Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(undi @ 2007 05 16, 10:15)
http://www.foto.lt/d...log/my?id=37927

nu va pagaliau jau mano vonios remontai eina i pabaiga, kaip jums ji?
aikute cia mano zadetosios vonios fotkes

kazkaip neskaiciau turbut, kas buvo rasyta anksciau blush2.gif tai kokia vonios kvadratura, ir ar ji sujungta su WC, o kur dar kriaule doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2007 05 16, 14:52)
kazkaip neskaiciau turbut, kas buvo rasyta anksciau  blush2.gif  tai kokia vonios kvadratura, ir ar ji sujungta su WC, o kur dar kriaule  doh.gif

kvadratura nedidele, isgriovus pertvara gavosi vos virs 3 kv.m.
o kriaukle su spintele bus kampe ten kur nera isklijuotu plyteliu.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 16, 15:14)
kvadratura nedidele, isgriovus pertvara gavosi vos virs 3 kv.m.
o kriaukle su spintele bus kampe ten kur nera isklijuotu plyteliu.

va kaip mano vonia bigsmile.gif ten tarp kriaukles ir klozeto kampe yra vamzdiai vamzdeliai.. ane? as niekai nesugalvoju ka man su ta nesamone daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 16, 16:12)
va kaip mano vonia  bigsmile.gif  ten tarp kriaukles ir klozeto kampe yra vamzdiai vamzdeliai.. ane? as niekai nesugalvoju ka man su ta nesamone daryti  doh.gif

jo jo tam kamputy bus kriaukle su spintele, tik spintele jau teks daryt pagal uzsakyma, siaip nenusipirksiu, nes tuos vamzdzius reikia paslept. o ir duso kabina bishki per didele issirinkom, ten 105x105 o reikejo 90x90. viskas is gobsumo 4u.gif nes siaip as norejau vonia, o kompromiso atveju pasirasiau uz didele duso kabina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 16, 16:31)
jo jo tam kamputy bus kriaukle su spintele, tik spintele jau teks daryt pagal uzsakyma, siaip nenusipirksiu, nes tuos vamzdzius reikia paslept. o ir duso kabina bishki per didele issirinkom, ten 105x105 o reikejo 90x90. viskas is gobsumo 4u.gif nes siaip as norejau vonia, o kompromiso atveju pasirasiau uz didele duso kabina smile.gif

va o mes desim vonia.. tai su kriaukle bus bedu doh.gif mazos nesinori.. o didelei ner vietos.. tai zodziu nei sis nei tas doh.gif nezinom ka aukoti doh.gif
Atsakyti
Rytoj prifotografuosiu savo vonia ir idesiu nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
ale pas ka kokios bedos... blush2.gif pas ka per maza vonia,pas ka per didele tongue.gif na ne,as aisku nesiskundziu,ale labai jau daug db reik galvot kur ka statyt, kokius baldus pirkt, be to dar turim viena tulika ir dusa "suprojektuot" blush2.gif va vonia jau uzsakem...RAVAK Gentiana 150x150, labai jau man jinai fainulia...kai baigsim, nors tai bus negreit,butinai imesiu nuotraukas
Atsakyti
Mes planuojam didinti vonią, išgriaudami šalimais esantį sandėliuką. Bet vistiek dušo kabiną statysim, įpratom, man tos vonios net nereikia.
Atsakyti
Pasakykit man tundrai pirmiau plyteles reikia išdėti ar vonią įdėt blush-anim-cl.gif ?
Atsakyti
Man jau atvežė plyteles clap.gif yahoo.gif
O santechnika vėluoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 05 17, 11:17)
Pasakykit man tundrai pirmiau plyteles reikia išdėti ar vonią įdėt  blush-anim-cl.gif ?

Mums taai plyteles pirmiau dejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 05 17, 12:17)
Pasakykit man tundrai pirmiau plyteles reikia išdėti ar vonią įdėt  blush-anim-cl.gif ?

O cia jau priklauso nuo to ar jus norit ta vonia paskui "stumdyt" ar ne. Jei ne, tai tada pirmiau statosi vonia, ir tada ta vonia plylelemis apsideda. O jei ne, tai pirmiau susideda visos plyteles, o paskui ant pacio galo reikia statyt vonia, ant kuriuos uzdeda spec. juosta ir ant silikono priklijuoja.Tokiu atveju jei vonia sugestu (masazine) tada ta silikona su peiliu nupjauni ir vezi ta vonia remontuot, o jei jau uzsides ant jos plyteles, tai tada bus beda unsure.gif Reikes visas plyteles esancias aplink vonia lupti lauk.
Tikiuosi aiskiai surasiau blush2.gif
Atsakyti