Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Sienos dazytos ir sudetas parketas blink.gif

user posted image
Atsakyti
isprotejusi, o tu nematai kad cia nuotrauka parduotuveje daryt? biggrin.gif nieko nuostabaus kad parketas
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 12, 12:23)
Įsirenginėjom butą iš pagrindų, ir nė karto nesiriejom  doh.gif ko čia rietis?? Vieną kampą darom taip kaip jam gražiau, kitą kampą taip kaip man gražiau. Kad abiem namuose gera būti būtų  ax.gif

na cia turbut kiekvienam pagal temperamenta ... bet as kai esu degtukas tai man uztenka mazo brukstelejimo ir uzsiliepsnoju blush2.gif tokia jau as - visa i mama blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:00)
Laba dienele, mes pasistateme Ravak, Rosa 2. Labai liuks. Neuzima daug vietos, labai patogi. Kampelis atsisesti. Net dviese su vyriuku telpam susest, pasilepinti.  thumbup.gif 
Galvojom kad musu patalpele per maza kampinei voniai, bet sita kaip tik.

Nu jų būna kelių dydžių tų rosų, pas mus ji irgi yra (tikriausiai kas ketvirtam bute ji yra biggrin.gif ), lyginant su ta kur prieš tai buvo, tai ji mums dviem per maža, nes pirmojoj galėjome atsisėsti vienas šalia kito ir dar trečiam likdavo vietos lotuliukas.gif . Nu bet kai reikėdavo ją prisileisti, tai valanda minimum doh.gif (o dušo pas mus nėra)
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 12, 14:01)
Sienos dazytos ir sudetas parketas  blink.gif

Va čia tai man labai gražu, gi dabar yra spec. medžiagų ir be to kiek tu toj vonioj taškai
Atsakyti

Grazu bet reik dideles vonios , mmmm
Papildyta:
doh.gif
QUOTE(linnn @ 2007 04 12, 14:20)
Nu jų būna kelių dydžių tų rosų, pas mus ji irgi yra (tikriausiai kas ketvirtam bute ji yra biggrin.gif ), lyginant su ta kur prieš tai buvo, tai ji mums dviem per maža, nes pirmojoj galėjome atsisėsti vienas šalia kito ir dar trečiam likdavo vietos  lotuliukas.gif 

Mes ir i Rosa sutelpam. Aisku kojos vos ne viens kitam ant peciu. doh.gif Bet smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:22)

Mes ir i Rosa sutelpam. Aisku kojos vos ne viens kitam ant peciu.  doh.gif  Bet smagu smile.gif

Nu taip tada ir mes sutelpam, bet jau ne taip patogiai, o be to pas mus man atrodo vidutinė, ne pati didžiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:22)
Mes ir i Rosa sutelpam. Aisku kojos vos ne viens kitam ant peciu.  doh.gif  Bet smagu smile.gif

tai mes i dabartine savo 1,5m. sutelpam, del to ir griovem siena (jungem tulika su vonia) kad ikistume didesne vonia ir patogiau butu susitalpinti dviesia bigsmile.gif
Atsakyti

user posted image

Bet va gera ideja is gyvatuko dar ir sienele padaryti, atskirti zonas labai gerai
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2007 04 12, 14:05)
Bet va gera ideja is gyvatuko dar ir sienele padaryti, atskirti zonas labai gerai

vaikam karstyklė butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 12, 15:11)
vaikam karstyklė butu  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif as irgi jau matau,kaip mano mazoji laipiotu.
Atsakyti
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:00)
Laba dienele, mes pasistateme Ravak, Rosa 2. Labai liuks. Neuzima daug vietos, labai patogi. Kampelis atsisesti. Net dviese su vyriuku telpam susest, pasilepinti.  thumbup.gif 
Galvojom kad musu patalpele per maza kampinei voniai, bet sita kaip tik.

Ačiū už gerus žodžius apie Rosa II. Mes pirkom ją, bet dar supakuota, laukia savo eilės.
Atsakyti
user posted image
ir plyteles graziai sudeliotos (tik spalva ne mano) ir pati vonia thumbup.gif
Atsakyti