Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(BitėMaja @ 2007 04 10, 14:31)
Ar jūsų ir draugai moka už jus dėl to, kad jie vyriškos lyties? Čia gal taikau toms, kurios sakė, kad ir brolis moka ir panašiai. Ar visgi tik vyrai per pasimatymus? Labai įdomu smile.gif

Aš tai turiu omeny tik vyrus per pasimatymą, mano atveju, tai MB. o dėl brolio...tai aš sumoku, kai susitinkam, nes vyresnė esu ax.gif
Na aš irgi nemanau, kad susitinkant su paprastais vyriškos giminės draugais, jie turi mokėti tik dėl to kad jie vyrai...ne, tada perpus arba kaip kas susitaria... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Tarja @ 2007 04 10, 14:34)
drinks_cheers.gif Aš taip pat čia matau du aspektus - kadangi pati uždirbu pakankamai, tikrai nenorėčiau ir netgi negalėčiau prisiversti prašinėti pinigų kažkokioms smulkmenoms - pvz. kojinėms smile.gif Man asmeniškai to neleidžia savigarba. Bet čia mano nuomonė.

Tai dėl kojinių, kieno čia išlaidos, kol kas nekalbam...Manau, visos merginos pritartų, kad kojinėms neprašytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 10, 14:42)
Aš tai turiu omeny tik vyrus per pasimatymą, mano atveju, tai MB. o dėl brolio...tai aš sumoku, kai susitinkam, nes vyresnė esu  ax.gif
Na aš irgi nemanau, kad susitinkant su paprastais vyriškos giminės draugais, jie turi mokėti tik dėl to kad jie vyrai...ne, tada perpus arba kaip kas susitaria... mirksiukas.gif

Papildyta:
Tai dėl kojinių, kieno čia išlaidos, kol kas nekalbam...Manau, visos merginos pritartų, kad kojinėms neprašytų  mirksiukas.gif

Na, matau, kad pagavai "kampą" ką norėjau pasakyt ax.gif
Atsakyti
MB visuomet sumoketu uz mane visur, bet as to neleidziu. as nenoriu buti jo islaikytine ar "investicija", todel uz save visuomet susimoku. aisku ne prie visu, bet veliau visuomet atiduodu pinigus. jei leisciau tai pirktu man rubus, batus, papuosalus, visur vaisintu, bet man taip nepriimtina. bet cia tik mano asmeniniai isitikinimai
Atsakyti
keistai Jus cia diskutuojate- puolate labai i karstutinumus smile.gif
mano nuomone, nieko blogo, jei mergina, uzdirbanti pinigus susimoka uz save, as visada stengiuosi moketis uz save, nebent vaikinas aiskiai pasako, kad mokes jis ir kad kisciau as ta savo pigine kur toliau.
ax.gif
aisku, tik uzkliuvo baisiai tas savininkiskumas- kad kazka nupirkes vaikinux ir ivardija kad tai jo- cia jau kvepia nebegerais dalykais schmoll.gif
manau, tas zmogeliukas sykstus, o ir dar nepakankamai supratingas, nes savo mergina privercia jausti negerai.
tad vien delto vertetu susimastyti.
ir tiesa sakant atejes vakarienes - jau turi atsinesti kaka saldaus, desertui, o ne eiti pirkti po to, ir dar merginos nepaklausti, ko ji noretu, nes juk i ja turetu buti susikoncentraves, o ne i seimyna biggrin.gif
na cia mano pamastymai...
rolleyes.gif
o tiesa- dle mokejimu uz drauges- manau vyriskis turetu jau tikrai daaaaug uzdirbt, kad leistu sau moketi ir uz drauges, ypac jei jos normaliai pavalge jo saskaita blink.gif lotuliukas.gif nebent draugystes pradzia, o mergina nenori eiti i pasimatyma be savo drauges, kuri nahaliavai uz paslauga nors pavalgys drinks_cheers.gif thumbup.gif

Atsakyti
skaitant temą toliau man vis panašiau, kad joks čia ne šykštumas bet paprasčiausio nesusikalbėjimo reikalas. pas mus kai ir įprasta kad vyro garbės reikalas visur ir visada sumokėt už damą, bet tas požiūris nyksta. o pvz. vakaruose yra įprasta mokėti per pusę. todėl gali būti, kad jis visai ne iš gobšumo nesumoka, bet jam neatrodo, kad reikėtų. jei dovanas dovanoja ir negaili, tai vargu ar galima vadint skrega. su MB yra priešingai -- jokių dovanų iš jo nesu gavus, bet į kavines vedasi dažnai ir beveik visad sumoka (išskyrus kai aš nutariu vaišint tam tikra proga). o dėl tavo/mano, tai kai kuriems žmonėms savininkiškumas būdingas labiau kaip kad kitiems noras viskuo dalintis. ir nereikia dėl to pult skirtis, reikia apie tai KALBĖTIS ir daug daug kalbėtis.

p.s. vaikinas ir mergina, tai ne tas pats kas vyras ir žmona, todėl tie atys kriterijai negalioja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 10 balandžio 2007 - 21:09
Kiekviena gerbianti save moteriškaitė gali susimokėti ir už vaikiną taip pat thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 10, 11:24)
Darau išvadas, kad problemos čia nėra, draugystė į rimtą, kažkur vedančią nepanaši, bet kadangi Runy jauna, tai normalu, kad bus dar tų vaikinų. "Mano/tavo" tą patvirtina.

Na taip, as jauna, man 22. O jam jau 26.

