Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 20:55)
O kaip su vyrais kurie yra kolegos? Jie skaitosi?

Ar sokoladus kavineje galima valgyti tik is ju gautus, o is mylimo ranku sokoladas yra siukstu?

Kita vertus, mano sunui ant kaktos nera parasyta, jog jis yra mano sunus. Is sono zmones mato jaunuoli kuris ateidamas atnesa sokolada moteriai ir kartu megaujasi juo gerdami kava.

Moonte, nejuokink, kalba eina apie moters jausmus, o ne ka aplink pagalvos smile.gif Bet kadangi dalyvauji visose SM temose, nes ieskai atsakymu sau, tai nera prasmes diskutuoti, nes apsimeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 18:10)
nu tu cia graziai nupiesei blush2.gif  as tai isivaizduoju atsinesa karunos sokoliadka, ispakuoja ant stalo, pasideda, ciajaus uzsisako, sulauzo gabaliukais ir kapoja abu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 18:21)
Isvedzioti cia galima daug, bet sutikim, kad paprastai kavineje nieks netraukia is kiseniu sokoladuku pirmo pasimatymo metu smile.gif (beje, kalbam apie konkretu atveji, kuriame nebuvo dovanoto rankudarbo sokolado g.gif )

Na nezinau, kokios galimybes LT nusipirkti kokio sveicarisko, belgisko ir pan sokolado. Bet pas mus yra galimybe prekybos centruose nusipirkti fantastisku sokoladu wub.gif Pries pora metu, gimtadienio proga, mb pakviete i kavine ir kai baigeme pietauti prie kavutes istrauke mazute dezute, kur buvo delikatesiniai saldainiai wub.gif Gaila, kad persikrauscius i nauja miesta, nerandu kur nusipirkti tu skanumynu verysad.gif

P.S. Patikekit, tai nepigus Karunos sokoladai, tad apie skupuma negali buti nei kalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 26 spalio 2012 - 20:05
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 21:00)
Moonte, nejuokink, kalba eina apie moters jausmus, o ne ka aplink pagalvos  smile.gif Bet kadangi dalyvauji visose SM temose, nes ieskai atsakymu sau, tai nera prasmes diskutuoti, nes apsimeti  4u.gif

O taip, jausmus l'eau, kuri parase, jog jos vyras atnesa sokolada, galima trypti, isvedzioti nebutus dalykus. Jums gi nemotais, jog ji jauciasi GERAI. Zovada irodinejote, jog ji privalo jaustis negerai. Na ka gi atsiprasau, jog sutrukdziau linksmintis. Bet as to negerumo neizvelgiu, nei nusizengimo etiketui. Problema yra ne sokolade, o kaip jis yra pateikiamas. Zinoma, ne vienai nebutu malonu, kai jis istrauktas is postales, vogciomis. Bet ji apie tai net nerase.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 10 26, 21:04)
Na nezinau, kokios galimybes LT nusipirkti kokio sveicarisko, belgisko ir pan sokolado. Bet pas mus yra galimybe prekybos centruose nusipirkti fantastisku sokoladu wub.gif Pries pora metu, gimtadienio proga, mb pakviete i kavine ir kai baigeme pietauti prie kavutes istrauke mazute dezute, kur buvo delikatesiniai saldainiai wub.gif Gaila, kad persikrauscius i nauja miesta, nerandu kur nusipirkti tu skanumynu verysad.gif

P.S. Patikekit, tai nepigus Karunos sokoladai, tad apie skupuma negali buti nei kalbos.

o kaip jaustumetes jei per pirma pasimatyma is kisenes karunos issitrauktu. Kalbame apie konkrecia situacija 4u.gif
Dabar man vyras ir uz 1 lt sokoladuka gali istraukti lotuliukas.gif ir man vienodai butu.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 21:07)
O taip, jausmus l'eau, kuri parase, jog jos vyras atnesa sokolada, galima trypti, isvedzioti nebutus dalykus. Jums gi nemotais, jog ji jauciasi GERAI. Zovada irodinejote, jog ji privalo jaustis negerai. Na ka gi atsiprasau, jog sutrukdziau linksmintis. Bet as to negerumo neizvelgiu, nei nusizengimo etiketui. Problema yra ne sokolade, o kaip jis yra pateikiamas. Zinoma, ne vienai nebutu malonu, kai jis istrauktas is postales, vogciomis. Bet ji apie tai net nerase.

