Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 16:00)
Maciau Kaune draugystes senukuose pavyzdziuose isklijuota tokios salotinem su drugeliais plytelem  wub.gif  Man taip patiko  wub.gif Dar tokios pat geltonos buvo  wub.gif
Tai as taip tu plyteliu uzsimaniau  ax.gif
Gal kas nors matet?  bigsmile.gif

Sveiki mano mama issiklijavus tokiom plytelem ten kur vienspalves tai su pukeliais pieniu jei as apie tas pacias galvoju tai neblogai atrodo tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amondute @ 2007 04 11, 18:23)
Sveiki mano mama issiklijavus tokiom plytelem ten kur vienspalves tai su pukeliais pieniu jei as apie tas pacias galvoju tai neblogai atrodo tikrai mirksiukas.gif

Jo, maciau ir su pieniu pukeliai wub.gif grazios plyteles wub.gif

ai, dabar tai jau visai nebezinau doh.gif kaip klijuoti verysad.gif bet kokias nesinori pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 19:03)
Jo, maciau ir su pieniu pukeliai  wub.gif  grazios plyteles  wub.gif
ai, dabar tai jau visai nebezinau  doh.gif  kaip klijuoti  verysad.gif bet kokias nesinori pirkti  verysad.gif

tai pirk gi tai ko pati nori, o ne klausykis ka kitos apie tai galvoja.. smagu kai pagiria tai ka tu issirinkai, ale ne visu skoniai gi vienodi, vienom tinka kitom ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 11, 19:35)
tai pirk gi tai ko pati nori, o ne klausykis ka kitos apie tai galvoja.. smagu kai pagiria tai ka tu issirinkai, ale ne visu skoniai gi vienodi, vienom tinka kitom ne  doh.gif

nu bet kai, puse miesto tokiom paciom plytelem issiklijaves, tai jau visi norai dingsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 19:38)
nu bet kai, puse miesto tokiom paciom plytelem issiklijaves, tai jau visi norai dingsta  verysad.gif

Nu bet gyvensi tai tu,, juk, ania dirol.gif

Bet irgi iš dalies pritariu, nes dar iš senų laikų likę pas mano tėvus, tetas ir dėdes vienodos sekcijos, tokios blizgios, jei žinote, tai jo, įdomiai atrodo. Bet tada nebuvo kitokio pasirinkimo, o dabar toks pasirinkimas ir vistiek visi panašiai pasidarome, nes kažkaip mada ar kaip pasakyti čia atsitinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 11 balandžio 2007 - 18:46
nu bet kai, puse miesto tokiom paciom plytelem issiklijaves, tai jau visi norai dingsta  verysad.gif

o tu matei pas ka nors tokias? nematei gi.. ir seip, jei nori kazko isskirtinio tai jau ne po senukus bent vaiksciok tongue.gif
Atsakyti

As ir manau kad reikia pirkti tai kas tau patinka juk tau paciai teks "gyventi' su vonia o kai ji miela tavo sirdelei koks skirtumas kas pas ka yra tavo juk vistiek graziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 11, 19:46)
jei nori kazko isskirtinio tai jau ne po senukus bent vaiksciok tongue.gif

tai kad mano diedas kitu parduotuviu nezino isskyrus senukus biggrin.gif viska is senuku perka doh.gif limonada ir ta is senuku parsiveza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 20:52)
tai kad mano diedas kitu parduotuviu nezino  isskyrus senukus  biggrin.gif viska is senuku perka  doh.gif  limonada ir ta is senuku parsiveza  lotuliukas.gif

gerulis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 21:52)
tai kad mano diedas kitu parduotuviu nezino  isskyrus senukus  biggrin.gif viska is senuku perka  doh.gif  limonada ir ta is senuku parsiveza  lotuliukas.gif

tai tada tie drugeliai labai geras pasirinkimas biggrin.gif nes ten nieko geresnio ir nemaciau daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 17:14)
o kam sitaip patinka?  biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif wub.gif Fantastika

Papildyta:
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 21:52)

I 1000 plyteliu nuvaziuokit ax.gif Jau tie Senukai-tautos geda blush2.gif
Ten nebent zemiu gelems vaziuoju nusipirkt. O plyteles turi buti geros, juk jos stoves gal 30metu g.gif Ju neperdazysit ir nenulupsit po keliu metu. Reikia pirkti kokybiskas ir , kad po 10 metu neatsibostu thumbup.gif Ir labai svarbu, kad butu PRAKTISKOS.As jau su baltais tarpais prisidirbau, sveiciu treti metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 04 11, 15:50)
Aš nusižiūrėjau Dvarčionių keramikos naujos serijos plyteles, žalsvas.Gal kas turit jau pasidarę, jos su gėlių motyvais, dekoras ir susideda paveikslas iš 6 vnt.

Na mes turim is naujos Dvarcioniu serijos zalsvas ir baltas plyteles. Siandien gal jau baigs sienas klijuoti, man tai super atrodo thumbup.gif Mes darem sienas baltas be geliu ornamento ir tik kelias zalsvas juostas su geliu ornamentu, grindys zalsvos. Prie to pacio norejau paklausti, jei grindys zalios, tai kokius tarpus tarp plyteliu daryt: zalius ar baltus (sienos bus su baltais tarpeliais)? g.gif
Atsakyti