Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Dew @ 2007 04 12, 08:27)
Na mes turim is naujos Dvarcioniu serijos zalsvas ir baltas plyteles. Siandien gal jau baigs sienas klijuoti, man tai super atrodo  thumbup.gif Mes darem sienas baltas be geliu ornamento ir tik kelias zalsvas juostas su geliu ornamentu, grindys zalsvos. Prie to pacio norejau paklausti, jei grindys zalios, tai kokius tarpus tarp plyteliu daryt: zalius ar baltus (sienos bus su baltais tarpeliais)? g.gif

jei dėsi baltus tarpelius tai nepagailėk pinigų delfinui.. nes labai greit tie balti tarpeliai pavirs juodais doh.gif
aš jau niekur nebedėčiau baltų....
Atsakyti
As galvoju grindims deti zalsvus, o sienoms baltus, nes vistik sienos baltos, tai zalsvi tikrai nesiziures. Pas mus dar yra prie veidrodzio trys eiles zalsvu plyteliu nuo grindu iki lubu, tai tarp ju irgi baltus tada tarpus deti? Pirmas musu remontas, tai kazkaip nesigaudau kaip turi buti, o pas kitus kazkaip i tarpelius neatkreipdavau demesio.
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 04 12, 08:34)
tai tarp ju irgi baltus tada tarpus deti?

pas mus baltos su rudom plytkom... tai kur rudos dėjau rudus tarpelius o kur baltos baltus.. bet nedaug kas taio daro.. nes terlionės pakankamai doh.gif bet... aš norėjau baltos ištisinės sienos ir rudos ištisinės eilės... o jei būčiau dėjus visur ta pačią spalvą tai kažkurios būtų atskirom plytelėm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 04 12, 07:27)
Na mes turim is naujos Dvarcioniu serijos zalsvas ir baltas plyteles. Siandien gal jau baigs sienas klijuoti, man tai super atrodo  thumbup.gif Mes darem sienas baltas be geliu ornamento ir tik kelias zalsvas juostas su geliu ornamentu, grindys zalsvos. Prie to pacio norejau paklausti, jei grindys zalios, tai kokius tarpus tarp plyteliu daryt: zalius ar baltus (sienos bus su baltais tarpeliais)? g.gif

Deciau zalius tarpelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes kaip tik dabar irgi glaistom plytelių tarpus, tai, kur plytelės baltos, tai baltus tarpus darėm, o kur rudos, tai rudus. Vėliau gal nuotrauką įmesiu. Plytelės iš DK Matera kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 15:00)
Maciau Kaune draugystes senukuose pavyzdziuose isklijuota tokios salotinem su drugeliais plytelem  wub.gif  Man taip patiko  wub.gif Dar tokios pat geltonos buvo  wub.gif
Tai as taip tu plyteliu uzsimaniau  ax.gif
Gal kas nors matet?  bigsmile.gif

nenorek tu drugeliu 4u.gif pilnos vonios jau ju priklijuotos... senokai jau sios plyteles sukasi Senuku apyvartoje doh.gif rinkis kazka naujesnio mirksiukas.gif
mano vonia jau klijuoja wub.gif
Atsakyti
Nuspresta, kur baltos desiu baltus tarpelius, kur zalios - zalsvus. Aciu mergytes uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 04 12, 09:00)
nenorek tu drugeliu  4u.gif  pilnos vonios jau ju priklijuotos... senokai jau sios plyteles sukasi Senuku apyvartoje  doh.gif 
rinkis kazka naujesnio  mirksiukas.gif 

nu va tokių pasakymų tai nesuprantu.. neklijuok nes jau pas kitus išklijuota... nu jei man gražu tai ir klijuoju... čia tas pats kas nedažyk lubų baltai nes visur jau išdažyta doh.gif

o tas naujesnis tai.. nu ką.. pasirodė nauja kolekcija DK..... tai dar nei pusmečio turbūt nėra.. o jau žinau kelias vonias kur išklijuota xena plytkom.. nu ir ką.. per tris metus (tiek jau tiek drugeliam) tieeeek tų plytkų dar priklijuos...

aš už tai kad žmogus darytų tai kas JAM patinka...

kas dėl drugelių tai aš tik jų kokybe nusivyliau.. nors gal dėl to kad virtuvėj.... nes tikrai nėra labai atsparios....
Atsakyti
pasakiau tik savo nuomone, nes maciau realiai isklijuota vonia niu atsibos tie drugeliai greit ..... aisku kiekvieno skonis vis kitoks, bet jei zmogus klausia tai ir pasakai savo nuomone..
zodziu klijuokit kaip kam patinka ir neklausykit kitu nuomones (pati paklausiau meistru del vamzdziu spalvos ir dabar gailiuos truputi....) unsure.gif
jei ka tai sorry iseinu i pensija su pasisakymais savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 04 12, 09:42)
pasakiau tik savo nuomone, nes maciau realiai isklijuota vonia niu atsibos tie drugeliai greit ..... aisku kiekvieno skonis vis kitoks, bet jei zmogus klausia tai ir pasakai savo nuomone..
zodziu klijuokit kaip kam patinka ir neklausykit kitu nuomones (pati paklausiau meistru del vamzdziu spalvos ir dabar gailiuos truputi....)  unsure.gif
jei ka tai sorry iseinu  i pensija su pasisakymais savo  biggrin.gif

sorius.. tikrai nenoreėjau nieko įžeist.. pačiai biški stogas važiuoja tai rėkiu kur galiu blush2.gif atsiprašau.. gyvenkim draugiškai drinks_cheers.gif imk baliuoną 4u.gif
Atsakyti
Tai del tu drugeliu as jau beveik apsisprendziau, kad jų neklijuosim ax.gif , o jei dar ir kokybe prasta tai tikrai ne irnesakyk.gif
O Kaune randasi tas 1000 plyteliu, cia kartais ne Savanoriu pr.? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 12, 09:01)
sorius.. tikrai nenoreėjau nieko įžeist.. pačiai biški stogas važiuoja tai rėkiu kur galiu  blush2.gif  atsiprašau.. gyvenkim draugiškai  drinks_cheers.gif  imk baliuoną  4u.gif

jamk ir tu 4u.gif
man ir paciai stogas jau ciuozineja tai esam likimo driauges ax.gif kaip tik vakarais nuvaziuoja i savo naujaja triobele taip ir susinervinu - tai tas tai nas ne taip kaip turetu but tai meistrai mano naujojsios vonios Rosos nesaugoja doh.gif tai virtuvini nupiese nei i tvora nei i mieta... sorry uz off topica blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 12 balandžio 2007 - 09:07