QUOTE(Subjektyvi @ 2009 12 15, 21:38)
Manai labai protinga visuomet susimokėti už save? Kai tave kviečia. O jei kasdien, o jei į prabangias vietas, į koncertus, renginius ir t.t. Kiek gali leisti už save mokėti? O kodėl reikia mokėti, jei tave kviečia? Apmoka kviečiantysis, šiaip, žiūrint iš paprastos etiketo pusės.
Be to niekas neverčia galantiškai nusiteikusio studento veržtis į tas vietas, kurios jam ne pagal kišenę. Begalinė romantika vaikštinėti po parkus ir mėgautis vienas kitu. Ar tiesiog praleisti laiką neįpareigojančioje aplinkoje. Visais laikais poros išsisukdavo iš nepatogios padėties ir reta mergina už save mokėdavo. Dabar gi tos, už kurias moka, yra kvailės, o tos, kurios susimoka, yra labai protingos
Kaip jau paminejau, o tu iskirpai, tai reikia bent jau PASISIULYT uzsimoket, o jeigu vaikinas parodo, kad uzmokes, tuomet nei skolinga jaustis nereikia, nes nieko neprasei ir nesiskolinai

O jeigu tu drauge pakvieti susitikt, kad ir i koncerta i kuri bilietas 500+ ar i kelione, tai tu uz ja uzmoki, nes taip reikia pagal etiketa? Gerai tau, kad net tokiose sumose iseina vadovautis etiketu

Pirmu susitikimu niekuomet nelaikau pasimatymais, todel vienareiksmiskai visada pasiulau susimoket, o toliau jau kaip vaikinas pageidauja - tikrai kaip ozka nesispyriociau ir neaiskinciau, kad man butinai reikia paciai susimoket

Nieko nevadinau kvailemis, nekurk pasaku

Be to, man paciai per gyvenima taip ir neteko nei vienam pasimatyme paciai susimoket

Paprasciausiai tas jusu aukstinamas "etiketas" kartais prasilenkia su zmogiskumu ir svarbiausia - SUPRATIMU kito zmogaus. Vyras ar tas studentas kaip jus cia ivardinote irgi yra zmogus su savo bedomis, negandomis ir blah blah, ir jam maziausiai norisi per pasimatyma uzsiraut ant tokios "tu gi vyras, PRIVALAI sumoket!". Be to, tikrai ne visoms moterims patinka pasivaiksciojimai

Vienai muzika kavinej nepatiks, kitai lauke per salta, per karsta, aplinka negrazi, suoliukas negrazia spalva nudazytas.. Labai jau as supratinga, tai ir gaila man tu vyru