Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 30, 11:14)
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 12:10)

Cia gal kiek ne i tema, bet, alisia, kokias mintis ir jausmus tau sukelia sie zodziai: noriu lupomis buciuoti tavo mintis ?
As niekaip negaliu pamirsti sito sakinio, jis skamba mano ausyse. Pats erotiskiausias kada girdetas posakis. Nera jam lygiu.

Erotiska iki kaulu smegenu wub.gif (norejau taip parasyti, bet nebeisdrisau)
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 12:16)

Erotiska iki kaulu smegenu wub.gif (norejau taip parasyti, bet nebeisdrisau)

Kodel neisdrisai?
Atsakyti
HM...sakykime jauna pora viska skaicuojasi atskirai(kaip temos autore). Sukuria jie seima, katilas tampa bendras. Ar del to nekils seimoje nesklandumu, pykciu, nesusipratimu veliau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 30, 11:18)
Kodel neisdrisai?

(kad labai jau tai jausmingai skamba wub.gif )Nustok gundyti,kalbam i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 12:25)

(kad labai jau tai jausmingai skamba wub.gif )Nustok gundyti,kalbam i tema biggrin.gif

biggrin.gif Tu gi zinai, kad mielai tave priglausciau prie krutines, o lupomis isbuciuociau ne tik tavo mintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .burbanti princiesa.: 30 spalio 2012 - 11:44
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 11:25)
HM...sakykime jauna pora viska skaicuojasi atskirai(kaip temos autore). Sukuria jie seima, katilas tampa bendras. Ar del to nekils seimoje nesklandumu, pykciu, nesusipratimu veliau? g.gif
Papildyta:

Autorės situacija čia jau kraštutinumas. Be abejo jai su tokiu vaikinu sukūrus šeimą nebūtų lengva. Bet šiaip susigyvent su tuo įmanoma. Yra porų, kur net augindami vaikus skolinasi vienas iš kito (iš tiesų būtų įdomu pasigilint, kaip tokios poros skaičiuoja išlaidas vaikui, maistui ir t.t.). Yra netgi tokių, kur moteris atsakinga už save, vaiką, buitį, o vyras rūpinasi savo "žaislais" - kompiuteriai, automobiliai ir t.t.
Bet dėl to, kad karts nuo karto kavinėj sumokėsi už pietus vyras moliūgu netaps... Tiesiog kai kurios moterys taip jaučiasi geriau - niekam neskolingos, "nepaperkamos" ir t.t.
Kiekvienam savo. Šiaip man pasimatymų lygmeny nešaudavo į galvą mokėtis nei už save, nei juo labiau už abu. Bet dabar dzin man sumokėt. Natūraliai tiesiog kartais išeina... vistiek iš to pačio katilo.
Atsakyti
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 30, 11:43)
biggrin.gif Tu gi zinai, kad mielai tave priglausciau prie krutines, o lupomis isbuciuociau ne tik tavo mintis  biggrin.gif

mhmh...cinamonu kvepiancios krutys

as tai zinau,bet malonu kad vel primeni

Turejau kaimynus, kurie va sitaip gyveno 28 metus. Vaiku jie neturejo.Po skyrybu vyras nusipirko naujus baldus, pakeite visa buitine technika, net automobili.(?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 12:59)
mhmh...cinamonu kvepiancios krutys

as tai zinau,bet malonu kad vel primeni

As niekad ir nebuvau uzmirsus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 30, 12:09)
As niekad ir nebuvau uzmirsus  mirksiukas.gif

Taip, jauk mano mintis biggrin.gif Uch, koks kaifas, kai gyveni wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 10 29, 10:27)
1.kam cituojate mano klausimą jei į jį neatsakote?
2.kaip ir gyvenimas iš vyro pinigų moteriškumo neprideda.
3.jei aš pvz. noriu į kiną nueit tai nesitikiu kad maniškis mintis ims skaityti, o pati kviečiu,
4.kokia prasmė iš vyro norėjimo jei pati jo nenori? gauti pinigų? aš šiaip prastumti laiką? g.gif

