad greitai), beveik neskausmingai ir lengvai thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi pirma pagimdziau lengvai ir greitai, tai tos baimes nebuvo rolleyes.gif . Bet antrasis pasirodo atejo sunkiau, nei tikejausi doh.gif
Atsakyti
nu kiek pasiskaitinejau tai antras gal lengviau gims, nu tikiuosi as taip thumbup.gif
Atsakyti