Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir dantys

Maniškis pas dantistą apsilanko, kai jau visai prastai būna - na, jau tikrai skausmo negali pakęsti g.gif arba kai aš neapsikentusi doh.gif užrašau ir talonėlį įteikiu.... doh.gif
O su dantų valymu iš vis bėda..... doh.gif Iš manęs juokiasi, kad aš bevalydama visai sugadinsiu savuosius [valau 2 sykius per dieną] - emalio neliks lotuliukas.gif
pats gal ir išsivalo kas antrą dieną - bet kai kur važiuojam į svečius 2 dienom jam tikrai nereikia šepetėlio schmoll.gif [aš su vaiku savuosius imam].
Dantys dar nesupuvę - palyginus geri...... cool.gif
Na, aišku noriu, kad kvapas gaivesnis būtų - bet ............neklauso jis manęs.... doh.gif
O stomatologui vis pinigų nėra...... doh.gif nors, kaip kažkuri rašė, vynui ir kitiems malonumams atsiranda...... unsure.gif
Atsakyti
Dantis valosi kiekvieną vakarą, bet jei nepriversčiau tai turbūt ir nesivalytų mellow.gif O stomotologų bijo kaip nežinau kas swoon.gif Kai jau nebegali kentėt skausmo, tai šiaip ne taip nueina smile.gif
Atsakyti
džiaugiuosi savo draugu..jis labai prižiūri dantis. kiekvieną kartpo valgio valosi dantis..jei kas biškį lekia tikrintis..valo su siūlu...jis užsienietis, tai žino kiek kainuoja dantų taisymas. o be dantų ten savęs gerbiantis žmogus nevaikšo, tik kokie paskutiniai...geriau jau prižiūrėti. neįsivaizduoju, kaip galima bučiuotis ar mylėtis su vyru, kuris be dantų ir dar smirdi iš burnos..fu..kai aš pati prižiūriu.
Atsakyti
QUOTE(Nes- @ 2007 12 02, 21:10)
Dantis valosi kiekvieną vakarą, bet jei nepriversčiau tai turbūt ir nesivalytų  mellow.gif O stomotologų bijo kaip nežinau kas swoon.gif Kai jau nebegali kentėt skausmo, tai šiaip ne taip nueina  smile.gif

Tas pats ir su maniskiu doh.gif
Atsakyti
Jei maniškis nevalytu dantų tą pačią dieną jį mesčiau doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif Ir sakyčiua, kad tau visai fool.gif Kaip galima taip saves negerbti, kad nesugebeti dantų išsivalyti. Kaip su tokiu vyru į lova gultis. Tai gal ir prausiasi į savaite tik karta g.gif Nepykit, bet su tokiu nevala tai aš nesugebėčiau gyventi gun_bandana.gif fe... net nupurtė....
Atsakyti
QUOTE(Tigrine @ 2007 04 21, 18:51)
saknis rove be jokiu nuskausminamu, ten kariuomenej skaitesi kad tikri vyrai apseis be vaistu, na tai ir dreba lygsio

kiek jam metu , kada cia taip kariuomenei buvo?
rusu ? doh.gif
QUOTE(isla @ 2007 06 20, 10:05)
..o ko tik vyrai del
smileysex.gif  nepadaro  biggrin.gif

nepadeda ir tas pazadejimas del smileysex.gif: turbut lotuliukas.gif

o siaip patarciau gal viska kartu ," einam valyt dantu" ka tada sako? kad nenori ar ka? ka atsako?
man atrodo veja gera reikia pakelt verysad.gif arba rimtai pasakyt kad neliestu, uzsiciklint, itt blush2.gif
musu atveju jis nekestu manes jei as neissivalyciau, nors supranta kad kartais pavargus, vistiek kita ryta saiposi kad nesvaruole, neliesk manes blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu Dievui maniskis valo dantis kiekviena ryta ir vakara. Ir dar skalauja su ivairiais skysciais, kad jokie mikrobai nesiveistu bigsmile.gif

Taigi, uzjauciu moterys, kuriu vyrai siek tiek apsileide sioje srityje, nes jei maniskis butu nevalyvas tai ojojoi kaip jam kliutu mad.gif
Atsakyti
Valo dantis ryte vakare, bet stomatologų bijo kaip velnio lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar teko pamatyt sena multika apie daktara aiskauda ir barmaleju biggrin.gif
barmalejus tai grynas MB biggrin.gif
Atsakyti
shita tema labai aktuali smile.gif
maniskis valytis tai valosi, tiesa kartais uzmirshta smile.gif bet retai
o vat stomatologo labai bijo, nors shiais laikais salygos puikios, bet vis tiek bijo
dirba solidu darba, tenka bendraut su uzhsakovais, bet nenori eit pas stomatologa, jis yra issimushes shonini danti smile.gif kai shypsosi matosi, kad ner... ankshchiau mane tai erzino, dabar sukelia juoka, vis tiek juk nieko nepakeisi, ne mazas vaikas, kad vest uz pakarpos schmoll.gif
Atsakyti
[COLOR=green]
nu jo, pasirodo, ne as viena kariauju su vyru del dantu valymo ir taisymo. Gaila jam pinigu stomatologui, nors tikrai nemazai uzdirba... bet manau, kad cia baime. O kaip kazkas cia rase, kad iteike jam taloneli, oooo, jei as taip padaryciau, butu zmogaus teisiu pazeidimas (pagal ji) ir noras kontroliuoti ji ir vadovauti... ech...
Atsakyti
Valo ir pas stomatologus lankosi,nors anksčiau stomatologų bijojo kaip ugnies,nes buvo pakliuvęs į blogas rankas,todėl jam verysad.gif teko ir implantų įsisodinti
Atsakyti