1.taigi, atsakiau. Nemokėčiau už vyrą, nes pati jokio vyro į pasimatymą nekviesčiau.
2.na, ką aš žinau... jei vyras uždirba pinigus, o moteris sėdi namie tarp puodų ir vaikų (iš jo pinigų), tai kažin ar čia ne moteriška... biggrin.gif
3.Vienas dalykas vyras/sutuoktinis, o visai kas kita - vaikinas, su kuoriuo gal dar tik pirmi pasimatymai. Jei dabar norėčiau į kiną, nupirkčiau bilietus ir informuočiau vyrą, kurią val. jis privalo kur su manim važiuot biggrin.gif
4.kas nenori vyro/vaikino, tai su juo tiesiog nesusitikinėja, tada ir jo pinigų nereikia biggrin.gif Aišku, nepainiokit tokio pasimatymo, kai pakviečia vaikinas į kavinę, nueini, pasėdi, o jis lopų lopas, tai su tokiu daugiau ir nesusitinki. Bet šiuo atveju aš susimokėčiau už save. O jei vaikinas fainas, tai nenubiednės, jei už mane sumokės, šiuo atveju jis turėtų už mane sumokėt. Jei nesumokės, bus paskutinis pasimatymas. paprasta.
(ir tik nepradėkit pasakot, kad ir aš nenubiednėsiu, jei aš susimokėsiu)
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 10 30, 11:20)
tai kad vadino, ne tamsta tiesa. bet va jūs irgi etiketes klijuojat nors nė velnio mūsų nepažįstat biggrin.gif kai pripranti prie išlaikytinės statuso matyt kiekvieni santykiai, kuriuose yra bendrumas ir dėmesys nevertinamas pinigais atrodo kaip aštuntas pasaulio stebuklas/nepagarba moteriškumus/nevyriškas vyras/bla bla bla... (čia ne apie tamstą kad vėl neprikurtumėt kad kažką įžeidinėju) cool.gif
kai savo gyvenimą turėsit ir jis plius minus tenkins gal tada nustosit taip domėtis ir fantazuoti apie manąjį irnesakyk.gif
<...>

o kas fantazavo? na atsiprašau jei nepataikiau, bet deja labai nemažai mano draugių tarpe yra tokių moterų, kurios labai panašiai kaip Jūs kalbate, ir žinau kaip jos gyvena. Juk nėra dūmų be ugnies. Ir tai nėra kažkas blogo, toks jų pasirinkimas, tik nereikia pykčio laikyti ant tų, kurios gyvena kitaip. Ir dar vienas niuansėlis[B]....mes kalbame apie pasimatymus, o ne pilną išlaikymą, kaip Jūs kelintą kartą pabrėžiate tą išlaikytinės statusą smile.gif . Šeimoje finansai bendri, bet jei restorane ar kavinėje vyras už žmoną sumoka (jei/kai gali, juk visi mes žmonės)- man gražu. Man nėra nieko atgrasiau kai moteris agresyviai demonstruoja savo ale nepriklausomybę dėl kelių litų. Tai žemina vyro orumą. Kita tema, jei vyras niekada nepasisiūlo sumokėti.
Esu ne kartą sumokėjusi visą sąskaitą ir nenumiriau, nagai nenukrito, plaukai nenuslinko (gal kad nepriauginti biggrin.gif ), juk visokių situacijų pasitaiko, bet mano antrai pusei labai nemalonu kai siūlausi bent jau už save susimokėti. Jis taip išauklėtas.
Atsakyti
O dar baisiau, kai vyras sumoka ir nepalieka arbatpinigiu. Iki cento susirenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 30, 13:47)
Jis taip išauklėtas.

Gerai išauklėtas. Senoji mokykla. Be moteriškojo emancipacijos "bacilos". biggrin.gif biggrin.gif Dabar taip nebemoko, nes dar įžeisti orumą gali (moters). biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti