Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(l'eau @ 2012 10 26, 20:20)
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 20:01)

anot tamstos logikos galima jei jau šokoladą maistu vadinat. lygiai tas pats kas geriančius vandenį alkoholikais vadintumėt nes gi gėrimas biggrin.gif o kadangi rašiau kad neša, ne kad būtinai valgom, tai nusišnekėjot kaip reikalas su savo zakuskėm rolleyes.gif

ai nusibodai su savo maistais/nemaistais irnesakyk.gif nori tai ir lasinius, ir savo trauktine neskis i kabaka, ir i koncerta cd grotuva neskis ant peties. galesi eit visiem ir aiskint kaip normalu i alude savo alu nesiotis irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 20:21)
Isvedzioti cia galima daug, bet sutikim, kad paprastai kavineje nieks netraukia is kiseniu sokoladuku pirmo pasimatymo metu smile.gif (beje, kalbam apie konkretu atveji, kuriame nebuvo dovanoto rankudarbo sokolado g.gif )

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir pamegink jai tai isaiskinti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 20:21)
Isvedzioti cia galima daug, bet sutikim, kad paprastai kavineje nieks netraukia is kiseniu sokoladuku pirmo pasimatymo metu smile.gif (beje, kalbam apie konkretu atveji, kuriame nebuvo dovanoto rankudarbo sokolado g.gif )

Traukia, tuos sokoladus ir ne karta. Labai megstu kavinukes, ypac vasara lauke pasedeti ir kavos pagurksnoti, rojus. Neretai kolegos, klientai mane vaisina sokoladu, ne iskisenes ir ne is postalo, o graziai ipakuota dezuteje, net kaspineliu perrista. Matyt kiekviena musu situacija vertina pagal savo gyvenimo patirti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2012 - 19:35
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 20:32)
Traukia, tuos sokoladus ir ne karta. Labai megstu kavinukes, ypac vasara lauke pasedeti ir kavos pagurksnoti, rojus. Neretai kolegos, klientai mane vaisina sokoladu, ne iskisenes ir ne is postalo, o graziai ipakuota dezuteje, net kaspineliu perrista. Matyt kiekviena musu situacija vertina pagal savo gyvenimo patirti  4u.gif

lotuliukas.gif ar nesuvokiate situacijos ar apsimetat g.gif

Patirties neturiu, nes 100 metu nevaikstau i pasimatymus lotuliukas.gif , bet pagalvojau, kad esant tokiai situacijai man ji butu keista. Taigi cia kiekvieno asmenine reakcija.

O klientai, kolegos, draugai, grazios dezutes - isvedziojimai ir nieko bendro su issakyta situacija.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 10 26, 16:27)
maniškis šokoladą iki šiol neša - man patinka rolleyes.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 20:40)
lotuliukas.gif ar nesuvokiate situacijos ar apsimetat g.gif

Patirties neturiu, nes 100 metu nevaikstau i pasimatymus  lotuliukas.gif , bet pagalvojau, kad esant tokiai situacijai man ji butu keista. Taigi cia kiekvieno asmenine reakcija.

O klientai, kolegos, draugai, grazios dezutes - isvedziojimai ir nieko bendro su issakyta situacija.

Pati preskaitykite kokia situacija buvo pateikta, ir kiek kiekviena is musu inese savo interpretacijos.

Jei nori matyti juoda tai ir matysi, bet ar tikrai yra juoda, tau jau diiiiidelis klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 20:44)
Pati preskaitykite kokia situacija buvo pateikta, ir kiek kiekviena is musu inese savo interpretacijos.

Jei nori matyti juoda tai ir matysi, bet ar tikrai yra juoda, tau jau diiiiidelis klausimas.

Nieko cia juodo lotuliukas.gif , tik juokinga.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 20:47)
Nieko cia juodo  lotuliukas.gif , tik juokinga.

