Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 16, 06:55)
Rosa yra Ravak firmos, mes darysim kranus ant vonios  ax.gif O viska uzsisakem Celsi, nes ir geras nuolaidas padaro pvz. nuo kabinos 45proc. nuleido  thumbup.gif

o kodėl tas nuolaidas daro? ar dėl to, kad daugiau produktų perki, ar reik kažkokias lojalumo ar pan. korteles turėt? g.gif
Celsio kainoraštyje radau tik paprastą Rosa vonią. Tai turbūt jei norėsiu Rosa II reiks užsakinėt g.gif Kiek laiko reikia laukt?
ir dar... kokią kriauklę jūs renkatės prie Rosa vonios? Ravak puslapyje nužiūrėjau ir kriauklytę specialiai prie Rosa vonios. Mums ji patinka, tik senukų kataloge tokios neradau verysad.gif Gal irgi Celsis turėtų ar užsakytų. Gal kas nors jau turi tokią kraiuklę ir gali pasidalinti įspūdžiais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2007 04 16, 09:40)
ir dar... kokią kriauklę jūs renkatės prie Rosa vonios? Ravak puslapyje nužiūrėjau ir kriauklytę specialiai prie Rosa vonios. Mums ji patinka, tik senukų kataloge tokios neradau  verysad.gif Gal irgi Celsis turėtų ar užsakytų. Gal kas nors jau turi tokią kraiuklę ir gali pasidalinti įspūdžiais.  ax.gif

Paziurejau Rosa kriauklytes. Visai fainos, bet mums reikia mazesnes, tai tikriausiai liesim is akmens mases.
Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 16, 11:25)
Paziurejau Rosa kriauklytes. Visai fainos, bet mums reikia mazesnes, tai tikriausiai liesim is akmens mases.

ka ka? kas tas yr? gal imanoma uzsisakyti kad islietu tavo norimos formos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 16, 11:49)
ka ka? kas tas yr? gal imanoma uzsisakyti kad islietu tavo norimos formos?  g.gif

Dabar gi lieja virtuves stalvirsius, kriaukles. Imones, kurios tuo uzsiima turi kriaukliu formas, issirenki, o pacius krastus gali islieti kokio nori ilgio ir plocio. Man faina, kad jei apsibraizo, gali nuslifuoti toki stalvirsi ar kriaukle ir vel kaip nauja atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 16, 11:20)
Dabar gi lieja virtuves stalvirsius, kriaukles. Imones, kurios tuo uzsiima turi kriaukliu formas, issirenki, o pacius krastus gali islieti kokio nori ilgio ir plocio. Man faina, kad jei apsibraizo, gali nuslifuoti toki stalvirsi ar kriaukle ir vel kaip nauja atrodo.

ir kiek toks malonumas apytiksliai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 16, 12:20)

tai neidomu verysad.gif man reikia nestandarto verysad.gif kad padarytu pagal mano matmenis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2007 04 16, 08:40)
o kodėl tas nuolaidas daro? ar dėl to, kad daugiau produktų perki, ar reik kažkokias lojalumo ar pan. korteles turėt?  g.gif
Celsio kainoraštyje radau tik paprastą Rosa vonią. Tai turbūt jei norėsiu Rosa II reiks užsakinėt  g.gif Kiek laiko reikia laukt?
ir dar... kokią kriauklę jūs renkatės prie Rosa vonios? Ravak puslapyje nužiūrėjau ir kriauklytę specialiai prie Rosa vonios. Mums ji patinka, tik senukų kataloge tokios neradau  verysad.gif Gal irgi Celsis turėtų ar užsakytų. Gal kas nors jau turi tokią kraiuklę ir gali pasidalinti įspūdžiais.  ax.gif

Cia pazintys nuolaidas padaro ax.gif i + kad viska pas juos perkam tongue.gif
Atsakyti
Labai norėčiau tulike kriauklę padaryti, kad ir labai mažą. Pas mus tualetas bus toks nedidelis, kaip eiliniame blokinuke. Kaip manote, ar įmanoma?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 16, 12:22)
ir kiek toks malonumas apytiksliai kainuoja?

As domejausi virtuves stalvirsiu, tai 1 metras apie 700 -800 lt. Gal dabar jau pigiau, nes atsirado daugiau imoniu tuo uzsiimanciu. Pries pusmeti akmens mases kriaukle 800 -900 litu buvo, dabar jau po 300-400 gali rasti.

Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 16, 11:44)
As domejausi virtuves stalvirsiu, tai 1 metras apie 700 -800 lt. Gal dabar jau pigiau, nes atsirado daugiau imoniu tuo uzsiimanciu. Pries pusmeti akmens mases kriaukle 800 -900  litu buvo, dabar jau po 300-400 gali rasti.

Tai čia be kriauklės 700-800 Lt? Tarkim, jei kokie 3 m., tai gaunasi 2100-2400 Lt plius kriauklė 800-900 Lt? Daugokai... Nors aš kainose nelabai orientuojuosi. O kiek paprastas stalviršis (medinis jis, ar koks) kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 16, 12:25)
Labai norėčiau tulike kriauklę padaryti, kad ir labai mažą. Pas mus tualetas bus toks nedidelis, kaip eiliniame blokinuke. Kaip manote, ar įmanoma?

Įmanoma. Esu mačiusi kriauklę, padarytą virš bakelio. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 16, 12:10)
Įmanoma. Esu mačiusi kriauklę, padarytą virš bakelio.  bigsmile.gif

Įdomu būtų pamatyti. O tai nesunku prieiti per visą klozetą g.gif
Atsakyti