QUOTE(Endendu @ 2008 06 16, 22:57)
Aha, ir reikės vaikams kažkieno senų puodų

Veršiena, sakyčiau, nėra labai tinkama mėsa garinimui. Kiek pastebėjau, skaniausiai garinant gaunasi maltos mėsos arba vištienos patiekalai. Ir be abejo, lašiša.
O kai malatus verdi tai ryziu puode ar taip paprastaI ant tu groteliu?
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 19, 00:04)
nu as ir pasidalinsiu savo nuomone

turiu ta tefal garu puoda,pirma vakara susigundziau isbandyt

ir kaip manot?o gi nieko gero,toks jausmas kad bereikalo nusipirkau.
bandziau virti ryzius,instrukcijoj buvo nurodyta kad yra spec indas ryziams,sudejau viska ijungiau ir palikau,o ryziai per ta laika net neapsilo,kieti kaip...o ka jau kalbet apie mesa ar bulves..arba as kasko nepadrau iki galo,arba nezinau kodel man nesigauna gamint jame..
pamegink paspaust visa garpuodi, man tas pats buvo. Pasirodo negerai buvau sudejus,ir nesusijunge