Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

as laikaus nuomones,kad saskaitas apmoket turi vyrai..
Pvz man butu nesmagu sedet kavineje isgert po arbatos ar kavos puodeli ir kad paskui kiekvienas uz save issikrapstytu is pinigines po kelis litukus... aisku,jei tai tik pasimatymas,gal tada nereiketu uzsisakyt labai daug,kad vyruko nenuskausmint lotuliukas.gif
Atsakyti
na mes gyvename kartu... visada praktiskai moka jis tikrai... kartas net po kelis tukstancius per savaitgali pramogoms isleidzia... buna kad ir neturi kartais pinigelei baigiasi .. neturi keleta dienu.. o as taip noriu ku nueiti pasedeti jis dazniausei labai nenori ... bet issitempiu ... tai uzsisako kokia nesamone... pigia... geda jam kai as moku... ar namie jam duodu pinigu... kad kavineje sumoketu jis... ax.gif bet cia jau kitaip cia bendras ukis visa kita... kaip gerai kad pas musm problemu del to nera...
Atsakyti
QUOTE(ausra.bite @ 2008 06 09, 12:45)
as laikaus nuomones,kad saskaitas apmoket turi vyrai..
Pvz  man butu nesmagu sedet kavineje isgert po arbatos ar kavos puodeli ir kad paskui kiekvienas uz save issikrapstytu is pinigines po kelis litukus... aisku,jei tai tik pasimatymas,gal tada nereiketu uzsisakyt labai daug,kad vyruko nenuskausmint  lotuliukas.gif

aš esu tos nuomonės, kad ne visada turi mokėti vyrai ax.gif jei menkai pažįstamu vyru eičiau kavos išgerti, tikrai susmokėčiau už save. manau vyras privalo mokėti tik už savo moterį, kitais atvejais - nebūtina ax.gif

Mano draugas visada už mane sumoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 09 birželio 2008 - 12:23
Mano nuomone vyras visada turi sumoketi uz mergina. Ir pasimatymo metu - jokiu kalbu apie pinigus ar kaip sunku siais laikais su finansais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su draugu esam susitarę kurias išlaidas mokam abu - t.y. vieną kartą aš, kitą kartą jis.. bet ir tai kyla dauag ginčų, nes jis nori visas išlaidas prisiimti tik sau, tačiau man tai nėra priimtina... tačiau kavines visada apmoka tiktai jis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(midnightlady @ 2008 06 09, 13:04)
na mes gyvename kartu... visada praktiskai moka jis tikrai... kartas net po kelis tukstancius per savaitgali pramogoms isleidzia... buna kad ir neturi kartais pinigelei baigiasi .. neturi keleta dienu.. o as taip noriu ku nueiti pasedeti jis dazniausei labai nenori ... bet issitempiu ... tai uzsisako kokia nesamone... pigia... geda jam kai as moku... ar namie jam duodu pinigu... kad kavineje sumoketu jis...  ax.gif bet cia jau kitaip cia bendras ukis visa kita... kaip gerai kad pas musm problemu del to nera...

Na žinot...jeigu vieną savaitgalį išleidža kelis tūkstančius pramogoms, o kitą sėdi tuščiom kišenėm...gal reikėtų realistiškai apmąstyti ateities perspektyvas...
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 06 09, 17:31)
Na žinot...jeigu vieną savaitgalį išleidža kelis tūkstančius pramogoms, o kitą sėdi tuščiom kišenėm...gal reikėtų realistiškai apmąstyti ateities perspektyvas...

viesbutis kainuoja.. vaziuojam i vilniu ar i kita miesta 2 dienos viesbutis kavines, kinai, baseina ,klubai...... atsipalaiduojam ir pailsim 100%... o del pinigu trukumo... buna issileidzia liko tik ant kuro ir smulkmenoms... ir po 2 dienu ju turi vel atsirasti... tai taip ir be pinigu... pas mane pinigu buna visada as taupau. nors kartai buna ir taip kad shopingams isleidziu visus kiek pasiemu tada ir as be pinigu pasedziu keleta dienu valgyti namie yra ... gyventi kur yra o ko daugiau po gero shopingo reikia ... ne taip supratote ... ir tokiu savaitgaliu buna nedaug karta per 2 men... reikia atsipalaiduoti gi...
Atsakyti
mes tai pagal situacija...tiesa, jis nemegsta kai as moku uz mus abu tarkim kine ar kavineje, tai leidziu jam moketi, kad jokiu stumdymusi nebutu, o tada namuose atiduodu arba i jo saskaita is savosios pervedu. tiesiog pati taip geriau jauciuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Moka kas antrą kartą. Abu esam tos pačios įmonės savininkai, taigi mūsų įplaukos yra bendros ir nesvarbu, iš kurio piniginės pinigai iškeliaus, vis tiek jie išimti iš to paties katilo.
Atsakyti
As irgi uz save moku beveik visada... Na kartais pasiilgstu tu laiku, kai anksciau vaikinai uz mane sumokedavo, vis tiek demesys, jei moka ne sukandes dantis ax.gif na db jei visada jis uz mane moketu ti irgi kazkaip nevisai sazininga jo atzvilgiu butu. Zmogus pats savo prakaitu uzdirba pinigus, nelb man butu smagu but jo islaikytine... g.gif
Atsakyti
Na, o pas mane yra taip... Jei einu su draugu tiesiog susitikti, gerai praleisti laika, abieju noru, tai mokame kiekvienas uz save... bet jei vaikinas pats kviecia kur nors, tai visada sumoka ir uz mane... Tad svarbu kaip draugas ziuri i tave ar kaip i drauge ar kaip i jo mergina....
Atsakyti
Ne visada vaikinas moka uz mane smile.gif Pvz.: kai swenciam kokia nors mano proga, as visuomet "statau"- gimtadienis, diplomo laistymas ar pan. O daugiau niekada nemoku vien as, dabar jau, kai dirba paprastai moka vaikinas, o kol abu buvom studentai, kiekvienas uz save mokejom- ir nieko tame blogo nematau. Kartais, kai noriu palepinti, netgi pati pasakau, sian as statau tau bokala alaus ir rinkini prie alaus ar kokia pica, tai labai apsidziaugia, bet ir mane nustebina. 4u.gif
Atsakyti