Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

Na negali vienareikšmiškai sakyti, kad vyrui privalu mokėti. Pasitaiko, kad ir aš sumoku, netgi su didžiausiu malonumu. Va nesenai, pietavau su savo sūnėnu, vyras 25 metai, studentas, tėvas žuvo, pats dirba išlaiko save, padeda motinai. Siūliausi padėti finansiškai, atsisakė, mūsų giminei priklauso, be proto išdidus. Tai aš jį kartas nuo karto pasikviečiu papietauti, nes Vilniuje mamos nėra, o jis taupus. Tai va, tokios mano gudrybės, nors taip paremiu.

Sumokėti už save leidžiu tik artimiems žmonėms. Nemėgstu būti įsipareigojus, kai esu su man mažiau pažystamais, moku pati už save.
Atsakyti
Manau kai zmogus mokinasi dar mokykloj, arba universitete ir nedirba, paciam sunku su pinigais, dar islaiko tevai ar yra panasios situacijos, nematau nieko blogo kai kiekvienas susimoka uz save, arba viena karta sumoka vienas arba kitas. Kazkaip jei su zmogum gerai sutari nemanau kad tai turetu buti labai kebli situacija. Kai mane ir MB islaike tevai, jis taiip pat noredavo uz mane sumoketi bet kazkada pakalbejom ir as pasakiau, kam reikia, abu mus islaiko tevai, tiek tu tiek as gauname vienodas pajamas, tai man net nesmagu butu jei vaikinas turetu visus savo pinigus isleist ant manes. Gal ir feministiskai skamba, bet cia mano nuomone smile.gif o kalbant apie suaugusius ir pilnai save islaikancius zmones, manau cia mandagumo gestas, kai vyras sumoka uz motery 4u.gif
Seimoje, kai pingiai bendri tai , manau, jau neturi reiksmes kas kada ir kur moka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabrieele: 25 birželio 2008 - 21:12
QUOTE(lauryna @ 2008 06 25, 20:59)
Vaikinas uzdirba uz mane gal 10 kart daugiau, bet kiek galiu stengiuosi susimoketi pati.Aisku, jeigu vakarieniaujame brangiame restorane, kur saskaita siekia virs 300 Lt visada sumoka pats. O jeigu einame vakarieniauti I Pizza Jazz, Double Coffe, ir kitas  vietas dazniausiai pati susimoku biggrin.gif K As taip jauciuosi geriau, kai galiu kartais uz mus abu uzmoketi nesvarbu kiek beuzdirbciau. 4u.gif

Pritariu tokiam požiūriui drinks_cheers.gif Ir labai nustebau kad čia tiek daug nusistačiusių jog vyras tiesiog privalo už moterį visada ir visur mokėt umn.gif
Atsakyti
Susimoku pati. rolleyes.gif
Atsakyti
Kol draugavome su savo vyru jis visada mokedavo uz mane,tikskiau sakant vaisindavo.O dabar nert klausimu nekyla kas mokes smile.gif kas pirmas issitraukia pinigine tas moka,kartais ir as pirma issitraukiu nematau tame nieko blogo nes mes esam seima wub.gif ir pas mus biudzetas bendras.
Temos autorei galiu pasakyti tik tiek kad kai as susipazinau su savo vyru jo alga taipat buvo maza bet...jei nera pinigu juk nebutina kiekvien akarta eiti y kavine galima kazka kita sugalvot.Isivaizduok sukuriat seima ir einat y prekybcentry apsipirkti tu nori batono o jis duonos,jis nori desros o tu surio,tai negi gryze namo issitrauksit ceky ir skaiciuosit kas kiek kainavo? lotuliukas.gif
Atsakyti
mes irgi visaip.. nuostatų ar taisykliu nėra.. kartais Jis, kartais aš, kartais per pusę.. nesureikšminam.. cool.gif
Atsakyti
kai dar buvau jauna ir grazi lotuliukas.gif tai labai skirtingai budavo...pirmi pasimatymai ar pan budavo privalu gi berniukui nusivesti sulciu atsigert lotuliukas.gif ir uz viska taip sakant "statyti" Po to kazkaip savaime gaudavosi arba vienas arba kitas sumoka,arba kiekvienas uz save...ypac kaip cia pasisakekai kurios , jeigu zinai,kad antra puse kazko mainais nores uz ta vakariene ar kokteili g.gif kaip jau sakiau,nera standartu,labai priklauso nuo situacijos ir zmogaus su kuriuo eini out smile.gif
Atsakyti
na nezinau. as tai kazkodel labai nejaukiai jauciuosi kai uz mane kazkas moka. jei turiu pinigu tai visada susimoku pati, o jei neturiu tai niekur tada neinu. as ir uz drauga sumoku. nors labai pyksta kad jam neleidziu uz mane moket, tai bandau priprast kad uz mane kazkas sumoka
ir nemanau kad butinai vyras turi moketi uz viska visada. juos manau irgi uzknisa moketi visada. o dar kai buna tokiu kurios uzsisako patiekalus nenormaliom kainom, tai jauciu kai kurie sedi ir mintyse skaiciuoja kiek litu turi ir ar nereiks eit indu plaut biggrin.gif
Atsakyti
Mes niekada to nesureiksmindavom. Tai jis mokedavo, tai as. Pas mus viskas bendra. Net ka tik pradejom draugauti, labai graziai iseidavo savaime viskas, tai jis mane kur nors pavaisindavo tai as. Manau cia nera nieko gedingo. smile.gif
Atsakyti
o man gera kartais sumoket uz pietus ar dar ka, nors siaip dazniausiai vyras uz viska moka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolilna: 08 liepos 2008 - 10:40
Aš irgi pritariu nuomonei, kad vyras neprivalo visada už viską mokėti. Kai yra šeima ir viskas bendra, tai jau čia nėra skirtumo kas moka, bet kai yra tik draugystės, nemanau, kad vyrai visada privalo atverti pinigines, kartais malonu pačiai už save susimokėti smile.gif Taip lyg kažkokią nepriklausomybę parodai, kad nesi išlaikytinė tongue.gif
Atsakyti
Na turbūt pritarčiau visoms, jog nuo pajamų viskas priklauso smile.gif
Bent jau aš esu "pasigavusi" tokią taktiką jog, kai mane pakviečia, sumoka jis, o jei tarkime susitariame arba tiesiog netikėtai kur nueiname, moku pati smile.gif man toks variantas priimtiniausias ax.gif
Atsakyti