Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 16, 12:16)
Įdomu būtų pamatyti. O tai nesunku prieiti per visą klozetą  g.gif

Kriaukle virs bakelio - keistas sprendimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 04 16, 14:27)
Kriaukle virs bakelio - keistas sprendimas  lotuliukas.gif

visai ne keistas doh.gif jei wc toks mažiukas kaip tuose senuosa namuose.. tai visai normalus sprendimas tongue.gif pas mano tetą taip buvo.. ir visai gerai.. aišku ne super patogu, bet rankas nusiplauti galima tongue.gif
Atsakyti
o man ydomu apsidare pamatyti ta kriaukle virs bakelio bigsmile.gif nes as jau taip neisitenku toje vonioje kad verkti norisi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 16, 13:16)
Įdomu būtų pamatyti. O tai nesunku prieiti per visą klozetą  g.gif

Matyt iš šono reikia užeiti, kad ne per visą klozetą siekti. unsure.gif Nuotraukos neturiu, nes mačiau kažkuriame bute, kai ieškojome sau buto pirkti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 14:57)
o man ydomu apsidare pamatyti ta kriaukle virs bakelio  bigsmile.gif  nes as jau taip neisitenku toje vonioje kad verkti norisi cray.gif

Neverk, Zuiqti console.gif. Jei vonioje, tai tau ne tik rankas nusiplauti, bet ir dantis išsivalyti reikia - nelabai gal tiks kriauklė virš bakelio. g.gif O tu pasidomėk ten, kur iš dirbtinio akmens stalviršius daro - gal visgi gali ir nestandartinę kriauklę išlieti?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 14:57)
o man ydomu apsidare pamatyti ta kriaukle virs bakelio  bigsmile.gif  nes as jau taip neisitenku toje vonioje kad verkti norisi cray.gif

Tikrai, neverk Zuiqti console.gif . Tik pasižiūrėk, kad per mažos nepasidarytum, arba tada kraną atitaikyk. Nes pas mus bute yra ta tokia stiklinė kriauklė, ji labai negili, o dar trumpas kranas uždėtas, tai jei stipriau atsuki, tai gali atsitikti kaip ponui Bynui, jei žinot. Na vienu žodžiu visas vanduo ant sienų ir ant tavęs tyška. Einu internete savo kriauklės paieškosiu, kad aiškiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 16, 16:06)
Neverk, Zuiqti console.gif. Jei vonioje, tai tau ne tik rankas nusiplauti, bet ir dantis išsivalyti reikia - nelabai gal tiks kriauklė virš bakelio. g.gif O tu pasidomėk ten, kur iš dirbtinio akmens stalviršius daro - gal visgi gali ir nestandartinę kriauklę išlieti?

nu o tai kas man belieka? tik bliauti acisedus biggrin.gif
ba as i ta kreiva kampa, kur palei tulika, noriu ikisti kriaukle doh.gif biggrin.gif
kitaip man netelpa kriaukle arba tulikas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 16 balandžio 2007 - 15:22
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 16:20)
nu o tai kas man belieka? tik bliauti acisedus  biggrin.gif
ba as i ta kreiva kampa, kur palei tulika, noriu ikisti kriaukle  doh.gif  biggrin.gif
kitaip man netelpa kriaukle arba tulikas  lotuliukas.gif 

jo, vaizdelis nekoks ax.gif , remontas būtinas. Yra lašo formos kriauklės, tai tokią bandyk
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 16:20)
ba as i ta kreiva kampa, kur palei tulika, noriu ikisti kriaukle  doh.gif  biggrin.gif

Na ir grožis lotuliukas.gif. Kiek man matosi, tai ten galėtų tilpti maža standartinė kriauklė, ir nebūtinai pačiame kampe. Būna ir 25 cm gylio (t.y. atstumas nuo sienos iki priekinės kriauklės sienelės).
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 16, 16:32)
jo, vaizdelis nekoks ax.gif , remontas būtinas. Yra lašo formos kriauklės, tai tokią bandyk

jau daug grazesnis vaizdelis tongue.gif cia fotkinta tik pradejus griauti viska.. dabar beliko isklijuoti plytkas ir susideti viska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 15:20)

o tu klozeta pastatoma ar pakabinama darysi? nes jei pakabinama, tai gal imanoma ji kabinti kampu, tada ir kriaukle normaliai tilptu . gal net ir pastatomas imanoma kampu ? g.gif reiketu ziureti plana visa, kur kas susidelioja
Atsakyti
pažiūrėk čia My Webpage, gal padės
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 16, 16:34)
Na ir grožis  lotuliukas.gif. Kiek man matosi, tai ten galėtų tilpti maža standartinė kriauklė, ir nebūtinai pačiame kampe. Būna ir 25 cm gylio (t.y. atstumas nuo sienos iki priekinės kriauklės sienelės).

tai cia tik tuliko zona nufotkinta.. tulika daba perkelem ir netilps ten kriaukle, bo vonia noriu didziule deti tongue.gif beveik per visa siena.. nu nemoku paaiskinti

QUOTE(Giga* @ 2007 04 16, 16:35)
o tu klozeta pastatoma ar pakabinama darysi? nes jei pakabinama, tai gal imanoma ji kabinti kampu, tada ir kriaukle normaliai tilptu . gal net ir pastatomas imanoma kampu ?  g.gif reiketu ziureti plana visa, kur kas susidelioja

kluzikas visai kitoj vietoj bus.. ai, nesupratot biski ziuriu.. reiks nufotkint kaip daba yra..
Atsakyti