Kalba ne apie ja doh.gif (jau pacitavau apie kuria situacija kalbama).

Cituoju: Buvo dar vienas atvejis, kai vaikinas pirmo pasimatymo metu į kavinę atsinešė prie arbatos savo parduotuvėje nusipirktą šokoladą (arbata vis tik vaišino). Man tokie gestai tikrai nepatinka. Pati uždirbu pakankamai, kad galėčiau sau leisti ne tik arbatą, tad kažkaip norėtųsi ir iš vyro pusės kažko panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 26 spalio 2012 - 20:12
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 14:37)
tavo megstamiausias? lotuliukas.gif

Neturiu megstamo klubo Vilniuje. mirksiukas.gif O ir Latina muzika manes neveza. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 21:07)

nebuvo diskutuojama apie tai, kad ji turi kazkaip jaustis ar nesijausti, nereikia tik. jei pasakyciau kad mano vyras myza i vazonus kad geres zydetu ir as labai laiminga, kad jis toks rupestingas, niekam nebutu mano savijauta idomi, nepasakok, su sudais sumaisytu, nes nera iprasta myzt i vazonus. man neatrodo normalu esti atsinesta sokolada kavineje. as ji pasiimciau ir valgyciau namie
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 10 26, 21:11)
Neturiu megstamo klubo Vilniuje. mirksiukas.gif O ir Latina muzika manes neveza. biggrin.gif

o as turiu tongue.gif lotuliukas.gif jo, latino pubas vienas is tu, kuriuose mergos pigiai pigiai ant kaklo pakimba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 21:10)

Kalba ne apie ja  doh.gif (jau pacitavau apie kuria situacija kalbama).
Cituoju: Buvo dar vienas atvejis, kai vaikinas pirmo pasimatymo metu į kavinę atsinešė prie arbatos savo parduotuvėje nusipirktą šokoladą (arbata vis tik vaišino). Man tokie gestai tikrai nepatinka. Pati uždirbu pakankamai, kad galėčiau sau leisti ne tik arbatą, tad kažkaip norėtųsi ir iš vyro pusės kažko panašaus.

Esu pasiturinti, galiu nusiprkti ne tik sokolada, bet ir daugiau... Bet man nera esme, kad zmogus atnese paprasta sokolada is parduotuves, esme yra, kokiu intenciju vedinas jis tai dare.

O gal jis neturi pinigu, o nori pamaloninti mergina, tai sugalvojo toki buda. Tai nusikaltimas? Toks veiksmas vertinamas vienaip.

Gal jis ir skrudzas, sis veiksmas, igauna visai kita atspalvi.

Rodos du vos ne identiski veiksmai, o intencijos kiekvieno vyro skirtingos. Tai, ar galima del to smerkti abu? Jei as turiu galimybe valgyti firminius ranko darbo sokoladus ar galiu menkinti zmogaus parduotuveje pirkta sokolada, kuris ji pirko man gero noredamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2012 - 20:20
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 21:17)

Rodos du vos ne identiski veiksmai, o intencijos kiekvieno vyro skirtingos. Tai ar galima del to smerkti abu?

Na jei jau neturi pinigu, tai geriau tik arbata ir pavaisintu, o dar geriau i parka pasikviestu. Na, bet cia matyt jaunimui spresti, mano jau galvosena pasenus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 10 26, 19:10)
o kaip jaustumetes jei per pirma pasimatyma is kisenes karunos issitrauktu. Kalbame apie konkrecia situacija  4u.gif
Dabar man vyras ir uz 1 lt sokoladuka gali istraukti lotuliukas.gif ir man vienodai butu.

