Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(julyska @ 2007 10 19, 09:35)
instrukcijoje turetu buti parasyta. pas mane parasyta kad panaudojus 8 kartus reik valyt.

Neparasyta ten nieko tokio... tik kas valyt reikia su vyno acto tirpalu g.gif Tai jauciu jau reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,
o verdant elektriniam garų puode labai prigaruoja virtuvėj ar tie garai niekur iš puodo nepabėga?
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2007 10 29, 15:16)
Merginos,
o verdant elektriniam garų puode labai prigaruoja virtuvėj ar tie garai niekur iš puodo nepabėga?

didžioji dalis tai puode cirkuliuoja, kitaip neišvirtų ten maistas mirksiukas.gif šiek tiek išeina. mano puode dangty mažos skylutės, tai trupučiuką išleidžia, bet visai nedaug... kituose nežinau kaip 4u.gif
Atsakyti
Neprigaruoja visai. Aš statau ant spintelės, šalia gartraukio, jei nenoriu, kad žuvies kvapas sklistų, tai gartraukį įjungiu.
Atsakyti
Turiu elektrinį garų puodą, tai jau keli metai riogso supakuotas ir nei karto nenaudotas ax.gif Gavom dovanų, bet mes valgom labai nesveikai ir mums kolkas taip patinka smile.gif Nors dovana, bet jau radau kam reikia tai labai mielai atiduosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2007 10 29, 14:16)
Merginos,

Dalis garu "pabega", todel instrukcijoje raso, kad geriau nestatyti po spintelemis ar prie kokiu pavirsiu, kuriems gali pakenkti garai, bet tu garu virtuveje nesijaucia visai, as statau kartais prie pat sienos, tai neprigaruoja ant jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkada diskusijoje mačiau klausima apie tai kaip skaniai paruošti garų puode vištieną, tik tada neturėjau ką šiuo klausimu pasakyti, įsigijus puodą ir man vištiena gavosi sausa ir neskani, tada bandžiau paruošti filė, bet kita kart kai ruošiau nedarinėtus vištienos gabalėlius su skura ir kaulais jie gavosi sultingi ir skanūs. Gal dar kas turi kokių įdomių pastebėjimų iš savo praktikos kaip skaniai paruošti maistą garų puode?
Atsakyti
QUOTE(mirraa @ 2007 11 08, 23:07)
man vištiena gavosi sausa ir neskani

gal per ilgai garinai? g.gif Nes ir file puikiausiai issigarina wub.gif
Atsakyti

o kiek laiko tu garini? Pas mane instrukcijoje parasyta 30 min.?
Atsakyti
Pas mane instrukcijoje 20min, tai tiek ir garinu, paprastai padarau taip, kad prapjaunu ir paziuriu ar jau reikia traukt is garpuodzio ar dar palikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, kagi arteja kaledos o mano mama jau senai sake kad nori garu puodo siais metais galimybes man lyg ir leidzia jy nupirkt (man 14) tai va,bet nezinau kur ju rast ir kiek jie mazdaug kainuoja nes man kisene leidzia tik kazkur iki 100lt,esu is klaipedos. tai va jei nebutu sunku wiska isdestykit aiskiai. dekui is anksto:)
Atsakyti
QUOTE(Chyt @ 2007 11 18, 16:52)
Sveikos mamos, kagi arteja kaledos o mano mama jau senai sake kad nori garu puodo siais metais galimybes man lyg ir leidzia jy nupirkt (man 14) tai va,bet nezinau kur ju rast ir kiek jie mazdaug kainuoja nes man kisene leidzia tik kazkur iki 100lt,esu is klaipedos. tai va jei nebutu sunku wiska isdestykit aiskiai. dekui is anksto:)

Uzeik i kokia buitines technikos parduotuve, arba i didesni prekybos centra, ten tikrai garpuodziu rasi wink.gif Uz 100Lt kiek pamenu maciau Scarlett ir Bomann g.gif Po99Lt tongue.gif
Atsakyti