Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 19, 01:07)
O kai malatus verdi tai ryziu puode ar taip paprastaI ant tu groteliu?
pamegink paspaust visa garpuodi, man tas pats buvo. Pasirodo negerai buvau sudejus,ir nesusijunge mirksiukas.gif

Ant grotelių.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 06 19, 11:39)
Ant grotelių.

oi kaip man reikia dar sita temele panagrinet, nes dar zalia zalia esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2008 06 18, 22:52)
na nenoriu įžeisti, bet norėjau paklausti o kaip šiaip virtuvėje šeimininkauti sekasi  nes matau su butine technika susitarti tai prastai išeina - virtuvinis kombainas viską blogai pačiai padarė, garų puodas irgi - o gal instrukciją paskaityti vertėtų - garų puodo instrukcijoje aiškiai parašyta - į indelį reikia vandens pilti ir laiką atitinkamą nustatyti. Nepyk - tikrai nenoriu įžeisti - matau kad mano postas aštrus išėjo - nenorėjau - man paprasčiausiai labai linksma pasidarė kai paskaičiau du butinės technikos skyrelius ir abiejuose paskutiniai pačios rayti postai - nusiskundimai.  lotuliukas.gif

na virtuveje nesu ta SUPER VIREJA bet kai turiu upo ir laiko galiu gamint i valias,anksciau nemokejau net sriubos isvirt dabar ir pyragai ir cepelinai ir kepsniai...nenoriu girtis bet ir draugo bendradarbiai ne karta buvo pagyre pietus ar vakariene ir kiti kartais pasivaisina ax.gif
nu bet taip jau isejo kad gal nemoku naudotis tuo kas palengvina buiti. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif garu puodas tikrai geras dalykas. Tie indeliai plastikiniai, bet nedega.
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 20, 22:39)
na virtuveje nesu ta SUPER VIREJA  bet kai turiu upo ir laiko galiu gamint i valias,anksciau nemokejau net sriubos isvirt dabar ir pyragai ir cepelinai ir kepsniai...nenoriu girtis bet ir draugo bendradarbiai ne karta buvo pagyre pietus ar vakariene ir kiti kartais pasivaisina ax.gif
nu bet taip jau isejo kad gal nemoku naudotis tuo kas palengvina buiti. blush2.gif  blush2.gif

Na jo, kam daryti lengvai, jei galima sudetingai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 06 25, 21:47)
Na jo, kam daryti lengvai, jei galima sudetingai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

dabar pasitaisysiu blush2.gif jau gera savaite pradejau pietus gamint tik garpuody ax.gif ir labai labai skanu, 4u.gif tik va ryziu dar nedrystu virt blush2.gif
Atsakyti
drasiai, as dar cesnakiuko ipjaustau ir pries uzpildama vandens ant ryziu kelis lasiukus alyvuogiu aliejaus uzpilu ir ismaisau thumbup.gif patiekalas
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 27, 23:09)
drasiai, as dar cesnakiuko ipjaustau ir pries uzpildama vandens ant ryziu kelis lasiukus alyvuogiu aliejaus uzpilu ir ismaisau  thumbup.gif  patiekalas

drinks_cheers.gif
ryžiai ir man puikiai gaunasi. ir balandėliai labai skanūs.
vakar gaminau kotletukus su daržovėm. dėjau šviežias bulvytes, ant jų mėsos kukulius, pritarkavau morkyčių, svogūnų žiedeliais papjausčiau, krapų, įjungiau, užstačiau ant 30 min ir išlėkiau į parduouvę tongue.gif grįžusi po geros valandos, radau viską paruoštą thumbup.gif
Šilumos palaikymo funkcija wub.gif

Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 06 28, 11:15)
drinks_cheers.gif
ryžiai ir man  puikiai gaunasi. ir balandėliai labai skanūs.
vakar gaminau kotletukus su daržovėm. dėjau šviežias bulvytes, ant jų mėsos kukulius, pritarkavau morkyčių, svogūnų žiedeliais papjausčiau, krapų, įjungiau, užstačiau ant 30 min ir išlėkiau į parduouvę  tongue.gif grįžusi po geros valandos, radau viską paruoštą  thumbup.gif 
Šilumos palaikymo funkcija  wub.gif

O tai kotletukus kai troskinat tai is kart ant groteliu dedat ar dedat i ryziu inda? ir ar iskeltus troskinat ar zalia farsa?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 28, 12:20)
O tai kotletukus kai troskinat tai is kart ant groteliu dedat ar dedat i ryziu inda? ir ar iskeltus troskinat ar zalia farsa?

dėjau ketvirčiais supjaustytas bulves, tiesiai ant jų žalio faršo kotletus, ant jų morkas ir svogūnus su krapais. Pas mane toks garpuodis, tai viskas viename, o ne aukštais:
user posted image
ps. dėjau į metalinius krepšelius.
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 06 28, 23:33)
dėjau ketvirčiais supjaustytas bulves, tiesiai ant jų žalio faršo kotletus, ant jų morkas ir svogūnus su krapais. Pas mane toks garpuodis, tai viskas viename, o ne aukštais:
user posted image
ps. dėjau į metalinius krepšelius.

as turiu kitoki smile.gif
o gal zinai kartais kokiu nors receptuku butent garpuodziui blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 29, 01:59)
o gal zinai kartais kokiu nors receptuku butent garpuodziui blush2.gif ?

Receptai garpuodžiui yra kulinarijos temoj mirksiukas.gif
Atsakyti