isprotejusi, o tu nematai kad cia nuotrauka parduotuveje daryt?
nieko nuostabaus kad parketas
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 12, 12:23)
Įsirenginėjom butą iš pagrindų, ir nė karto nesiriejom
ko čia rietis?? Vieną kampą darom taip kaip jam gražiau, kitą kampą taip kaip man gražiau. Kad abiem namuose gera būti būtų 
na cia turbut kiekvienam pagal temperamenta ... bet as kai esu degtukas tai man uztenka mazo brukstelejimo ir uzsiliepsnoju
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:00)
Laba dienele, mes pasistateme Ravak, Rosa 2. Labai liuks. Neuzima daug vietos, labai patogi. Kampelis atsisesti. Net dviese su vyriuku telpam susest, pasilepinti.
Galvojom kad musu patalpele per maza kampinei voniai, bet sita kaip tik.
Nu jų būna kelių dydžių tų rosų, pas mus ji irgi yra (tikriausiai kas ketvirtam bute ji yra
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 12, 14:01)
Va čia tai man labai gražu, gi dabar yra spec. medžiagų ir be to kiek tu toj vonioj taškai
Grazu bet reik dideles vonios , mmmm
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2007 04 12, 14:20)
Nu jų būna kelių dydžių tų rosų, pas mus ji irgi yra (tikriausiai kas ketvirtam bute ji yra
), lyginant su ta kur prieš tai buvo, tai ji mums dviem per maža, nes pirmojoj galėjome atsisėsti vienas šalia kito ir dar trečiam likdavo vietos
Mes ir i Rosa sutelpam. Aisku kojos vos ne viens kitam ant peciu.
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:22)
Nu taip tada ir mes sutelpam, bet jau ne taip patogiai, o be to pas mus man atrodo vidutinė, ne pati didžiausia
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:22)
tai mes i dabartine savo 1,5m. sutelpam, del to ir griovem siena (jungem tulika su vonia) kad ikistume didesne vonia ir patogiau butu susitalpinti dviesia
Bet va gera ideja is gyvatuko dar ir sienele padaryti, atskirti zonas labai gerai
QUOTE(laguna @ 2007 04 12, 14:05)
Bet va gera ideja is gyvatuko dar ir sienele padaryti, atskirti zonas labai gerai
vaikam karstyklė butu
QUOTE(happy @ 2007 04 12, 15:11)
QUOTE(Astukss @ 2007 04 12, 14:00)
Laba dienele, mes pasistateme Ravak, Rosa 2. Labai liuks. Neuzima daug vietos, labai patogi. Kampelis atsisesti. Net dviese su vyriuku telpam susest, pasilepinti.
Ačiū už gerus žodžius apie Rosa II. Mes pirkom ją, bet dar supakuota, laukia savo eilės.

ir plyteles graziai sudeliotos (tik spalva ne mano) ir pati vonia