Aš tai niekaip nesuprantu, kaip žmonėms pasiseka bulves kažkokias pavandenijusias išsigarint - niekada tokių atvejų nebuvo, geresnių bulvių ir būt negali - tik garpuodyje. o jei dar lašišai ką nors blogo sugebėsit padaryt, tai man jau ir reabilitacijos reik
Sutinku, kad mėsą galima pergarinti. lygiai taip pat, kaip ir ilgai pervirt vandeny, tai čia tik įgudimo klausimas. Bet jei mėsytė ( kokia bebūtų) yra lengvai pamarinuota kad ir su majonezu, skonis garantuotas
QUOTE(*Laume* @ 2008 06 15, 17:22)
Aš tai niekaip nesuprantu, kaip žmonėms pasiseka bulves kažkokias pavandenijusias išsigarint - niekada tokių atvejų nebuvo, geresnių bulvių ir būt negali - tik garpuodyje. o jei dar lašišai ką nors blogo sugebėsit padaryt, tai man jau ir reabilitacijos reik
Sutinku, kad mėsą galima pergarinti. lygiai taip pat, kaip ir ilgai pervirt vandeny, tai čia tik įgudimo klausimas. Bet jei mėsytė ( kokia bebūtų) yra lengvai pamarinuota kad ir su majonezu, skonis garantuotas 
dar yra toks dalykas prie marinatu, mesa minkstinanti druska....nors jos nenaudoju, nes mesyte visada minkstute
QUOTE(aureka @ 2008 06 15, 15:55)
O be reikalo!Tikriausiai jusu neismokino su jais tinkamai naudotis jei laikot spintoje
As nemokeciau jau be ju valgyt daryt 
Na tikrai nesutinku, kad Zepter puoduose išgarintas maistas yra skanesnis - nematau jokio skirtumo - tie patys garai. Turiu trijų aukštų Tafal garų puodą - taigi irgi galiu maistą trimis lygiais gaminti - beto elektriniame garpuodyje kaip mano yra vitaminų išsaugijimo technologija ir elektrinis laiko matuoklis - galima užprogramuoti puodą, pats puodas kontroliuoja, kad perdaug vandens neišgaruotų - taigi nereikia nuolatos prie jo stovėti - kai baigiasi gaminimo laikas puodas apie tai praneša garsiniu signalu. Turiu Berghof puodus - ten įeina alalogiškas kaip Zepter garinimo indas, leidžiantis puodus sustatyti keliais aukštais - jį naudoju tik kai verdu sriubą: sriubytė apačioje, o viršuje garinu ką nors.
Taigi nesutinku, kad elektriniai garų puodai yra prastenis už kokius nors dujinius garų puodus - nesvarbu Zepter tai ar ne - o kai dar pagalvoju apie Zepter kainą
QUOTE(editamm @ 2008 06 15, 20:02)
Na tikrai nesutinku, kad Zepter puoduose išgarintas maistas yra skanesnis - nematau jokio skirtumo - tie patys garai. Turiu trijų aukštų Tafal garų puodą - taigi irgi galiu maistą trimis lygiais gaminti - beto elektriniame garpuodyje kaip mano yra vitaminų išsaugijimo technologija ir elektrinis laiko matuoklis - galima užprogramuoti puodą, pats puodas kontroliuoja, kad perdaug vandens neišgaruotų - taigi nereikia nuolatos prie jo stovėti - kai baigiasi gaminimo laikas puodas apie tai praneša garsiniu signalu. Turiu Berghof puodus - ten įeina alalogiškas kaip Zepter garinimo indas, leidžiantis puodus sustatyti keliais aukštais - jį naudoju tik kai verdu sriubą: sriubytė apačioje, o viršuje garinu ką nors.
Taigi nesutinku, kad elektriniai garų puodai yra prastenis už kokius nors dujinius garų puodus - nesvarbu Zepter tai ar ne - o kai dar pagalvoju apie Zepter kainą
- galėsiu savo Tefalį dar ne kartą gyvenime už tą kainą atnaujinti - juo labiau, kad technologijos keičiasi.
Taigi nesutinku, kad elektriniai garų puodai yra prastenis už kokius nors dujinius garų puodus - nesvarbu Zepter tai ar ne - o kai dar pagalvoju apie Zepter kainą
Technologija kitokia.Ir visai stovet nereikia prie jo
Vakar nusipirkau berghof garų puodą dviejų aukštų.Tai šiandien grįžus namo puoliau gaminti:turėjau užmarinuotų vištienos kumpelių, dar bulvių nuskutau,sudėliojau ir vsio.Kai pirmą kartą, tai nežinojau kiek laiko ten garinti.Išsigarino maždaug per 30min. Skonis nerealus
. Vištiena sultinga,minkšta,o jau bulvių skonis
,nebereiks jų daugiau sūdyt.Man labai patiko.Dar vyras įvertins vakarienę,kai grįš iš darbo
.
QUOTE(aureka @ 2008 06 15, 13:53)
Su tais elektriniais nesigauna toks efektas.As gaminu zepter puoduose, tai ir duju taip sutaupau, maistas pasigamina be aliejaus, garuose, greitai ir labai skaniai!!!Galima ant vienos kaitvietes ir kelis patiekalus tuo paciu metu gaminti.O puodus nusipirkau ir visam gyvenimui uzteks, dar mano vaikams jie puikiai tarnaus 
Aha, ir reikės vaikams kažkieno senų puodų
QUOTE(Melitukas @ 2008 06 15, 15:21)
Buvo ir mazesniu ir didesniu, bet visi vienodai sausi kazkodel
Siandien bandysiu lasisa, tai jeigu irgi bus sssssssss, tai teks atsisakyti matyt. 
