Paieškojau "Senukų" puslapyje. Ten pakabinamų kainos nuo 100 Lt iki 2000 Lt.
tai ir pastatomi tulikai panasiai kainuoja

QUOTE(Zhiema @ 2007 04 14, 20:28)
Zinok tiksliai nepasakysiu, o vyro ner, neturiu ko paklaust, bet man rodos cia kaina bakelio, arba bakelio+klozeto. O klozetas tai zinau kad ciut virs simto kainuoje. Bent jau seniuose maciau tikrai.

na mes pasirinkom pastatomus
norejau labai pakabinamo, bet.. santechnikas minejo kad jei jau pakabinamas, tai tikrai ne pigiausias, ir su geru bakeliu, nes tada svori ne taip gerai laiko , mums tai kas, gal nesustoresiu iki 100 kg, ale tai po to sveciams negaleciau leisti tuoletu naudotis, arba tada jiems reikejo vienoki sau kitoki
o geresni pakabinami su bakeliu ir knopke, tai komplektas nuo 1000 lt
pagalvojau, kad pirmam name bus gerai ir pastatomi

QUOTE(Zhiema @ 2007 04 14, 17:54)
pirmiausia dėl plytelių - ar dar neišėjo iš mados
tokios didelės matinės plytelės, su lengvai dryžuota faktūra? man jos labai gražios (na čia beveik prieš metus žiūrinėjau) ir aš tokių norėčiau. nepatinka man tos blizgios su rašteliais visokiais....
ir ar yra čia tokių, kur ne visa vonia išklijuota? aš noriu klijuoti tik pri wc ir vonios, na gal dar kažkaip prie kriauklės truputį gali būti, o kitur dažyti. Vonia apie dešimt kvadratų, tai nenoriu vien plytkų, nes šalta man nuo jų

mes turim vonią pusiau išdažę, pusiau (kur reikia) plytelėm, ir liuks

o ir plytelės pas mane šviesios natūralios spalvos, o sienos salotinės - tai kai atsibos, galėsiu belekokia kita spalva sienas perdažyti

QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 14, 17:29)
Nezinau

QUOTE(Zhiema @ 2007 04 14, 19:28)
su bakeliu

QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 14, 18:29)
Paprastų yra įvairiom kainom nuo 200 iki... Mes irgi ilgai svarstėm, pykomės

Gal kas galite patarti kuri vonia geriau: Rosa ar Rosa II

QUOTE(ANDI @ 2007 04 15, 09:54)
Paprastų yra įvairiom kainom nuo 200 iki... Mes irgi ilgai svarstėm, pykomės
ir visgi nusipirkom pastatomą, mokėjom 500. O man taip norėjosi įmontuojamo 

Abi jos yra vienodos tik RosaII tam dangti kur dedasi yra padarytas isgaubimas kojoms

QUOTE(ANDI @ 2007 04 15, 10:54)
QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 15, 11:25)
Abi jos yra vienodos tik RosaII tam dangti kur dedasi yra padarytas isgaubimas kojoms
ir pigesne 

Rosa II formos gražesnės

ačiū mergaitės už komentarus
imsim pakabinamus
na gražiau ir tiek...
dar radau gražų pastatomą, bet man rodos už tokį dizainą teks pakloti daugiau nei pakabinam, tad....
apie kokias Rosas cia kalbat? kokios čia firmos? dabar sprendžiam vonios klausimą. turbūt imsim kampinę, ar pusiau kampinę..., tik klausimas kaip su maišytuvu? daryti iš sienos ar geriau kad pačioje vonioje būtų?
ir dar... kokią firmą rekomenduotumėt? be Cerzanit ar kokia ten, nieko nežinau
ir išvis, galvojam visą santechniką iškart pirkti, gal kokią nuolaidėlę gausim, nes visgi du wc, dvi kriauklės, dušo sienos ir įranga, vonia...į kur geriau važiuoti?šiaip senukuose turim nemažą nuolaidą, bet ar ten yra normalus pasirinkimas?

apie kokias Rosas cia kalbat? kokios čia firmos? dabar sprendžiam vonios klausimą. turbūt imsim kampinę, ar pusiau kampinę..., tik klausimas kaip su maišytuvu? daryti iš sienos ar geriau kad pačioje vonioje būtų?

QUOTE(Zhiema @ 2007 04 15, 20:38)
ačiū mergaitės už komentarus
imsim pakabinamus
na gražiau ir tiek...
dar radau gražų pastatomą, bet man rodos už tokį dizainą teks pakloti daugiau nei pakabinam, tad....
ir išvis, galvojam visą santechniką iškart pirkti, gal kokią nuolaidėlę gausim, nes visgi du wc, dvi kriauklės, dušo sienos ir įranga, vonia...į kur geriau važiuoti?šiaip senukuose turim nemažą nuolaidą, bet ar ten yra normalus pasirinkimas?

Rosa yra Ravak firmos, mes darysim kranus ant vonios