Pasijuokite 4u.gif
Dziaugiuosi uz jus. Man svarbu kad visi butu laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 20:47)
Nieko cia juodo  lotuliukas.gif , tik juokinga.

thumbup.gif as siaip irgi nevaikstau i pasimatymus, turiu savo pasimatyma namie mirksiukas.gif bet nenoreciau, kad man i kavine nestu ka nors is namu: ar tai sokoladas, ar dar koks velnias. i kavine einama valgyti/gerti is meniu, o ne is savo zapaskiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 20:50)
thumbup.gif  as siaip irgi nevaikstau i pasimatymus, turiu savo pasimatyma namie mirksiukas.gif  bet nenoreciau, kad man i kavine nestu ka nors is namu: ar tai sokoladas, ar dar koks velnias. i kavine einama valgyti/gerti is meniu, o ne is savo zapaskiu mirksiukas.gif

Pasimatymai buna skirtingi. Tarkim dalykiniai, su draugais, zmonemis kuriem tu esi reikalinga, ar jie reikalingi tau mirksiukas.gif As pvz. einu i pasimatyma su sunumi, jis man juos skiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2012 - 19:53
QUOTE(Liebchen @ 2012 10 26, 16:01)
Buvo dar vienas atvejis, kai vaikinas pirmo pasimatymo metu į kavinę atsinešė prie arbatos savo parduotuvėje nusipirktą šokoladą (arbata vis tik vaišino). Man tokie gestai tikrai nepatinka. Pati uždirbu pakankamai, kad galėčiau sau leisti ne tik arbatą, tad kažkaip norėtųsi ir iš vyro pusės kažko panašaus.

Paskaitykite situacija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 20:51)
Pasimatymai buna skirtingi. Tarkim dalykiniai, su draugais, zmonemis kuriem tu esi reikalinga, ar jie reikalingi tau  mirksiukas.gif As pvz. einu i pasimatyma su sunumi, jis man juos skiria.

Nera prasmes diskutuoti, nieks nekalba apie sunu, dukra, mociute ar prosenele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 20:54)
Paskaitykite situacija 4u.gif
Papildyta:

Nera prasmes diskutuoti, nieks nekalba apie sunu, dukra, mociute ar prosenele  doh.gif

O kaip su vyrais kurie yra kolegos? Jie skaitosi?

Ar sokoladus kavineje galima valgyti tik is ju gautus, o is mylimo ranku sokoladas yra siukstu?

Kita vertus, mano sunui ant kaktos nera parasyta, jog jis yra mano sunus. Is sono zmones mato jaunuoli kuris ateidamas atnesa sokolada moteriai ir kartu megaujasi juo gerdami kava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2012 - 19:58
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 20:51)
Pasimatymai buna skirtingi. Tarkim dalykiniai, su draugais, zmonemis kuriem tu esi reikalinga, ar jie reikalingi tau  mirksiukas.gif As pvz. einu i pasimatyma su sunumi, jis man juos skiria.

nu ka cia isvedzioji irnesakyk.gif slanga apsimeti, neidomu irnesakyk.gif kalba ne apie sunus ar kolegas, ir puikiai tai supranti mirksiukas.gif tik nezinau, kodel taip norisi pabut blondine ir sneket vejus apie ranko darbu sokolada is verslo partneriu
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 20:56)
nu ka cia isvedzioji irnesakyk.gif slanga apsimeti, neidomu irnesakyk.gif kalba ne apie sunus ar kolegas, ir puikiai tai supranti  mirksiukas.gif  tik nezinau, kodel taip norisi pabut blondine ir sneket vejus apie ranko darbu sokolada is verslo partneriu

Mano galva apsimetat jus.

Kas is sono zino, jog vyras yra kolega. Jus pasiurpino, jog jis-vyras atnesa sokolada i kavine, mat tai nemandagu, priestarauja taisyklem, neva maistas ir toliau blablabla. Kai aprasiau situacija, pateikiau ja kitu kapu, tai jau tamstos pradedat jus isvedzioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2012 - 20:01