Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Paieškojau "Senukų" puslapyje. Ten pakabinamų kainos nuo 100 Lt iki 2000 Lt.
Atsakyti
tai ir pastatomi tulikai panasiai kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2007 04 14, 20:28)
čia tokia kaina su tuo bakeliu imontuojamu ar ne? susiginčyjau su vyru  ax.gif

Zinok tiksliai nepasakysiu, o vyro ner, neturiu ko paklaust, bet man rodos cia kaina bakelio, arba bakelio+klozeto. O klozetas tai zinau kad ciut virs simto kainuoje. Bent jau seniuose maciau tikrai. 4u.gif
Atsakyti
na mes pasirinkom pastatomus unsure.gif norejau labai pakabinamo, bet.. santechnikas minejo kad jei jau pakabinamas, tai tikrai ne pigiausias, ir su geru bakeliu, nes tada svori ne taip gerai laiko , mums tai kas, gal nesustoresiu iki 100 kg, ale tai po to sveciams negaleciau leisti tuoletu naudotis, arba tada jiems reikejo vienoki sau kitoki doh.gif o geresni pakabinami su bakeliu ir knopke, tai komplektas nuo 1000 lt 4u.gif pagalvojau, kad pirmam name bus gerai ir pastatomi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2007 04 14, 17:54)
pirmiausia dėl plytelių - ar dar neišėjo iš mados  biggrin.gif tokios didelės matinės plytelės, su lengvai dryžuota faktūra? man jos labai gražios (na čia beveik prieš metus žiūrinėjau) ir aš tokių norėčiau. nepatinka man tos blizgios su rašteliais visokiais....  ax.gif ir ar yra čia tokių, kur ne visa vonia išklijuota? aš noriu klijuoti tik pri wc ir vonios, na gal dar kažkaip prie kriauklės truputį gali būti, o kitur dažyti. Vonia apie dešimt kvadratų, tai nenoriu vien plytkų, nes šalta man nuo jų  biggrin.gif

mes turim vonią pusiau išdažę, pusiau (kur reikia) plytelėm, ir liuks thumbup.gif jau gyvenam du metus, ir nesiskundžiam mirksiukas.gif dabar net tapetais vonią galima klijuoja biggrin.gif
o ir plytelės pas mane šviesios natūralios spalvos, o sienos salotinės - tai kai atsibos, galėsiu belekokia kita spalva sienas perdažyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 14, 17:29)
eik tu  blink.gif  o paprastas kiek?  blush2.gif

Nezinau schmoll.gif blush2.gif

QUOTE(Zhiema @ 2007 04 14, 19:28)
čia tokia kaina su tuo bakeliu imontuojamu ar ne? susiginčyjau su vyru  ax.gif

su bakeliu smile.gif pas mus vokiski tai dar virs 1000 mokejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 14, 18:29)
eik tu  blink.gif  o paprastas kiek?  blush2.gif

Paprastų yra įvairiom kainom nuo 200 iki... Mes irgi ilgai svarstėm, pykomės biggrin.gif ir visgi nusipirkom pastatomą, mokėjom 500. O man taip norėjosi įmontuojamo wub.gif

Gal kas galite patarti kuri vonia geriau: Rosa ar Rosa II 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDI: 15 balandžio 2007 - 09:57
QUOTE(ANDI @ 2007 04 15, 09:54)
Paprastų yra įvairiom kainom nuo 200 iki...  Mes irgi ilgai svarstėm, pykomės  biggrin.gif  ir visgi nusipirkom pastatomą, mokėjom 500. O man taip norėjosi įmontuojamo  wub.gif

Gal kas galite patarti kuri vonia geriau: Rosa ar Rosa II  4u.gif

Abi jos yra vienodos tik RosaII tam dangti kur dedasi yra padarytas isgaubimas kojoms ax.gif ir pigesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 04 15, 10:54)
Gal kas galite patarti kuri vonia geriau: Rosa ar Rosa II  4u.gif

QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 15, 11:25)
Abi jos yra vienodos tik RosaII tam dangti kur dedasi yra padarytas isgaubimas kojoms  ax.gif ir pigesne  smile.gif

Rosa II formos gražesnės rolleyes.gif Ir manrods ji brangesnė už paprastą Rosa smile.gif
Atsakyti
O kiek as zinau, tai Rosa II yra perkamesne t.y. populiaresne ax.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už komentarus 4u.gif imsim pakabinamus smile.gif na gražiau ir tiek... ax.gif dar radau gražų pastatomą, bet man rodos už tokį dizainą teks pakloti daugiau nei pakabinam, tad....
apie kokias Rosas cia kalbat? kokios čia firmos? dabar sprendžiam vonios klausimą. turbūt imsim kampinę, ar pusiau kampinę..., tik klausimas kaip su maišytuvu? daryti iš sienos ar geriau kad pačioje vonioje būtų?
ir dar... kokią firmą rekomenduotumėt? be Cerzanit ar kokia ten, nieko nežinau blush2.gif ir išvis, galvojam visą santechniką iškart pirkti, gal kokią nuolaidėlę gausim, nes visgi du wc, dvi kriauklės, dušo sienos ir įranga, vonia...į kur geriau važiuoti?šiaip senukuose turim nemažą nuolaidą, bet ar ten yra normalus pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2007 04 15, 20:38)
ačiū mergaitės už komentarus  4u.gif imsim pakabinamus smile.gif na gražiau ir tiek...  ax.gif  dar radau gražų pastatomą, bet man rodos už tokį dizainą teks pakloti daugiau nei pakabinam, tad....
apie kokias Rosas cia kalbat? kokios čia firmos? dabar sprendžiam vonios klausimą. turbūt imsim kampinę, ar pusiau kampinę..., tik klausimas kaip su maišytuvu? daryti iš sienos ar geriau kad pačioje vonioje būtų?
ir dar... kokią firmą rekomenduotumėt? be Cerzanit ar kokia ten, nieko nežinau  blush2.gif ir išvis, galvojam visą santechniką iškart pirkti, gal kokią nuolaidėlę gausim, nes visgi du wc, dvi kriauklės, dušo sienos ir įranga, vonia...į kur geriau važiuoti?šiaip senukuose turim nemažą nuolaidą, bet ar ten yra normalus pasirinkimas?

Rosa yra Ravak firmos, mes darysim kranus ant vonios ax.gif O viska uzsisakem Celsi, nes ir geras nuolaidas padaro pvz. nuo kabinos 45proc. nuleido thumbup.gif
Atsakyti