Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(eliga @ 2009 12 17, 14:38)
Retai kada vaikinai pakviesdavę mane į pasimatymą pasiūlydavo už mane ir sumokėti  4u.gif

Vaikinai tikriausia is suvalkijos buvo lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 19 gruodžio 2009 - 08:49
As taip pat esu tokios nuomones, kad vaikinai/vyrai turetu sumoketi smoke.gif nes kitaip kazkaip negrazu ir nevyriska. O baisiausia kai patys kazkur pakviecia (tarkim i kavine), o panelei/moteriai reikia paciai uz save susimoketi, o dar kai primena apie tai......tai isvis doh.gif schmoll.gif net ir uz arbatos puodeli.....
aisku cia mano asmenine nuomone smile.gif
ir labai dziaugiuosi , kad tokiu skrudzu mano kelyje nepasitaike
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 12 19, 09:48)
Vaikinai tikriausia is suvalkijos buvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Graudu,bet kaip tik mano sutikti suvalkiečiai buvo dosnūs (statistika padaryta tik iš dviejų suvalkiečių vaikinų), Vln. vaikinai gan šykštūs ir turbūt turi būti pamaloninta vien tuo, kad tave kviečia į pasimatymą ir leidžia dar už juos sumokėti biggrin.gif
Ačiū Dievuliui, kad su dabartiniu vaikinu viskas normos ribose - neturim pinigų - būnam namuose arba einam į parką pasivaikščioti tongue.gif
Atsakyti
Galiu tik patvirtinti Eliga žodžius, kad mano gyvenime sutikti suvalkiečiai (vaikinai) nebuvo skūpūs biggrin.gif MB tame tarpe jų, netgi labai dosnus rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif Manau turetumem dalintis tuo kas sumoka ir kas moka...Nors vyrishkumu laikyciau, kai uz mane moketu biggrin.gif Bet kartais labai norisi pasijusti nepriklausoma..ir susimoketi paciai.Gerai jai vaikinas ta supras, o jai bus koks lopinys kuris poto visad leis man jaustis nepriklausomai nuo jo-irgi zopa tada doh.gif Zodziu skustis vienaip ar kitaip negaliu, buves vaikinas apsoliut beveik uz viska mokedavo thumbup.gif A va dabartinis...jau masto ar visad uz mane moket reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nesu pati susimokėjus kavinėje, restorane. Visada sumokėdavo vaikinas ar tiesiog šiaip draugas, kuris ten nusivesdavo. Su savo vyru dar draugystės metais eidavom ištisai visur, niekur nesu mokėjusi... iš tiesų, abejoju ar dar kartą eičiau susitikti su tokiu, kuris leidžia moteriai mokėti už save. Ir ne piniguose čia esmė, žinoma. Tiesiog toks mano požiūris... čia man tas pats kaip atidaryti moteriai duris ir įleisti pro jas pirmą ir t.t. smile.gif Iš to susidarau tam tikrą nuomonę apie jį...
Atsakyti
O aš dažniausiai nenoriu, kad už mane mokėtų. Laikau tai vyrų išnaudojimu..
Atsakyti
kai kvieciu mergina i pirma pasimatyma, stebiuosi jej mergina ne praso pati uz save uzmoketi, nors sakau kad pats mokesiu, malonu kai sako "nereikia as pati".. santykiaujant su mergina kartais buna ir pati uzmoka, jei matau kad labai nori;)
Atsakyti
Apsimokėti sugebu ir pati, nesuprantu tokių atvejų kai ištisai moka vaikinas blink.gif kažkoks merginų nesavarankiškumo požymis..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2009 12 24, 22:34)
Apsimokėti sugebu ir pati, nesuprantu tokių atvejų kai ištisai moka vaikinas  blink.gif  kažkoks merginų nesavarankiškumo požymis..?  blush2.gif

prie ko cia savarankiskumas, vaikinas kviecia, jis ir moka g.gif
as irgi galiu pati susimoketi, bet negraziai atrodytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 26 gruodžio 2009 - 18:32
QUOTE(Darkblue @ 2009 12 24, 12:11)
santykiaujant su mergina kartais buna ir pati uzmoka, jei matau kad labai nori;)

Ir kiek imi už naktį, valandą gryno sekso? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 12 26, 19:31)
prie ko cia savarankiskumas, vaikinas kviecia, jis ir moka g.gif
as irgi galiu pati susimoketi, bet negraziai atrodytu...

O kodėl?
Atsakyti