galiu pasakyt kad daugiau saldytu darzoviu (kalafijorai, brokoliai, ir briuselis) negarinsiu, kokie slykstus gavos. feee
QUOTE(rimulia12 @ 2008 05 22, 21:23)
galiu pasakyt kad daugiau saldytu darzoviu (kalafijorai, brokoliai, ir briuselis) negarinsiu, kokie slykstus gavos. feee
gal per ilgai garinai, tada sukrinta

QUOTE(rimulia12 @ 2008 05 22, 21:23)
galiu pasakyt kad daugiau saldytu darzoviu (kalafijorai, brokoliai, ir briuselis) negarinsiu, kokie slykstus gavos. feee
Per ilgai garinai. As saldutas darau, ir labai skaniai gaunasi.

QUOTE(levrete @ 2008 04 30, 08:18)

Mano toks puodas. Beje, visus jo indus galima plauti indaploveje

Laba diena, norėjau pasiteirauti kur galima būti rasti tokio garpuodžio naudojimosi instrukciją lietuviškai?

QUOTE(tiesiog aš
@ 2008 05 26, 11:53)

Laba diena, norėjau pasiteirauti kur galima būti rasti tokio garpuodžio naudojimosi instrukciją lietuviškai?
Tai kad tos naudojimosi instrukcijos visiems garpuodziams labai panasios

Merginos, o ar jums garinant maltos mėsos gaminius ta mėsa nebūna tokia kažkokiais nešvarumais apibėgus??
Aš perku gryną mėsą, penkis kart nuplaunu, pati ją sumalu, bet pagarinus vistiek kotletuko kraštai būna apvarvėję kažkokiais, niu, sakyčiau, nešvarumais
Kartais ir ant keptuvės kepant taip būna. Prieš valgydama aš juos nukrapštau, bet vistiek kažkaip net nemalonu valgyti būna


Aš perku gryną mėsą, penkis kart nuplaunu, pati ją sumalu, bet pagarinus vistiek kotletuko kraštai būna apvarvėję kažkokiais, niu, sakyčiau, nešvarumais


QUOTE(mikke @ 2008 05 29, 12:53)
Merginos, o ar jums garinant maltos mėsos gaminius ta mėsa nebūna tokia kažkokiais nešvarumais apibėgus??
Aš perku gryną mėsą, penkis kart nuplaunu, pati ją sumalu, bet pagarinus vistiek kotletuko kraštai būna apvarvėję kažkokiais, niu, sakyčiau, nešvarumais
Kartais ir ant keptuvės kepant taip būna. Prieš valgydama aš juos nukrapštau, bet vistiek kažkaip net nemalonu valgyti būna 


Aš perku gryną mėsą, penkis kart nuplaunu, pati ją sumalu, bet pagarinus vistiek kotletuko kraštai būna apvarvėję kažkokiais, niu, sakyčiau, nešvarumais


aš manau cia ne nešvarumai, o kraujo likuciai...ir 100 proc jų nuplauti neimanoma, dar susimaiso su riebaliuku mesos ir gaunasi tas tamsus sluoksnelis
Be abejo, tai ne jokie nesvarumai, o kraujas. Juk ir verdant graibom putas, jei norim skaidrios grazios sriubos

QUOTE(*Laume* @ 2008 05 31, 22:23)
Be abejo, tai ne jokie nesvarumai, o kraujas.
O tai kaip man juos panaikint, gaminant maltos mėsos patiekalus garų puode??????



QUOTE(mikke @ 2008 05 31, 21:44)
O tai kaip man juos panaikint, gaminant maltos mėsos patiekalus garų puode??????
Negi tik aš viena čia tokia nevaleika




keistas poziuris i save ir i mesa, jau rasiau to panaikinti neimanoma, cia jus mesos skysciai na nebent ja pries tai isdzivintum orkaitej

QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 01, 07:57)
keistas poziuris i save ir i mesa, jau rasiau to panaikinti neimanoma, cia jus mesos skysciai na nebent ja pries tai isdzivintum orkaitej 

orkaitej tas pats bus,nes kotletus kai kepu joje irgi islenda tas kraujukas ir riebalai

QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 01, 10:33)
orkaitej tas pats bus,nes kotletus kai kepu joje irgi islenda tas kraujukas ir riebalai 

as ne kotletu kepima turejau omenyje, o mesos dziovinima
