O gal kas turite nusipirkę Steam Gourmet puodą, kur per televizorių reklamuoja? Niekaip neapsisprendžiu, ar šitą pirkti, ar Braun.... norisi kompaktiško, su kuo mažiau tu papildomų detalių.... o kitus parduotuvėj apžiūrėjau, tai tokie siūbuojantys plastmasiukų bokštai, visokios atskiros pertvarėlės, į kurias vistiek normaliai neįsistato.... labai jau nestabiliai atrodo... mano katinas visur karstosi, tai užklius dar ir nudardės visos dėžutės.... Braun man labiausiai patiko, bet va tas Steam Gourmet atrodo dar geriau. gal kas naudojatės, ar geras jis?
QUOTE(zuikis5 @ 2007 09 24, 12:19)
O gal kas turite nusipirkę Steam Gourmet puodą, kur per televizorių reklamuoja? Niekaip neapsisprendžiu, ar šitą pirkti, ar Braun.... norisi kompaktiško, su kuo mažiau tu papildomų detalių.... o kitus parduotuvėj apžiūrėjau, tai tokie siūbuojantys plastmasiukų bokštai, visokios atskiros pertvarėlės, į kurias vistiek normaliai neįsistato.... labai jau nestabiliai atrodo... mano katinas visur karstosi, tai užklius dar ir nudardės visos dėžutės.... Braun man labiausiai patiko, bet va tas Steam Gourmet atrodo dar geriau. gal kas naudojatės, ar geras jis?
Tikrai ne is Top Shop (ar TV Shop, kaip jis ten tiksliai vadinasi) pirkciau, is ten tai nebent kitur niekur nieko kito nebutu

as nusipirkau Gariunuose "Tefal" uz 250 lt 3 aukstu. Labai patenkinta. Verdu abar jame viska ir kiekviena diena. Nes namie remontas ir nepajingta dar virykle. atrodo nepatvarus, bet viskas ten su juo normaliai. labai gerai viska garina. istyte kokia iseina mmm...
o omletas....
be to netgi perkant Gariunuose garantija israso! va

As turejau puoda Poki Steamer , man atrodo pirktas is kazkokios TV parduotuves, tai kol gaminau tol atrode geras. O kai sugedo nuejau i elektromarkta ir nusipirkau pati pigiausia Vitek uz 99 lt,.Na as pasakysiu kad tas pigiausias Vitek geresnis uz Poki steamer koki 10 kartu. Jame labai didelis indas ryziams, tai as ten koses verdu, guliasus ir pan.
Labai greitai isverda. Tai as isivaizduoji kad Tefal arba Braun yra dar geresni. Tai toki ir pirksiu kada nors
O yra koks garu puodas kur butu galima virimo pradzia uzprogramuoti?

taip yra tokiu. tik valdymas turi buti elektroninis o ne mechaninis. t.y. turi buti mygtukai o ne rankenele tokia. tada gali nustatyti laika kada jam reiks isisjungti. tik sitie yra brangesni

Gavau dovanu Steam Gourmet garpuodi, tikrai nerekomenduociau
piguva ir tiek, siaip tai kaip ir viska verda normaliai, bet visas kreivas-sleivas, stovi toks kaip Pizos bokstas pasvires, baisu pajudint, vandens jei maziau ipili - pradeda svilti spirale kaitinimo, jei daugiau ipili - pradeda begti per virsu
tikrai nepirkciau tokio sau pati, jau Tefal ar Braun, manau, nesulyginami su situo

piguva ir tiek, siaip tai kaip ir viska verda normaliai, bet visas kreivas-sleivas, stovi toks kaip Pizos bokstas pasvires, baisu pajudint, vandens jei maziau ipili - pradeda svilti spirale kaitinimo, jei daugiau ipili - pradeda begti per virsu

ačiū už patarimus, jau apsisprendžiau su jūsų pagalba Braun naudai
aš irgi tom labai reklamuojamom prekėm nelabai pasitikiu, tai širdis taip ir jautė... važiuosiu pirkt

QUOTE(Laineris @ 2007 08 25, 10:37)
Aš ir zyziau zyziau garų puodo, tai vyras prieš porą savaičių atnešė TEFALį. Na nerealus. Parduotuvėj sakė, kad naujausio modelio. Du indai ne vienas ant kito, šalia. Tiksliau sakant, vienas didelis plotas, jei didelį kiekį gamini, o jei po mažiau, tai įsistato du nerudijančio plieno indai. į vieną dar galima dėti indelį kruopom. O trečią aukštą galima vartyti. Vienaip apvertus galima garinti, o ant kitos pusės galima daryti padažus, ar maistą troškinti skystyje (skystis neišvarva). Trečią aukštą galima dėti tiesiai ant pagrindo. Instrukcijoje rašo, kad išsaugo dar daugiau vitaminų.
Kol kas su šiuo puodu gaminti neatsibodo. Paskaičius mamyčių receptus, bandžiau omletą, gaminau žuvį, mėsą, košes, viriau kiaušinius ir dešreles. Šeima sakė, kad skanu.
Gaila tik 50 receptų knygelė lenkų kalba. Paprastus maisto produktus dar galima suprasti, bet jau pribombasiškų tai jau ne
Žodžiu, brangiausiajam dėkinga.
Kol kas su šiuo puodu gaminti neatsibodo. Paskaičius mamyčių receptus, bandžiau omletą, gaminau žuvį, mėsą, košes, viriau kiaušinius ir dešreles. Šeima sakė, kad skanu.
Gaila tik 50 receptų knygelė lenkų kalba. Paprastus maisto produktus dar galima suprasti, bet jau pribombasiškų tai jau ne

Žodžiu, brangiausiajam dėkinga.
Mėtaus tarp šio apie kurį rašo Laineris ir tarp TEFAL Steam Cousine Vitamin+

Pas ka yra uzdengtas kaitinimo elementas, kaip suzinoti, kada jau valyt reikia?

QUOTE(Frosted @ 2007 10 18, 22:49)
instrukcijoje turetu buti parasyta. pas mane parasyta kad panaudojus 8 kartus reik valyt.