Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(jorune* @ 2007 05 15, 14:12)
Gal zinote kur gauti kokia programele kompe nusipiest sienas spalvotai ir pan. ax.gif

mums pliteles sudeliuoti ir pamatyti ivairus variantus padejo paprasciausias microsoft excel ax.gif spalvu gal neperdaugiausia bet lengva uztad mirksiukas.gif
beje jau baiginejam klijuoti tai tikiuosi greit idesiu nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinderella: 15 gegužės 2007 - 15:30
QUOTE(Cinderella @ 2007 05 15, 16:27)
mums pliteles sudeliuoti ir pamatyti ivairus variantus padejo paprasciausias microsoft excel  ax.gif spalvu gal neperdaugiausia bet lengva uztad mirksiukas.gif

Ir galima tikrus plytelių paveiksliukus ten dėti - iš interneto paimti arba parduotuvėje nufotografuoti ir dėlioti.
Atsakyti
http://www.foto.lt/d...log/my?id=37927

nu va pagaliau jau mano vonios remontai eina i pabaiga, kaip jums ji?
aikute cia mano zadetosios vonios fotkes
Atsakyti
reikia vartotojo vardo ir slaptažodžio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 16, 09:20)
reikia vartotojo vardo ir slaptažodžio  blush2.gif

vardas: shaulyte7
slaptazodis: butas1
Atsakyti
Undi, labai gražu wub.gif Man tai patinka pastelinės plytelės, tokios turėtų nenusibosti.
papasakok apie kabiną, kiek mokėjot, ar jau išbandėt ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 16, 09:26)
Undi, labai gražu  wub.gif Man tai patinka pastelinės plytelės, tokios turėtų nenusibosti.
papasakok apie kabiną, kiek mokėjot, ar jau išbandėt ?  wub.gif

nu as isvis tokis bijanti ryskiu spalvu, tai labai atsargiai viska rinkaus, tik vienas kambarys bus su labai jau ryskia siena;) va tik vonios grindys dar visokiu pleveliu prikrautos, jos siaip tamsiai rudos pagal sienos dekorus, daugiau atmusa ta sviesia spalva
o kabina tai cia nera ta is geriausiu, cia lenkiskas variantas, nes jei nori jau tikrai gera sake be 10 000 neapseisi. tai mes mokejom 3000lt. o jos dar neteko isbandyti, bo dar as ten negyvenu, darbininkai jau isbande;) nu nesiskunde:)))
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 16, 08:15)
nu va pagaliau jau mano vonios remontai eina i pabaiga, kaip jums ji?
aikute cia mano zadetosios vonios fotkes

Man tai cia tik kabina matosi biggrin.gif nu ir dar kad kazkoks dekoriukas eina ciuju mano tokios pat plyteles tik kad spalva kitokia g.gif
Atsakyti
Nu va, panašiai mąstau, tik gal sienoms dar daugiau tamsiai rudos naudočiau, bent jau juostą, kur veidrodis tamsią dėčiau. O jei ne taip, tai dar su žalsvu turiu variantą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 05 16, 10:10)
Nu va, panašiai mąstau, tik gal sienoms dar daugiau tamsiai rudos naudočiau, bent jau juostą, kur veidrodis tamsią dėčiau. O jei ne taip, tai dar su žalsvu turiu variantą  biggrin.gif

nu siaip as ir taip masciau ir net plyteliu rudu papirkau kad juosta deti viena rudu plyteliu, bet kazkaip pradejom su darbininku diskutuot ir jis man irode,kad pas mane per maza patalpa kad neisgausiu to vaizdo koky isivaizduoju, buvo pridejes tas rudas plytele ir tikrai pamaciau kad netinka. o va sakau gaila nuotraukose grindy nesimato, jos gerai atmusa tas sviesias sienas. nu bet jei patalpa didesne tai manau reikia daugiau rudos ant sienu;)
sekmes aikute
Atsakyti
Ačiū biggrin.gif Matysim, ką čia su savo brangiausiuoju suderėsiu, jam pastoviai netinka, ką pasiūlau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 16, 09:15)
[nu va pagaliau jau mano vonios remontai eina i pabaiga, kaip jums ji?

Labai jauki vonia - kai ir grindys matysis bus tikresnis vaizdas. Lauksim pabaigos.
Atsakyti