Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(biliaba @ 2009 09 05, 12:02)
ji net gyvenime nebuvo pagalvojus kad nuo pat ju draugystes pradzios jis rasesi kiekviena centa kur jai isleido.. nu tarkim pavyzdys: telefono pokalbis: 10 min, uz kurisumokejo 2.5 lt, 5 sms: 0.50 lt, roze: 4 lt ir t.t.  doh.gif.

Nu cia tai suktas tipas, roze mano manymu savo noru dovanojo ir dar uz ja sumoketi doh.gif , nezinau kaip pasielgciau tokiu atveju protas neisnesa. Tegul susikisa jisai ta roze i uzpakali su visais spygliais, o uz telefoninius pokalbius doh.gif absurdas Nu dar tokio ydijoto nesutikau, tfu tfu, tfu niekam tai pat nelinkiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 05, 13:05)
Nu cia tai suktas tipas, roze mano manymu savo noru dovanojo ir dar uz ja sumoketi  doh.gif , nezinau kaip pasielgciau tokiu atveju protas neisnesa. Tegul susikisa jisai ta roze i uzpakali su visais spygliais, o uz telefoninius pokalbius  doh.gif absurdas Nu dar tokio ydijoto nesutikau, tfu tfu, tfu niekam tai pat nelinkiu  unsure.gif

siaubas... blink.gif i tikra vyra cia nei is tolo nepanasu... blink.gif doh.gif

man tai neseniai buvo tokia situacija... nuejau su senu draugu i parduotuve ledu nusipirkt smile.gif prie kasos issitraukiau pinigine, kad susimoket, o jis taip susinepatogino... netgi ipyko sakyciau... g.gif sako: " daugiau niekada taip nedaryk, vyras turi moket..." smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinsiliuke @ 2009 07 11, 23:08)
vienos mano drauges buves vaikinas prasydavo jos uz kura puse sumos sumoket, nes tipo jis ja i paskaitas nuveza.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  praeitu noras bendraut jau po pirmo tokio pareiskimo.... doh.gif

Mano puskei taip buvo lotuliukas.gif
Jie skirtingose Vln pusese gyveno, tai ir uz kelione iki jos mazdaug ji turejo jam moket biggrin.gif Viskokiu yra doh.gif
Meile gal... ji su juo dar puse metu isbuvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(biliaba @ 2009 09 04, 23:17)
o as manau kad mergina pati uz save turi susimoketi...
kodel?
tam kad paskui neatsidurtu tokioj situacijoj kaip viena mano drauge... kai ji draugavo su vienu vaikinu, jis uz ja ir save visur mokejo: kavines, diskotekos, dovanos ir tt. Bet amzinai jie nedraugavo. Kai issiskyre isivaizduokit mano drauge gavo is jo saskaita: joje buvo surasyta kada, kur, uz ka jis uz ja sumokejo... draugavo apie metus, tad ir saskaita buvo nemaza... nu tokiu kiauliu nelinkiu niekam sutikti...

apie si ivyki irgi teko girdet, net noredamas nesugalvotum lotuliukas.gif
Esu linkusi susimoketi uz save, bet viena karta gavau velniu uz pinigines istraukima ir nora sumoketi. Vyriskis lb isizeide, tai dbr net nzn kaip reiktu elgtis... unsure.gif Nuolatos but vaisinamai nemalonu ir pinigine traukti-velniu eilini karta gausi bigsmile.gif
Atsakyti
Kai dar draugavome, visuomet uz save susimokedavau pati, todel kad nenorejau buti skolinga ar dekinga uz kaz ka ir tuo paciu mazdaug silpna, vargsiuke, kuri neisgali susimoketi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 05, 12:05)
Nu cia tai suktas tipas, roze mano manymu savo noru dovanojo ir dar uz ja sumoketi  doh.gif , nezinau kaip pasielgciau tokiu atveju protas neisnesa. Tegul susikisa jisai ta roze i uzpakali su visais spygliais, o uz telefoninius pokalbius  doh.gif absurdas Nu dar tokio ydijoto nesutikau, tfu tfu, tfu niekam tai pat nelinkiu  unsure.gif

na cia tai anekdotas su tat saskaita doh.gif
tegu tik tavo drauge nelieka "skolinga" - uz tai, kad taip nuvyle jam priklauso grazos tuoti. Tegul tavo drauge saskaita pasiulo kokiam nors bobu zurnalui, ar TV laidai. Dar v "pridaciu" gali jo (ir judveju)) visokiu nuotrauku prideti ir interviu duoti. Pagarses vyrukas. Kazin kokia mergina po to nores su juo draugauti. O jei kuri susikgundys - bent jau zinos ka jos gali laukti
Atsakyti
Kartais, bet dazniausiai savigarba neleidzia wink.gif
Atsakyti
As visuomet traukdavausi pinigine, bet dazniausiai uz mane buvo sumokama. As tam nepriestaraudavau, jei jau pats pasisiulydavo smile.gif Bet budavo ir taip, kad as sumokedavau ir ne del to, kad nesumokedavo jis, bet del to, kad as ji vaisindavau smile.gif