Veršiena, sakyčiau, nėra labai tinkama mėsa garinimui. Kiek pastebėjau, skaniausiai garinant gaunasi maltos mėsos arba vištienos patiekalai. Ir be abejo, lašiša.
QUOTE(Endendu @ 2008 06 16, 21:57)
Aha, ir reikės vaikams kažkieno senų puodų 
Veršiena, sakyčiau, nėra labai tinkama mėsa garinimui. Kiek pastebėjau, skaniausiai garinant gaunasi maltos mėsos arba vištienos patiekalai. Ir be abejo, lašiša.
Veršiena, sakyčiau, nėra labai tinkama mėsa garinimui. Kiek pastebėjau, skaniausiai garinant gaunasi maltos mėsos arba vištienos patiekalai. Ir be abejo, lašiša.
Nieko tiem puodam neatsitiks.Juos nupoliruoja ir vel kaip nauji
QUOTE(aureka @ 2008 06 16, 22:29)
Nieko tiem puodam neatsitiks.Juos nupoliruoja ir vel kaip nauji
Nu ir kas....Kiekvienam gi norisi naujo, o ne kažkieno dėvėto daikto. Juolab per tiek laiko gali žymiai geresnių atsirasti.
nu as ir pasidalinsiu savo nuomone
turiu ta tefal garu puoda,pirma vakara susigundziau isbandyt
ir kaip manot?o gi nieko gero,toks jausmas kad bereikalo nusipirkau.
bandziau virti ryzius,instrukcijoj buvo nurodyta kad yra spec indas ryziams,sudejau viska ijungiau ir palikau,o ryziai per ta laika net neapsilo,kieti kaip...o ka jau kalbet apie mesa ar bulves..arba as kasko nepadrau iki galo,arba nezinau kodel man nesigauna gamint jame..
bandziau virti ryzius,instrukcijoj buvo nurodyta kad yra spec indas ryziams,sudejau viska ijungiau ir palikau,o ryziai per ta laika net neapsilo,kieti kaip...o ka jau kalbet apie mesa ar bulves..arba as kasko nepadrau iki galo,arba nezinau kodel man nesigauna gamint jame..
Na į ryžių indelį reikėjo įpilti vandens. Garinau neseniai juos pirmą kartą - liuks išėjo
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 18, 23:04)
nu as ir pasidalinsiu savo nuomone
turiu ta tefal garu puoda,pirma vakara susigundziau isbandyt
ir kaip manot?o gi nieko gero,toks jausmas kad bereikalo nusipirkau.
bandziau virti ryzius,instrukcijoj buvo nurodyta kad yra spec indas ryziams,sudejau viska ijungiau ir palikau,o ryziai per ta laika net neapsilo,kieti kaip...o ka jau kalbet apie mesa ar bulves..arba as kasko nepadrau iki galo,arba nezinau kodel man nesigauna gamint jame..
bandziau virti ryzius,instrukcijoj buvo nurodyta kad yra spec indas ryziams,sudejau viska ijungiau ir palikau,o ryziai per ta laika net neapsilo,kieti kaip...o ka jau kalbet apie mesa ar bulves..arba as kasko nepadrau iki galo,arba nezinau kodel man nesigauna gamint jame..
na nenoriu įžeisti, bet norėjau paklausti o kaip šiaip virtuvėje šeimininkauti sekasi nes matau su butine technika susitarti tai prastai išeina - virtuvinis kombainas viską blogai pačiai padarė, garų puodas irgi - o gal instrukciją paskaityti vertėtų - garų puodo instrukcijoje aiškiai parašyta - į indelį reikia vandens pilti ir laiką atitinkamą nustatyti. Nepyk - tikrai nenoriu įžeisti - matau kad mano postas aštrus išėjo - nenorėjau - man paprasčiausiai labai linksma pasidarė kai paskaičiau du butinės technikos skyrelius ir abiejuose paskutiniai pačios rayti postai - nusiskundimai.
QUOTE(Endendu @ 2008 06 16, 22:57)
Aha, ir reikės vaikams kažkieno senų puodų 
Veršiena, sakyčiau, nėra labai tinkama mėsa garinimui. Kiek pastebėjau, skaniausiai garinant gaunasi maltos mėsos arba vištienos patiekalai. Ir be abejo, lašiša.
Veršiena, sakyčiau, nėra labai tinkama mėsa garinimui. Kiek pastebėjau, skaniausiai garinant gaunasi maltos mėsos arba vištienos patiekalai. Ir be abejo, lašiša.
O kai malatus verdi tai ryziu puode ar taip paprastaI ant tu groteliu?
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 19, 00:04)
nu as ir pasidalinsiu savo nuomone
turiu ta tefal garu puoda,pirma vakara susigundziau isbandyt
ir kaip manot?o gi nieko gero,toks jausmas kad bereikalo nusipirkau.
bandziau virti ryzius,instrukcijoj buvo nurodyta kad yra spec indas ryziams,sudejau viska ijungiau ir palikau,o ryziai per ta laika net neapsilo,kieti kaip...o ka jau kalbet apie mesa ar bulves..arba as kasko nepadrau iki galo,arba nezinau kodel man nesigauna gamint jame..
bandziau virti ryzius,instrukcijoj buvo nurodyta kad yra spec indas ryziams,sudejau viska ijungiau ir palikau,o ryziai per ta laika net neapsilo,kieti kaip...o ka jau kalbet apie mesa ar bulves..arba as kasko nepadrau iki galo,arba nezinau kodel man nesigauna gamint jame..
pamegink paspaust visa garpuodi, man tas pats buvo. Pasirodo negerai buvau sudejus,ir nesusijunge