Itariu, kad jo nemokumo priezastis yra, kad pats nera pinigu maisas. As jau metus jam vis primenu, kad turetu iseiti is brolio firmos ir susirast rimta darba, kur normaliai uzdirbtu (nes kai suzinau kiek draugiu vaikinai uzdirba man LABAI liudna pasidaro...), o be to juk su aukstuoju jis... Per ta laika jis tik i viena darboviete CV nusiunte, ir ta pacia suradau jam as. Pasiteisinimas - nemoku anglu kalbos, o visi darbai, kuriu noreciau reikalauja anglu kalbos. Tai mokes dabar 4 menesius privaciai pas mokytoja. Tik nzn ar tai naudos jam dave...

Ir dar jis yra taupus. Pasitaupo, kad per sventes galetu nupirkt man dovana arba siaip sau koki naudinga daikta. Puiku, kad neislaidauja, bet jei uzdirbtu daugiau, manau, ir pats pasiulytu mane pavaisinti. Tik nebezinau kaip jam dar daugiau spirt i minksta vieta, kad iseitu is tos brolio firmos, juk baiges magistra, o dirba ta pati darba kaip bendradarbis, baiges 9 klases...
Atsakyti
unsure.gif Nu va, dar ir nepastumiamas, nenori keisti nieko.. Blogai, kad nesiima iniciatyvos ir neieško geresnių galimybių, žmogus turėtų turėti ambicijas.. bet jei mokosi, gal išmoks smile.gif Ir dar mums abiems tiek pat metų blush2.gif Reiktų pasikalbėti su juo kaip ten su tais mano/tavo, gal kas išsispręstų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 10, 22:18)
unsure.gif Nu va, dar ir nepastumiamas, nenori keisti nieko.. Blogai, kad nesiima iniciatyvos ir neieško geresnių galimybių, žmogus turėtų turėti ambicijas.. bet jei mokosi, gal išmoks smile.gif Ir dar mums abiems tiek pat metų blush2.gif Reiktų pasikalbėti su juo kaip ten su tais mano/tavo, gal kas išsispręstų unsure.gif

Nesiseka tiesa sakant jam su kalbom. Pats sake, kad nesijaucia ka ismokes. Gal del to ir neiesko kito darbo...

Patarkit, kaip isivaizduojat pasikalbejima su juo. Ar reiktu paklaust "kodel niekad nevaisini manes kavineje?" ax.gif Arba ka sakyti del tu mano-tavo? Tiesiog nezinau kaip reiketu pradeti, kad neprasidetu barnis...
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 10, 21:18)
unsure.gif Nu va, dar ir nepastumiamas, nenori keisti nieko.. Blogai, kad nesiima iniciatyvos ir neieško geresnių galimybių, žmogus turėtų turėti ambicijas.. bet jei mokosi, gal išmoks smile.gif

na o cia jau tam tikra zmoniu kategorija!
kurie bijo ka nors keisti, nors ir patys zino, kad galetu daugiau.
nesuprantu tokiu zmoniu, juolab kad pati profesinej srity megstu rizikuoti ir laimeti.
ir ko jau ko- bet negaliu pakest, kai merginos uz vaikinus dar ir darbo iesko!
apsileidimas. doh.gif
bet kita vertus, cia kiekvienam individualiai, gal neverta stebetis, gi visokiu yra zmoniu... g.gif
o del mokejimu- jei mazai uzdirba, tada visai suprantama, kad kiekvienas isleistas pingelis atsiliepia kisenei smile.gif
o 26 metai vaikinukui - tai dar kvaila jaunyste, kol staiga nesaus i galva kas nors ir neprades pats irtis i prieki. tad anereiks nei patarineti, ne uz ji Cv siusti, nei kazko dar.
niekaip netoleruoju to, kad moetrys sau prisiima daugiau vaidmenu nei joms reiktu, taip ir islepina vyriskius, o paskui pacios stebisi, kodel ju meile toks pasyvus, kodel ji turi priimti visus sprendimu seimoje..
cia tik siaip pasvarstymai, neisizeiskite! mirksiukas.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Runy @ 2007 04 10, 21:27)
Nesiseka tiesa sakant jam su kalbom. Pats sake, kad nesijaucia ka ismokes. Gal del to ir neiesko kito darbo...

Patarkit, kaip isivaizduojat pasikalbejima su juo. Ar reiktu paklaust "kodel niekad nevaisini manes kavineje?"  ax.gif Arba ka sakyti del tu mano-tavo? Tiesiog nezinau kaip reiketu pradeti, kad neprasidetu barnis...

ESME- ne kalbos!
esme- kaip zmogus suvokia save aplinkoje biggrin.gif pazistu tokiu, kurie ir nemokedami kalbu isidarbina kuo puikiausiai- cia tiesiog nerystingumo ir nenoro keisti situacijos del jam vienam zinomu priezasciu pavyzdys.. kol pats nenores, tol nieko nesigaus.
o del kalbejimo- nesu tokiu kalbu profe, bet jei psichologu paklausius- pradeti reiktu nuo to, kaip jautiesi. arba juokais pradeti biggrin.gif arba jei valgote su drauggais- o drauges draugas moka uz juo sabu, o jus atskirai, pasibaigus vakarui tieisog paklausk, ka tu manai apie toki mokejimo buda smile.gif bent jau issiaiskinsi jo pozicijas. 4u.gif
cia ir vel tik pamastymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 10, 20:28)
aisku ne prie visu, bet veliau visuomet atiduodu pinigus.

isgeriat po puoduka kavos, o tu po to jam kisi tris litus? blink.gif Nu nesuprantama man schmoll.gif Nei davimas nei priemimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 10, 20:28)
todel uz save visuomet susimoku. aisku ne prie visu, bet veliau visuomet atiduodu pinigus.

o tai kodėl ne prie visų jeigu jau viskas čia normalu ir tvarkoj? g.gif
Atsakyti