o aš visada už save susimoku, nes tiesiog man nepatinka, kai vaikinas už mane sumoka. Jeigu kažkur einu, užsisakau, tai vadinasi galiu ir susimokėti už tai. Bet kai šiaip su draugais ar kokiu draugu einam tai moka tas, kas tuo metu tiesiog turi daugiau pinigų ar šiaip pasisiūlo, o kitą kartą mokas kitas, ir nėr problemų

na nezinau, man nera teke paciai susimoketi
man atrodo nesvarbu a vyras gerai uzdirba ar blogai, bet jei jis tave kazkur pasikviecia, tai tegu ir sumoka, o jei jo pinigine neisnesa, tegu atidziau renkasi vietas kur galetumet abu praleisti laika....
na o jei pasimatymo organizatore esi pati, na tai manau neetiska butu nesusimoketi....
o siaip butent sios temos autores situacija, man apskritai keista, ilgai draugauja, niekur nedirba ir dar pati uz save susimoka
keista, bet mano nuomone tavo vaikinas egoistas ir savanaudis, mylintis ir gerbiantis tik save

man atrodo nesvarbu a vyras gerai uzdirba ar blogai, bet jei jis tave kazkur pasikviecia, tai tegu ir sumoka, o jei jo pinigine neisnesa, tegu atidziau renkasi vietas kur galetumet abu praleisti laika....

na o jei pasimatymo organizatore esi pati, na tai manau neetiska butu nesusimoketi....
o siaip butent sios temos autores situacija, man apskritai keista, ilgai draugauja, niekur nedirba ir dar pati uz save susimoka

QUOTE(solo @ 2007 04 07, 18:07)
mes su MB abu dirbantys ir nuo pat pradžios draugystės tai kažkaip nebuvo "čia dabar aš moku, o dabar tu". Kuris turim pinigų tas ir sumokam, abiem gerai
jokio išskaičiavimo, jokio šykštumo, kažkaip natūraliai viskas gaunas pinigine prasme (gal kad jau ne pirmi ir ne antri metai kartu
) O šiaip, iš tiesų, tie laikai, kada privalėdavo sumokėt bernas, baigėsi. nieks nieko neprivalo, čia kievieno sąžinės reikalas 

pritariu

QUOTE(beata777 @ 2007 07 16, 00:13)
na nezinau, man nera teke paciai susimoketi
keista, bet mano nuomone tavo vaikinas egoistas ir savanaudis, mylintis ir gerbiantis tik save

pritariu, kad jei vyras kviečia tai jis ir moka

nesuprantu to panų nusistatymo, kad jos pačios turi/gali susimokėti, neva nepriklausomos atrodo tada, nu nesąmonė

mano draugui paciam patinka uz mane moketi, ir jeigu jis turi pinigu, niekada man neleidzia susimoketi. Buna kad ir uz kokia mano drauge sumoka, ir jam tai atrodo naturalu. O jei jis neturi pinigu tuo momentu, tai taip ir pasako, ir sumoku as. Nematau tame jokiu problemu.
Man tai nepatiktu, kad kartu valgome ir mokame kiekvienas uz save. Nematau tragedijos, kad ir mergina uzmoketu, bet tai jau tikrai neturetu but, kad branguti tu uz save, o as uz save. Tai gal ir parduotuveje stovite prie kasos, kol susiskaiciuojate, kas kiek turi duot ?
Mano MB visad uzmoka, bet ir as savo pinigine praveriu pirkdama maista

Man asmeniškai gražu, kai sumoka vyras. Bet piniginę traukiu visuomet, ir mielai susimoku. Jei sumoka vyras, būtinai padėkoju ir pasakau "kitą kartą vaišinu aš"
Šiaip niekada nesilaužau, kai vyras nori sumokėti, taip pat niekada neparodau, kad laukiu sumokėjimo. Kitas reikalas, jei mane konkrečiai kviečia į konkretų restoraną ir tai yra kaip pasimatymas
Beje, man labai smagu nupirkti bilietus ir tarkim pakviesti vyrą į kokį renginį, nupirkti butelį gero vyno ar pan. Kad parodyčiau, jog ir aš "investuoju" į santykius

QUOTE(kolege @ 2007 10 19, 13:19)
Man tai nepatiktu, kad kartu valgome ir mokame kiekvienas uz save. Nematau tragedijos, kad ir mergina uzmoketu, bet tai jau tikrai neturetu but, kad branguti tu uz save, o as uz save. Tai gal ir parduotuveje stovite prie kasos, kol susiskaiciuojate, kas kiek turi duot ?
Mano MB visad uzmoka, bet ir as savo pinigine praveriu pirkdama maista 

visad sumoka vyras (ir kai draugavom ir dabar) , as buvau pirma mergina uz kuria jis mokejo , visos kitos mokedavosi pacios
neveltui tapau jo zmona

Geriau jau tegul moka jis....