QUOTE(BitėMaja @ 2007 04 10, 00:29)
įdomu kodėl tie trys kartai buvo kitokie, kodėl tada jis už tave sumokėjo? Gal tada tave pakvietė ar panašiai, o paprastai tiesiog einat kartu valgyti?
Mes visada mokam kiekvienas už save išskyrus tuos atvejus kai jis kviečia kokia nors proga ar šiaip.. Tada iš anksto žinau, kad moka jis.
Mano nuomone, toks nusistatymas, kad visada turi mokėti vyras, yra kiek pasenęs. Seniau vyrai po vestuvių dauguma atvejų "laikydavo" moteriškę namie, ji nedirbdavo. Taigi visada jų tarpusavio santykiai buvo tokie, nuo pat "kabinimo": jis duoda, moka, perka.. O ji daro viską kitką

Taigi toks pasidalinimas nuo pradžių kuria tam tikrą santykį su tuo žmogumi.
Manau, jei kartais tave pakviečia, palepina, kažką padovanoja, tai yra dėmesio rodymas ir rodo kad jis ne koks šiaip netikėlis.

O kad mokat kiekvienas už save, tai turbūt atspindi ir kitus santykių aspektus, kad dalinatės ir kitkuo, kuriat lygeverčius santykius. Aš taip manau
Problema būtų tikrai DIDELĖ, jei tu turėtum už viską mokėti..
Na, o jeigu tau tikrai tai sunku finaniškai, tai gal gali su juo apie tai pakalbėti, arba pasiūlyti vietoj kavinės kokią nemokamą ar pigesnę pramogą?
Kaip rašiau aukščiau, tai nevyriška tuo atveju, jei tu nori visada turėti vyrą kuris tau viską perka. O kaip nepriklausomumas nuo vyro, savarankiškumas?
Žinoma tai kad jis už tave moka nereiškia kad būsi nuo jo priklausoma, bet teigti, kad jis nevyriškas, ar jį reikia mesti tik dėlto, kad jis už tave nemoka, tai
Pirma karta vaisino, kai jis mane kabliavo.

Pavaisino sultimis. Ta karta man buvo gera ir malonu, kad vaisina.
Kita karta alkani mieste vaikstinejom ir nukeliavom iki McDonaldo...
O trecias kartas buvo kai jis gavo atlyginima ir is tos laimes vaikstinejant parduotuvej klause ko noreciau ir pripirko skanumynu.
Tik siandien situacija keista buvo, mano namuose pavalgem pietus ir jis pasiule nueit i parduotuve nupirkt namiskiams deserta. Neklause ko as noreciau. Nors is principo tai musu norai sutapo. Tik einant pro saldainius pagriebiau razinkas sokolade ir nesupratau ar jis liko patenkintas tuo, klausiau kelis kartus "ar tu nieko pries", bet jis nieko neatsake. Kazkodel pasirode, jog jam nelabai patiko, kad metu i maisa razinkas...
Dabar stipriai veikia savigarba ir labai norisi tuos pinigus uz razinas jam grazinti...
Dar pastebejau, kad jei jis nuperka, tai iskart pas ji atsiranda zodis "mano".
Smagu butu, jei jis pats i kavine pakviestu. Nes paprastai tai buna mano ideja, tad paisant principo, kas kviecia, tas moka, man butu bankrotas.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 04 10, 01:23)
Bijau, kad tos dovanos gali pasibaigti kai tik užmausit vesuvinius žiedus.

Žmogaus nepakeisi, jo įpročius - tuo labiau.
Čia tau jau pasiūlė paskaityti vieną temą... Manau tikrai verta.
Turiu kelis klausimus...
Jeigu jis neskaičiuoja, kiek tu skolinga, ar tau primins, kad negražinai? O kas bus, jei vieną kartą negrąžinsi?
Nebandei vieną kart būt išsiblaškiusi ir pamiršt piniginę/pinigus namuose? Įdomu kokia būtų jo reakcija tada.

Atsakysi ar ne, tavo reikalas...
Aš sakyčiau - tokių bijo.
Na buvo taip, kad pinigu neturejau ir kazko norejau, tarkim, atsigerti. Tai jis nupirko.

Jam labai patinka kai neturedama pinigu pradedu trint jo pilva ir murkt, kad kazko noriu. Tada sako gerai.
Per naujaka pritrukom sulciu, jis uzsake papildoma litra ir sumokejo. Drauge prase, kad jos dali grazinciau as, o ji man grazins veliau. Buvau nusprendus grazint jam kada tuos pinigelius, bet paskui ir uzmirsau.

Drauge taip pat.

Ir nieko jis man del to neprimine.