Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Leksa @ 2012 10 28, 21:21)
niekada vyro nekviečiau ir nekviesčiau  schmoll.gif
Ir niekad niekam ant kaklo nesikabinau ir nesikabinsiu. Vyras turi manęs norėti ir siekti, o ne aš jo. Jis turi parodyti, kad nori būtent manęs, kad aš jam svarbi, aš geidžiama. O jei ne... na, tai nereikia.

kam cituojate mano klausimą jei į jį neatsakote? nekviečiat tai nekvieskit. kvietimas nėra kabinimasis ant kaklo. kaip ir gyvenimas iš vyro pinigų moteriškumo neprideda. jei aš pvz. noriu į kiną nueit tai nesitikiu kad maniškis mintis ims skaityti, o pati kviečiu, tik niekada nevertinau to kaip kabinimosi ant kaklo g.gif o šiaip kokia prasmė iš vyro norėjimo jei pati jo nenori? gauti pinigų? aš šiaip prastumti laiką? g.gif
Atsakyti
Nu..as galiu gera dovana vyrui nupirkti gimtadienio proga, va dabar sedziu prie kompo ir ieskau kur cia galima butu nupirkti vyrui suoli is lektuvo su parasiutu. Dar kazka, bet moketi restorane, nuejus su vyru...nu zinote...tai butu nepagarba man paciai.
Atsakyti
jei pagarba sau yra lygu naudojimuisi svetimais pinigais tai jau nelabai kas... tipo nebūtų kas išlaiko tai ir pagarbos sau nebūtų? kiekvienam savo, bet va tokios logikos niekaip nesuprantu. man vyro pasisiūlymas sumokėti yra gražus gestas ir tiek, su savo moteriškumu ar savigarba niekaip nesuvedu asociacijų.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 10 26, 16:27)
<...>

Jūs net neįsivaizduojat kaip aš gyvenu tai juokingi Jūsų pastebėjimai smile.gif Aš Jūsų nei įžeidinėjau nei vadinau vienaip ar kitaip, o Jūs savo ruožtu mėgstat taip daryti. Gėda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 10 29, 11:42)
jei pagarba sau yra lygu naudojimuisi svetimais pinigais tai jau nelabai kas... tipo nebūtų kas išlaiko tai ir pagarbos sau nebūtų? kiekvienam savo, bet va tokios logikos niekaip nesuprantu. man vyro pasisiūlymas sumokėti yra gražus gestas ir tiek, su savo moteriškumu ar savigarba niekaip nesuvedu asociacijų.

Geriau sakykit, kad niekam ranka nekyla sumoketi uz jus ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 27, 10:50)
Visi alkoholiniai gėrimai yra gėrimai, bet ne visi gėrimai yra alkoholis. Visas šokoladas yra maistas (kitaip maisto produktas), bet ne visas maistas yra šokoladas.

Keistai nuskambėjo sponsoriavimas ir kad turėjimas savų pinigų automatiškai panaikina vaišinimo galimybę g.gif Pasakyčiau, kad tokiu atveju negerbiamas vyro noras, be jokių "laimingų pabaigų", paprasčiausias galantiškumo žestas, dosnumas, pagarba moteriai, dėmesio ženklas. Ir pan.. Kitais atvejais galima taip įžeisti vyrą, pažeminti, palikti jį visiškame nesusipratime. Jei vyras nepatiko, tai tada ok, kaip ir buvo minėta, tokiu būdu moteris parodo, kad jai nerūpi. Tam tikrais atvejais tas durnas (nes protingu elgesiu pavadinti ne visada teisinga) ir apgailėtinas doh.gif  nepriklausomybės demonstravimas tais keliais litais tik parodo, kad moteris nesusigaudo situacijoje, nesuvokia vyrų psichologijos niuansų, nemoka nei flirtuoti, kaip moteris, nemoka adekvačiai elgtis pasimatymo metu. Toliau. Nėra nemokių vyrų, yra tik netinkamos pasimatymų vietos. Nori pakviesti damą ir neapsikvailinti, ir kodėl dama privalo dengti pasimatymo išlaidas???, tai kas trukdo pakviesti ten, kur niekas nekainuoja arba viskas simboliškai? Jūs tik nepasakokite pasakų apie vargšus studentus, žinau aš juos, ne vakar gimusi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 29, 12:48)

smile.gif
tiesą sakant esu labai dažnai girdėjus panašius teiginius į l'eu iš tokių moterų, kurioms tikrai niekas nėra primigtinai siūlęs sumokėti už pietus ar kavą. Taip susiklostė aplinkybės, dėl to labai pikta, kad yra tokių iš kurių vyras tiesiog neima pinigų ir viskas...ir kaip bebūtų keista net nieko už tai nereikalauja smile.gif
Atsakyti
Moterys/merginos pacios kaltos. Su tuo savo psiaudo feminizmu pacios biski perlenkia lazda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .burbanti princiesa.: 29 spalio 2012 - 11:12
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 29, 13:11)
Moterys/merginos pacios kaltos. Su tuo savo psiaudo feminizmu pacios biski perlenkia lazda.

tas tai taip. būk tu savarankiška kokia nori, bet nereikia daryti iš vyrų bobų, o paskui juos pačioms vadinti skystablauzdžiais. kaip bebuvę skirtingus mus gamta sukūrė.
Atsakyti
Gamta paskyre vyra rupintis moterimi. O jei jos nori savo diedams buti mamomis, tai cia ju pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 29, 11:44)
Jūs net neįsivaizduojat kaip aš gyvenu tai juokingi Jūsų pastebėjimai smile.gif Aš Jūsų nei įžeidinėjau nei vadinau vienaip ar kitaip, o Jūs savo ruožtu mėgstat taip daryti. Gėda... verysad.gif

sutinku kad tamstai turėtų būti gėda jei jau rodosi ko nėra smile.gif
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 29, 11:48)

sakyčiau, bet tai būtų melas. bet juk lengviau kurti mano charakteristikas manęs nepažįstant nei atsakyti į mano klausimus biggrin.gif

aš tiesiog nematau ryšio tarp savigarbos/moteriškumo bei gyvenimo iš svetimų pinigų ir viskas. su feminizmu/nepriklausomybės demonstravimu tai nieko bendro neturi. bet visos kažkodėl užuot tą logiką paaiškinusios apie mano gyvenimą spėlioja biggrin.gif

kad ir kaip tai kai kurias žeistu aš mėgstu pati organizuoti savo finansus ir psio. pimpis tarp kojų man to augti nepradėjo, feministe netapau ir neplanuoju, o nepriklausoma būti man patinka, nes taip jaučiuosi saugiau. man lengviau planuoti finansus ir taupyti taip. rūpesčiu, dėmesiu ir meile nesiskundžiu, antraip nesėdėčiau kone dešimt metų su tuo pačiu diedu ir vaiko nebūčiau gimdžiusi. bet aišku etiketes lengviau klijuoti nei suprasti kitokį požiūrį, nenustebinot šituo cool.gif
Atsakyti
O man tai yra nepagarba sau ,kaip moteriai - moketi uz pasisedejima su vyriskiu restorane.
Atsakyti
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 29, 12:32)
O man tai yra nepagarba sau ,kaip moteriai - moketi uz pasisedejima su vyriskiu restorane.

šitą jau supratau, nors paaiškinimo kodėl neradau rolleyes.gif o šiaip jei norėtumėt kažkur nueiti jūs - pvz. į konkretų filmą ar koncertą - kviestumėte pati ar vis užsimintumėte kol susiprastu pakviesti? kaip tokiu atveju tikėtumėtės apmokėjimo?
Atsakyti