Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

galiu pasakyt kad daugiau saldytu darzoviu (kalafijorai, brokoliai, ir briuselis) negarinsiu, kokie slykstus gavos. feee
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 05 22, 21:23)
galiu pasakyt kad daugiau saldytu darzoviu (kalafijorai, brokoliai, ir briuselis) negarinsiu, kokie slykstus gavos. feee

gal per ilgai garinai, tada sukrinta g.gif Man tai labai patinka garintos daržovės. Ypač šaldytos- suverti į indą, ir viskas
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 05 22, 21:23)
galiu pasakyt kad daugiau saldytu darzoviu (kalafijorai, brokoliai, ir briuselis) negarinsiu, kokie slykstus gavos. feee


Per ilgai garinai. As saldutas darau, ir labai skaniai gaunasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2008 04 30, 08:18)
user posted image

Mano toks puodas. Beje, visus jo indus galima plauti indaploveje  thumbup.gif . Tai buvo viena svarbiausiu priezasciu pasirinkti sita modeli.


Laba diena, norėjau pasiteirauti kur galima būti rasti tokio garpuodžio naudojimosi instrukciją lietuviškai?
Atsakyti
smile.gif+2008 05 26, 11:53-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 05 26, 11:53)
Laba diena, norėjau pasiteirauti kur galima būti rasti tokio garpuodžio naudojimosi instrukciją lietuviškai?


Tai kad tos naudojimosi instrukcijos visiems garpuodziams labai panasios blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o ar jums garinant maltos mėsos gaminius ta mėsa nebūna tokia kažkokiais nešvarumais apibėgus?? g.gif unsure.gif
Aš perku gryną mėsą, penkis kart nuplaunu, pati ją sumalu, bet pagarinus vistiek kotletuko kraštai būna apvarvėję kažkokiais, niu, sakyčiau, nešvarumais unsure.gif Kartais ir ant keptuvės kepant taip būna. Prieš valgydama aš juos nukrapštau, bet vistiek kažkaip net nemalonu valgyti būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 05 29, 12:53)
Merginos, o ar jums garinant maltos mėsos gaminius ta mėsa nebūna tokia kažkokiais nešvarumais apibėgus?? g.gif  unsure.gif
Aš perku gryną mėsą, penkis kart nuplaunu, pati ją sumalu, bet pagarinus vistiek kotletuko kraštai būna apvarvėję kažkokiais, niu, sakyčiau, nešvarumais unsure.gif Kartais ir ant keptuvės kepant taip būna. Prieš valgydama aš juos nukrapštau, bet vistiek kažkaip net nemalonu valgyti būna unsure.gif


aš manau cia ne nešvarumai, o kraujo likuciai...ir 100 proc jų nuplauti neimanoma, dar susimaiso su riebaliuku mesos ir gaunasi tas tamsus sluoksnelis
Atsakyti
Be abejo, tai ne jokie nesvarumai, o kraujas. Juk ir verdant graibom putas, jei norim skaidrios grazios sriubos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laume* @ 2008 05 31, 22:23)
Be abejo, tai ne jokie nesvarumai, o kraujas.

O tai kaip man juos panaikint, gaminant maltos mėsos patiekalus garų puode?????? blink.gif Negi tik aš viena čia tokia nevaleika unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 05 31, 21:44)
O tai kaip man juos panaikint, gaminant maltos mėsos patiekalus garų puode?????? blink.gif Negi tik aš viena čia tokia nevaleika unsure.gif  verysad.gif



keistas poziuris i save ir i mesa, jau rasiau to panaikinti neimanoma, cia jus mesos skysciai na nebent ja pries tai isdzivintum orkaitej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 01, 07:57)
keistas poziuris i save ir i mesa, jau rasiau to panaikinti neimanoma, cia jus mesos skysciai na  nebent ja pries tai isdzivintum orkaitej  lotuliukas.gif

orkaitej tas pats bus,nes kotletus kai kepu joje irgi islenda tas kraujukas ir riebalai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 01, 10:33)
orkaitej tas pats bus,nes kotletus kai kepu joje irgi islenda tas kraujukas ir riebalai mirksiukas.gif



as ne kotletu kepima turejau omenyje, o mesos dziovinima mirksiukas.gif
Atsakyti