QUOTE(Tigrine @ 2007 04 06, 13:00)
Sveikos visos moterys ir merginos

, vat idomu pasidare kaip jusu vyriskiai dantis valosi? Pas mane tai amzina beda

Is pradziu lyg ir normaliai valydavosi, poto pradejo valyti tik tada kai jau pasakydavau kad smirda o dabar isviso apsileido. Isbandziau visokius budus,is pradziu sakydavau kaip smgu kai vyras kvepia, kazkaip galvojau bus jam kaip paskatinimas, poto paskelbiau ultimatomuma, arba valo dantis arba nebus

sakau kaip buciuotis su tokiu vyru, tai dar kartais suveikdavoarba sakydavau davai ir as nevalysiu paziuresim kaip bus, o jis man atkerta kad vistiek man patiksi kad ir kokia butum, bet beda dabar ir ta kad net isivalius dantis, vistiek smirda, nes jau gal kokiu 15 metu pas dantista nebuves, jau net ir prieki dantu keliu nebera sone, kalba suspaudes lupas,kad neatrodytu kaip bomzas bet vistiek neina, na nebent isiraut, kai jau pradeda puliuot ir nuo skausmo karnyzais lipa. O vyras tikrai grazus, nu bet kai nusisypso:piktas ,... Ir amzini teisinasi, kai tik prasau kad eitu tvarkytis, tai pinigu nera (bet alui visada atsiranda pinigu), tai stomotologe atostogauja, tai laiko nera... Kaip jums su vyrais, ar noriai eina pas dantistus? Ar kiekviena diena valosi dantis?
o siaube
na mano vaikino dantukai nebuvo labai grazus kai susitikom... bet jau valyt tai vale ir niekada nesmirdejo

.. kai pradejo skaudet, kentejo nieko nesake.. taip gal 4 menesius iskente.. o kai jau as suzinojau, tai pati paemiau ir uzrasiau pas stomatologe ir tik pasakiau, kad nueitu... tai jau beveik susitvarke visus ir dabar labai grazus (nors visada toks buvo)
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2007 12 03, 20:35)
džiaugiuosi savo draugu..jis labai prižiūri dantis. kiekvieną kartpo valgio valosi dantis..jei kas biškį lekia tikrintis..valo su siūlu...jis užsienietis, tai žino kiek kainuoja dantų taisymas. o be dantų ten savęs gerbiantis žmogus nevaikšo, tik kokie paskutiniai...geriau jau prižiūrėti. neįsivaizduoju, kaip galima bučiuotis ar mylėtis su vyru, kuris be dantų ir dar smirdi iš burnos..fu..kai aš pati prižiūriu.
absoliuti tiesa.. pritariu 100%