Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

O ką patartumėte pirkti - ar elektrinį garpuodį,ar tokį kaip Bergof?
Atsakyti
kur jie perkami ir kiek kajnoja? rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Tai kokie gi privalumai el.garpuodžio ir kokie - ne elektrinio?
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2004 12 28, 15:42)
kur jie perkami ir kiek kajnoja?  rolleyes.gif  tongue.gif

Dazniausiai jie buna komplektuose su puodu rinkiniais wink_3.gif
Atsakyti
Labai nemaza pasiula garu puodu Maximoje (kaip nekeista) smile.gif
Iki sios dienos abejojau ar man reikia sio puodo, bet po jusu komentaru nusprendziau, kad TAIP.
Tik nezinau kaip su prieskoniais ir druska reiks daryti, maniskis be druskos ni ni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2005 01 05, 09:34)
Tai kokie gi privalumai el.garpuodžio ir kokie - ne elektrinio?

Nezinau kokie privalumai ne elektrinio, turiu elektrini, gali sudeti 3 aukstus, angliskas Binatone, kaina 99 Lt. Liuks issigarina vistiena, darzoves. Zuvis nelabai patinka, kiauliena, jautiena neblogai, tik daugiau laiko uzima, ryziai ilgokai. Trukumas - negalima plauti indaplovej.
Atsakyti
Garų puodas - nepamainomas dalykas. Turiu tefal firmos, draugai padovanojo. Atsidžiaugti negaliu. Uždejai virti, nustatei laiką ir gali užsiimti kitais reikalais: nei prisvils, nei išbėgs. Verdu viską: virtinukus, kiaušinius, mėsą, žuvį, daržoves, cepelinus ir t.t. Labai praktiškas dalykas ..... ir šveisti nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editik @ 2005 03 01, 23:52)
Garų puodas - nepamainomas dalykas. Turiu tefal firmos, draugai padovanojo. Atsidžiaugti negaliu. Uždejai virti, nustatei laiką ir gali užsiimti kitais reikalais: nei prisvils, nei išbėgs. Verdu viską: virtinukus, kiaušinius, mėsą, žuvį, daržoves, cepelinus ir t.t. Labai praktiškas dalykas .....  ir šveisti nereikia  4u.gif

mirksiukas.gif turim ir mes ta tefal firmos garu puoda. negaliu skustis, geras daiktas thumbup.gif . tiesa, pradzioj reikejo priprasti prie tikro darzoviu skonio, bet dabar tai niam niam essen.gif , laika taupo, nei svyla, nei bega.... zodziu su viskuo sutinku....
g.gif BET KAIP TU ISIGUDRINAI TEN CEPELINUS VIRTI? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2005 03 02, 03:50)
mirksiukas.gif turim ir mes ta tefal firmos garu puoda. negaliu skustis, geras daiktas thumbup.gif . tiesa, pradzioj reikejo priprasti prie tikro darzoviu skonio, bet dabar tai niam niam essen.gif , laika taupo, nei svyla, nei bega.... zodziu su viskuo sutinku....
g.gif BET KAIP TU ISIGUDRINAI TEN CEPELINUS VIRTI?  swoon.gif

Aš irgi nepatikėjau, kai kolegė pasakė, kad virė cepelinus garų puode...beja, ji jį (garų puodą) įsigijo man rekomendavus mirksiukas.gif
1-as bandymas: po darbo nulėkiau tiesiai į parduotuvę ir nusipirkau šaldytų tarkuotų bulvių cepelinų, kad kuo greičiau išbandyti. Parlėkusi namo, sukračiau juos i garų puodą ... išvirė thumbup.gif
2-as bandymas: pati namie dariau cepelinus, sudėjau taip, kad nesusiglaustų vienas su kitu... išvirė thumbup.gif
Dažnai šeimynai gaminu tarkuotų bulvių kukulius be įdaro (durniukus) ir visada verdu tik garų puode. Gaunasi minkšti ir skanūs. 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif niu bliamba sugundei suviliojai..... rolleyes.gif
bandysiu ir as wacko.gif tikesimes pavyks essen.gif .
Atsakyti
as cia paskaiciau apie tuos garu puodus ir labai susigundziau. mes tai studentai, tai pasitaupem, ir nuspirkom binatone elektrini "ermitaze" uz 90 ir kazkiek litu. Nu nerealus daiktas , jau beveik savaite negalim dar atsidziaugt. omletas nerealaus skonio, vista irgi pasakiskai gaunas, zuvis, nu viskas. kai labai nemgstam daug druskos ir siaip pireskoniu tai mum liuks. dekui, kad sugundet! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi susigundžiau... bet mane sugundė toks dalykas, kad prie puodų nereiks šokinėt-bėga-nebėga ir pan... ir viskas viename, tai tik kad vandens apačioj užtektų tik tiek rūpesčio..
o būna ir neelektrinis???
Atsakyti