Mes irgi naudojames siais puodais, gimus mazajai, vel ji istraukiau, is pradziu viriau jai vienai, dabar jau valgom visi, net ir MB
As tai maudojuosi Kenwood garpuodziu FS620 ir esu labai patenkinta. Galite pasiziureti internete - www.kenwoodworld.com/lt ( lietuviskas puslapis ).
Sveikutes. Pasiskaiciau as cia sitoj temoj uzvakar ir vakar nuvaziavau nusipirkau topo centre sita garpuodi VC 7001
(mane konsultantas ikalbejo visgi tefal, vietoj kenwood pirkti, nors tefal brangesnis
):
http://www.topocentr...99000021_p1.jpg
Dar nebandziau, siandien vistienos krutinele ir bulves bandysiu,o virsuj desreles. gal galit pasakyt kiek ten vandens pilti, ar maximum? Gal galit prakonsultuot kiek mazdaug virt ir ka kokiam aukste det? Kiek suprantu bulves apacioj, mesa per viduri, desreles virsuj?
Tik receptu mazoka kazkaip toj knygelej, gal zinot kur dar rasti, kokias nuorodas gal duosite
(mane konsultantas ikalbejo visgi tefal, vietoj kenwood pirkti, nors tefal brangesnis

Dar nebandziau, siandien vistienos krutinele ir bulves bandysiu,o virsuj desreles. gal galit pasakyt kiek ten vandens pilti, ar maximum? Gal galit prakonsultuot kiek mazdaug virt ir ka kokiam aukste det? Kiek suprantu bulves apacioj, mesa per viduri, desreles virsuj?

Tik receptu mazoka kazkaip toj knygelej, gal zinot kur dar rasti, kokias nuorodas gal duosite

QUOTE(Melitukas @ 2008 06 09, 11:34)
Sveikutes. Pasiskaiciau as cia sitoj temoj uzvakar ir vakar nuvaziavau nusipirkau topo centre sita garpuodi VC 7001
):

Vandens pilk maximum (as visada tiek pilu) darzoves dek visada i apacia, o mesytekaip nori as vostiekna deciau i virsu desreles i viduri...o virimo laikas priklauso mo kokios storos desreles ir kokie dideli vistienos gabaliukai

Nu va pabandziau vakar gamint, viriau apie 25 min bulves, 20 min vistiena. Tai bulves nedavire buvo, o vistiena labai sausa gavosi. Kol kas nusivylusi esu.
Siandien bandysiu versiena, bet jau nebezinau kiek statyt laiko 
Pas mane gi 2000 w, tai turetu greit pasigamint.

QUOTE(Melitukas @ 2008 06 10, 12:09)
Nu va pabandziau vakar gamint, viriau apie 25 min bulves, 20 min vistiena. Tai bulves nedavire buvo, o vistiena labai sausa gavosi. Kol kas nusivylusi esu.
Siandien bandysiu versiena, bet jau nebezinau kiek statyt laiko 

del bulviu tai galejo trukti laiko, priklauso daug nuo rusies.. man su vienom uztekdavo 30 min, o su kitom reikdavo beveik valanda..
labai keista, kad vistiena gavosi sausa.. man jis garu puode gaunasi kaip tik minksta, sultinga, ne taip kaip verdant paprastai.
QUOTE(drieze @ 2008 06 10, 13:13)
del bulviu tai galejo trukti laiko, priklauso daug nuo rusies.. man su vienom uztekdavo 30 min, o su kitom reikdavo beveik valanda..
Sakykit, o pas jus bulves ne vandeningos tokios gaunasi? Na, jau kiek kartu viriau, jos man gaunasi "slapios" tokios

Is pradziu galvojau, kad gal bulviu rusis tokia, bet paskui kiek beviriau, jos man visos vienodos gaudavosi. Tai man tikrai nepatinka

Gal kaip po paprasto virimo idet i paprasta puoda ir pakaitinti kaip kad daroma su puode verdamom bulvem?

QUOTE(MurkuMurku @ 2008 06 10, 13:57)
Sakykit, o pas jus bulves ne vandeningos tokios gaunasi? Na, jau kiek kartu viriau, jos man gaunasi "slapios" tokios

Pas mane tas pats - praryt aš tokių pavandeniavusių bulvių negaliu

Musu bulvytes gaunasi labai skanios

QUOTE(mikke @ 2008 06 11, 10:03)
sausos buna jei iskarto karstas issimi ir leidi nugaruoti..ben mat taip gaunasi
QUOTE(SuperBaba @ 2008 06 11, 11:21)
Prašom pakviesti mus į svečius - įvertinsim

O šiaip net jeigu aš bulves ir išimu iš puodo tik išvirtas, jos vistiek viduje būna to vandens prisigėrę, niekaip jų neišgarinu. Nebent pakepti reikia, bet tada jokio sveikumo nebelieka

na man jos normalios gaunasi, ne vandeningos...