O cia, kad skaiciuoja kiekviena centa, tai absurdas. Lepsis , o ne vyras. Jei praleidi su juo gyvenima, tai senatveje tokia saskaita pareina doh.gif
Atsakyti
labai pazistama tema ax.gif
Turiu daug patirties su tais mokejimais.Be abejo viskas priklauso nuo vaikino.Budavo vaikinai uz mane moekdavo ir net kalbos nebudavo,kad as turiu susimoket, (gal del to,kad as buvau studente,o jie dirbantys).

Siuo metu draugauju su vyru,kuris yra kitoks.O tai reiskia,kad draugystes pradzioje, mokejo jis,net norejo mane apzavet,pasirodyt vyriskas ir t.t. kai isibegejom, pradejom abu po lygiai moketi.Bet visgi turejom konfliktu ivairiu.Kai jis pirkosi masina,man uzmete uzuomena,kad atseit-jis pirks, o mes vazinesime abu,o kas uz benzina mokes,gi ne vanduo,ne uz dyka! Ir dar visokiu perliuku buvo,bet pamazu issiaiskinom.Dabar jei jau jis uzpila benzino, tai as kiek imanydama stengiuos visur uz pramogas moket.Pvz vakar nuvaziavom i kina.jis sumokejo uz restorana 50 litu, kadangi as pasijutau blogai-skolinga,tai sumokejau uz kino bilietus, gerimus,popkornus.
Abu dirbantys ir uzdirbantys,jei santykiai rimti,nematau priezasties,kodel negali abu partneriai moketi?
Aisku,jei ten kazkokia studente, o jis -dirbantis,kitas reikalas.

O istorijos apie saskaitas po metu draugystes,tai yra absoliutus absurdas.Niekad nemokeciau ar net snekeciau su tokiu, tegul paraso pareiskima policijai uz skola lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisimenu tik vienetinius atvejus, kaip vienas ar kitas vaikinas už mane sumokėjo kavinėje ar pan. bet tai tikrai nebūdavo keliasdešimtinės sumos. Visada pati susimoku.
Prisiminiau, kaip vaikinas "pakvietė" į klubą. biggrin.gif Priėjom prie durų ir jis ramiu ir užtikrintu balsu pareiškė, kad turi tik 10 Lt ir gal galiu jam paskolinti likusius Lt, kad už įėjimą galėtų susimokėti (jau nekalbant, kad už mane jis mokės). Paskolinau, bet vakaras ilgai nesitęsė ir skola buvo greitai užmiršta, nes po to dar "skolinimusi" buvo N doh.gif
Atsakyti
Per pirmaji susitikima laikydavaus tokios pozicijos - ka uzsisakau, uz ta ir uzsimoku! ta pasakau vos tik meniu atsivertus rolleyes.gif
Kai susipazistam kur bare ar klube - niekada negeriu "pasatytu" gerimu - nes esu jau patyrus situaciju, kai uz kokteiliuka ponai lietuviai uzsimano ir lytinio atlygio - juk jis mokejo ir islaidavo! doh.gif maziau lieki "skolinga" tokiu atveju!

Gali pasirodyti, kad as cia grieztokai su tom saskaitom - bet kol nepazistu gerai zmogaus, apsidraudziu! Viskas nuo zmogaus priklauso ir nuo situacijos...
Atsakyti
QUOTE(eliga @ 2009 12 15, 09:51)
Prisimenu tik vienetinius atvejus, kaip vienas ar kitas vaikinas už mane sumokėjo kavinėje ar pan. bet tai tikrai nebūdavo keliasdešimtinės sumos. Visada pati susimoku.

Kodėl?
Atsakyti
Visuomet pasiulydavau uzsimoketi, nes isivaizduoju kaip ir vaikinas jaustusi jeigu mergina demonstratyviai lauktu, kol jis issitrauks pinigine ir is niekur pranes, kad mokes uz abu biggrin.gif Tas merginos pasiulymas uzsimoketi yra ne siaip pinigines istraukimas, o realus parodymas, kad jeigu reikes, ar jeigu vaikinas nebesivaiko tu dinozaurisku tradiciju - mergina pati susimokes. Ir nematau tave nieko blogo! Is esmes vyrai nepriklauso kazkokiai ypatingai kastai, jiems, lygiai taip pat kaip ir moterims, gali buti sunku su finansais, tad verst visas kavutes/ledus apmoket pagrindziant tai kaip "pagarba moteriai" daugiau negu kvaila biggrin.gif
Atsakyti