Jei tai mano mylimiausias Karunos, kodel gi ne. Man mama praeita savaite atskraidino kruva Karunos sokoladu wub.gif Man tai sentimentai wub.gif
Kad toliau nesikabinetumet - as dievinu saldumynus ir jei i pirma pasymatyma atitemtu koki saldumyna, manes tai niekiek nezeistu. Bet jei nepataikytu i mano skony, tai nepasikuklinciau ivardinti savo favoritu lotuliukas.gif

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 19:15)
nebuvo diskutuojama apie tai, kad ji turi kazkaip jaustis ar nesijausti, nereikia tik. jei pasakyciau kad mano vyras myza i vazonus kad geres zydetu ir as labai laiminga, kad jis toks rupestingas, niekam nebutu mano savijauta idomi, nepasakok, su sudais sumaisytu, nes nera iprasta myzt i vazonus. man neatrodo normalu esti atsinesta sokolada kavineje. as ji pasiimciau ir valgyciau namie

Perskaicius tokia zinute, kazkodel suabejojau ar turite kompetencijos diskutuoti apie elementaru etiketa... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 10 26, 21:21)
Perskaicius tokia zinute, kazkodel suabejojau ar turite kompetencijos diskutuoti apie elementaru etiketa... ax.gif

ir kodel gi? g.gif kuo jus grindziate sios srities ismanyma, kad galetumete man reiksti savo abejones? jus sutrikde zodis myzti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 20:26)
ai nusibodai su savo maistais/nemaistais irnesakyk.gif nori tai ir lasinius, ir savo trauktine neskis i kabaka, ir i koncerta cd grotuva neskis ant peties. galesi eit visiem ir aiskint kaip normalu i alude savo alu nesiotis irnesakyk.gif

nu nusipezat kaip reikalas, bet gerai kad pati sau nusibodot, gal baigsit sau. alkoholikė gi esat, net geriat vandenį o tai irgi gėrimas, o iš alkoholių ko norėt (čia anot tamstos logikos) rolleyes.gif
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 26, 21:15)
man neatrodo normalu esti atsinesta sokolada kavineje. as ji pasiimciau ir valgyciau namie

niekur apie ėdimą nebuvo rašoma, o apie tai kad šokolodą atneša. bet aišku nusihiperbolizavus per sunku sustot biggrin.gif ėskit ką patinka ir kur patinka, bet prieš tai skaityt išmokt nepakenktų, nes dabar apsikvailinot per visą pilvą nusišnekėjimais apie zakuskes, sriubą, alų ir k.t. kai pradėa buvo nuo to, kad vaikinas į pasimatymą atnešė šokolado, man tai patiko, o apie tai kad kiap maistą vartojom jau pati prikūrėt cool.gif

kai suaugsit ir bendravimo kultūros pramoksit - suvoksit kad ne visi žmonės, kaip ir santykiai vienodi. ir jei vieną isterija ištinka gavus šokolado,kitai tai gali atrodyti visai miela rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 26 spalio 2012 - 22:08
QUOTE(l'eau @ 2012 10 26, 23:06)
nu nusipezat kaip reikalas, bet gerai kad pati sau nusibodot, gal baigsit sau. alkoholikė gi esat, net geriat vandenį o tai irgi gėrimas, o iš alkoholių ko norėt (čia anot tamstos logikos) rolleyes.gif

niekur apie ėdimą nebuvo rašoma, o apie tai kad šokolodą atneša. bet aišku nusihiperbolizavus per sunku sustot biggrin.gif ėskit ką patinka ir kur patinka, bet prieš tai skaityt išmokt nepakenktų, nes dabar apsikvailinot per visą pilvą nusišnekėjimais apie zakuskes, sriubą, alų ir k.t. kai pradėa buvo nuo to, kad vaikinas į pasimatymą atnešė šokolado, man tai patiko, o apie tai kad kiap maistą vartojom jau pati prikūrėt cool.gif

kai suaugsit ir bendravimo kultūros pramoksit - suvoksit kad ne visi žmonės, kaip ir santykiai vienodi. ir jei vieną isterija ištinka gavus šokolado,kitai tai gali atrodyti visai miela rolleyes.gif

irnesakyk.gif quiet.gif
Atsakyti