Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

isigyjau ir as garu puoda smile.gif tefal toks zalias smile.gif vo thumbup.gif daiktas thumbup.gif tikras isradimas ir kur as anksciau buvau??? g.gif va viska sudejau ir uz 20 min jau valgiau karbonadus su bulvytem ir darzovemis thumbup.gif lotuliukas.gif tikrai geras daiktas, kas dar enturit isigykit mirksiukas.gif thumbup.gif jau ir jokiu puodu enbereik, o dar as apie zepter svajojau smile.gif nebereik jokiu puodu va viena garpuodi nupirkai ir viskas viename smile.gif kas man labiausiai patinka akd nereikia prie puodu sedeti... sumetei ir patys gaminasi thumbup.gif ir dar kas pliusas kad greitai smile.gif nu as gaminu ilgai ir skaniai, o cia ir greita ir pats ir skanu thumbup.gif nu argi gali buti geriau? rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2008 06 30, 00:23)
isigyjau ir as garu puoda  smile.gif  tefal toks zalias  smile.gif  vo  thumbup.gif  daiktas  thumbup.gif  tikras isradimas ir kur as anksciau buvau??? g.gif  va viska sudejau ir uz 20 min jau valgiau karbonadus su bulvytem ir darzovemis  thumbup.gif  lotuliukas.gif  tikrai geras daiktas, kas dar enturit isigykit  mirksiukas.gif  thumbup.gif  jau ir jokiu puodu enbereik, o dar as apie zepter svajojau smile.gif  nebereik jokiu puodu va viena garpuodi nupirkai ir viskas viename  smile.gif  kas man labiausiai patinka akd nereikia prie puodu sedeti... sumetei ir patys gaminasi thumbup.gif  ir dar kas pliusas kad greitai  smile.gif  nu as gaminu ilgai ir skaniai, o cia ir greita ir pats ir skanu  thumbup.gif  nu argi gali buti geriau? rolleyes.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nebent i parduotuve produktu suvaiksciotu, ir dar issiplautu pats... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif o as noriu jau
Atsakyti
sveikos,

va drauge rekomendavo garu puoda, nes pati nusipirko ir labai dziaugiasi. tai as irgi taip susidomejau, perskaiciau jusu komentarus ir manau kad reiks isigyti smile.gif . maciau "top shop" api 150lt. kaip manot, jis patvarus, geras? gal kas toki turit? ar vis delto verciau pirkti is kokios maximos?
Atsakyti
QUOTE(Linacka @ 2008 07 05, 17:53)
sveikos,

va drauge rekomendavo garu puoda, nes pati nusipirko ir labai dziaugiasi. tai as irgi taip susidomejau, perskaiciau jusu komentarus ir manau kad reiks isigyti smile.gif . maciau "top shop" api 150lt. kaip manot, jis patvarus, geras? gal kas toki turit? ar vis delto verciau pirkti is kokios maximos?

girdejau maxsiminiai neblogi, bet as rinkcisusi is tefaliu, kenwoodu ir kitu zinomu firmeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linacka @ 2008 07 05, 18:53)
sveikos,

aš niekada nepirkčiau schmoll.gif kokybė doh.gif , užstenka jį pačiupinėti blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Linacka @ 2008 07 05, 18:53)
sveikos,

manau, kad nepatvarus, negeras, ir gera puse kainos sudaro reklama per TV, kuri kainuoja uz kiekviena sekunde schmoll.gif
Atsakyti
Turiu zepterini dangti. Greitpuodzio dangti galima nauduoti ir didesniam ir mazesniam puodui priklausomai kiek verdi ar kuris puodas laisvas. Isvirus pakeiciu dangcius - uzdedu paprasta. Greit ir labai skaniai isverda kruopos (isigijus dangti, pamegau koses) Skanu, greita, pigu. Garu puoda galiu palygint su skalbimo masina - tiek laiko susitaupo, isjungus puoda gerokai anksciau ir palikus uzdaryta - sutaupau dujas, laikau puoda isjundta - procesas vyksta toliau, verda is inercijos, neisbegs, neprisvils, nepervirs, greit neatsals, o as tuo laiku neprivalau stoveti virtuveje (esu laisva). bigsmile.gif MINUSAS -- AUKSTAS SLIEGIS, aukstesne nei iprasta temperatura, zusta vitaminai, bet uz sutaupyta laika as labai myliu savo greitdangti, ji gluostau ir negaliu atsidziaugti jau daug metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunasada: 11 liepos 2008 - 00:04
QUOTE(kaunasada @ 2008 07 10, 23:00)
Turiu zepterini dangti. Greitpuodzio dangti galima nauduoti ir didesniam ir mazesniam puodui priklausomai kiek verdi ar kuris puodas laisvas. Isvirus pakeiciu dangcius - uzdedu paprasta. Greit ir labai skaniai isverda kruopos (isigijus dangti, pamegau koses) Skanu, greita, pigu. Garu puoda galiu palygint su skalbimo masina - tiek laiko susitaupo, isjungus puoda gerokai anksciau ir palikus uzdaryta - sutaupau dujas, laikau puoda isjundta - procesas vyksta toliau, verda is inercijos, neisbegs, neprisvils, nepervirs, greit neatsals, o as tuo laiku neprivalau stoveti virtuveje (esu laisva).  bigsmile.gif MINUSAS --  AUKSTAS SLIEGIS, aukstesne nei iprasta temperatura, zusta vitaminai, bet uz sutaupyta laika as labai myliu savo greitdangti, ji gluostau ir negaliu atsidziaugti jau daug metu

o kas cia per dangtis?ar cia toks pats kaip greitpuodzio?ar kitoks? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 07 11, 18:58)
o kas cia per dangtis?ar cia toks pats kaip greitpuodzio?ar kitoks?  blush2.gif

kitoks , jis prisisuka ir paprastai jo nenuimsi. Sesuo turi, geras taikciukas
Atsakyti
Niu va tik šnd įsigijau Tefal garų puodą smile.gif Ir pirmas pabandymas buvo su dešrelėm ir grikiais rolleyes.gif Nu žinokit tikrai netikėjau, kad tas daiktas ne daiktas, o stebuklas thumbup.gif O va ir maisto skonis visai kitoks, kažkoks pilnesnis, malonesnis, skanesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 14, 10:38)
kitoks , jis prisisuka ir paprastai jo nenuimsi. Sesuo turi, geras taikciukas

man atrodo kad panasu puoda turi lt kaimyno zmona,kuri visai neseniai cia atostogavo,bent is tavo aprasymo ir jos snekos manu kad tai tas pats rolleyes.gif ,bet gal galetum apie ji placiau papasakot? kur pirkai kaina mazdaug ir pan . blush2.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti