Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(kioske @ 2007 04 12, 08:00)
nenorek tu drugeliu  4u.gif  pilnos vonios jau ju priklijuotos... senokai jau sios plyteles sukasi Senuku apyvartoje  doh.gif  rinkis kazka naujesnio  mirksiukas.gif 
mano vonia jau klijuoja  wub.gif

bet dalinai čia teisybė. Tos plytelės buvo labai populiarios. Mes irgi pradžioje žadėjome jomis klijuoti, bet užėjau pas vieną draugę - tokia vonia ir WC, užėjau pas kitą - tas pats. Užėjau į kažkokios firmos WC - tas pats. Nu fantazija ir atšoko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 04 12, 07:34)
As galvoju grindims deti zalsvus, o sienoms baltus, nes vistik sienos baltos, tai zalsvi tikrai nesiziures. Pas mus dar yra prie veidrodzio trys eiles zalsvu plyteliu nuo grindu iki lubu, tai tarp ju irgi baltus tada tarpus deti? Pirmas musu remontas, tai kazkaip nesigaudau kaip turi buti, o pas kitus kazkaip i tarpelius neatkreipdavau demesio.

As tai deciau pilkus tarpelius ir grindim ir visom sienom.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 12, 10:06)

O Kaune randasi tas 1000 plyteliu, cia kartais ne Savanoriu pr.?  mastau.gif

taip.. savanoriuose.. prie topo centro.. priešais hyperi

QUOTE(kioske @ 2007 04 12, 10:06)

man ir paciai stogas jau ciuozineja tai esam likimo driauges  ax.gif 

friends.gif

QUOTE(Limcamca @ 2007 04 12, 10:07)
Tos plytelės buvo labai populiarios. Mes irgi pradžioje žadėjome jomis klijuoti,

aha... aš turbūt buvau viena pirmųjų.. nes tik pasirodė ir nusipirkau.. tik tiek kad į virtuvę lotuliukas.gif o paskui pamačiau kad jas voniose klijuoja lotuliukas.gif tai toks juokas suėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 12, 09:10)
taip.. savanoriuose.. prie topo centro.. priešais hyperi
friends.gif
aha... aš turbūt buvau viena pirmųjų.. nes tik pasirodė ir nusipirkau.. tik tiek kad į virtuvę lotuliukas.gif  o paskui pamačiau kad jas voniose klijuoja lotuliukas.gif  tai toks juokas suėmė  lotuliukas.gif

Senukuose jas irgi kaip vonios kambario plyteles demonstruoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 12, 10:17)
Senukuose jas irgi kaip vonios kambario plyteles demonstruoja  4u.gif

tai ten pirmiausia jas ir pamačiau.. bet jas nelabai senai išklijavo.. o mes prieš 2.5metų pirkom rolleyes.gif
Atsakyti
Prikinkau fotografiju gal kam patiks biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vat žiūrėkit, dabar užsimaniau ne kampinės vonios, man taip gražu pasidarė, nors svaigau prieš kelis metus, kad noriu tik kampinės. Tai va, dabar galvoju, ar čia koks mados klyksmas, ar ką. Kokias jūs sau dedatės g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 12, 12:00)
Vat žiūrėkit, dabar užsimaniau ne kampinės vonios, man taip gražu pasidarė, nors svaigau prieš kelis metus, kad noriu tik kampinės. Tai va, dabar galvoju, ar čia koks mados klyksmas, ar ką. Kokias jūs sau dedatės g.gif

man atrodo kad kampines labai vieta isnaudoja g.gif nors nezinau.. as tik paprasta desiu, nes man reik ilgos, o kampines ilgos tai niekur neikisiu as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 12, 12:00)

As labai noriu dideles vonios, t.y. noriu sujungti tualeta su vonia ax.gif
tai mano diedas pasake: jei nori sujungti tualeta su vonia, tai desim tik kampine vonia, nu tai velnias nemate nusileidau doh.gif
Ai, mane tas remontas tuoj is kantrybes isves doh.gif O ypac tada, kai su diedu reikia kariauti, tai jam tas netinka, tai jam tas netinka doh.gif Teisybe zmones sako, kad jei nori patikrinti santykiu tvirtuma, pradek daryt remonta biggrin.gif Pazinojau viena seima, kurie darydami remonta issiskyre unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 12, 12:02)
As labai noriu dideles vonios, t.y. noriu  sujungti tualeta su vonia  ax.gif
tai mano diedas pasake: jei nori sujungti tualeta su vonia, tai desim tik kampine vonia, nu tai velnias nemate nusileidau  doh.gif
Ai, mane tas remontas tuoj is kantrybes isves  doh.gif  O ypac tada, kai su diedu reikia kariauti, tai jam tas netinka, tai jam tas netinka  doh.gif Teisybe zmones sako, kad jei nori patikrinti santykiu tvirtuma, pradek daryt remonta  biggrin.gif  Pazinojau viena seima, kurie darydami remonta issiskyre  unsure.gif

tikra teisybe 4u.gif pas mus remontas jau ipusejes, bet riejames taip kaip reikia doh.gif skirtis dar nesiruposiam, bet remontas geras santykiu isbandymas... rolleyes.gif
mes irgi jungem vonia su wc ir isidejom kampine vonia - atrodo graziai wub.gif
Atsakyti
Įsirenginėjom butą iš pagrindų, ir nė karto nesiriejom doh.gif ko čia rietis?? Vieną kampą darom taip kaip jam gražiau, kitą kampą taip kaip man gražiau. Kad abiem namuose gera būti būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 12, 12:21)
man atrodo kad kampines labai vieta isnaudoja  g.gif  nors nezinau.. as tik paprasta desiu, nes man reik ilgos, o kampines ilgos tai niekur neikisiu as  biggrin.gif

Laba dienele, mes pasistateme Ravak, Rosa 2. Labai liuks. Neuzima daug vietos, labai patogi. Kampelis atsisesti. Net dviese su vyriuku telpam susest, pasilepinti. thumbup.gif
Galvojom kad musu patalpele per maza kampinei voniai, bet sita kaip tik.
Atsakyti