labai pazistama tema
Turiu daug patirties su tais mokejimais.Be abejo viskas priklauso nuo vaikino.Budavo vaikinai uz mane moekdavo ir net kalbos nebudavo,kad as turiu susimoket, (gal del to,kad as buvau studente,o jie dirbantys).
Siuo metu draugauju su vyru,kuris yra kitoks.O tai reiskia,kad draugystes pradzioje, mokejo jis,net norejo mane apzavet,pasirodyt vyriskas ir t.t. kai isibegejom, pradejom abu po lygiai moketi.Bet visgi turejom konfliktu ivairiu.Kai jis pirkosi masina,man uzmete uzuomena,kad atseit-jis pirks, o mes vazinesime abu,o kas uz benzina mokes,gi ne vanduo,ne uz dyka! Ir dar visokiu perliuku buvo,bet pamazu issiaiskinom.Dabar jei jau jis uzpila benzino, tai as kiek imanydama stengiuos visur uz pramogas moket.Pvz vakar nuvaziavom i kina.jis sumokejo uz restorana 50 litu, kadangi as pasijutau blogai-skolinga,tai sumokejau uz kino bilietus, gerimus,popkornus.
Abu dirbantys ir uzdirbantys,jei santykiai rimti,nematau priezasties,kodel negali abu partneriai moketi?
Aisku,jei ten kazkokia studente, o jis -dirbantis,kitas reikalas.
O istorijos apie saskaitas po metu draugystes,tai yra absoliutus absurdas.Niekad nemokeciau ar net snekeciau su tokiu, tegul paraso pareiskima policijai uz skola