Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

Pazistama pasakojo, kaip su vienu vaikinuku susirasinejo internetu. Gal pora menesiu praejo ir susitiko jie kavinukeje. Uzsisake isgerti ir uzkasti. Netiketai jam suskambo tel, jis pakalbejo ir "paprase" jos palaukti, nes kazkas "tokio"atsitiko. Daugiau ji jo nebemate. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 30, 13:53)
Gerai išauklėtas. Senoji mokykla. Be moteriškojo emancipacijos  "bacilos".  biggrin.gif  biggrin.gif  Dabar taip nebemoko, nes dar įžeisti orumą gali (moters).  biggrin.gif  biggrin.gif

Siais izeidziais laikais: simta kartu apgalvok, o paskui daryk.Vistiek isizeis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 30 spalio 2012 - 13:56
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 30, 11:35)
* drinks_cheers.gif žinoma, kad patogiai įsitaisęs ir įsisukęs. Tikram vyrui būtų gėda, bet kadangi tokie vyrai paprastai įsisuka su atitinkamom "nepriklausomom" moterim, kurios už save moka, kurios net nežino, koks yra kitoks gyvenimas. Tai labai gerai, harmonija. Juk kažkas turi gyventi ir su tokiais, kita vertus. <...>
** Tas bendrumas ir dėmesys tokiais atvejais palaikomas lygiavos varikliu. Nebus lygiavos, nesvarbu dėl kokių priežasčių, neduok D pasiligosi ir gulėsi paslika du metus, va tokiems atvejams labai reikalingas prevencijinis gyvenimo testas. Iki kokio lygio tas dėmesys ir bendrumas pagrįsti sveikais jausmais, o ne primityviu patogumu. Jam patogu, jis tas, kuris be reikalo nevaišins, viskas apskaičiuota. Kaip patogu, kai nereikia rūpintis būsto išlaikymu! Ne nuosavo, nes nuosavo ir nereikia, o už svetimą noriu moku, nenoriu nemoku, kaip šaus į galvą. Man tai nenormalu, ir toks vyro patogus gyvenimas man kažkoks keistas, na ne tik man, bent jau šioje diskusijoje. Jei būtų bendras būstas, tai ir dėmesys būtų bendras, o ne kaip kam kada patogiau.

* tai taip, juk yra tokių moterų, kurios tiesiog nesugyventų su stipresnio charakterio vyrais. Būtų karas ir su aukom. Juk šeimoje nebūtinai vyras yra tas stipresnysis, čia kiekvienam pagal jų norus.
** pamenu dabar savo gyvenimą prieš keleris metus. pas mus viskas irgi buvo pagrįsta sakytum 50*50 lygybe, tik pamažėle ėmiau jausti kad tas 50*50 tampa 40*60, o vėliau jau ir 30*70 mano nenaudai. Nes tam žmogui buvo labai gerai, kai yra kur gyventi, kai nereikia sukti galvos ką rytoj valgys, kokia mašina važinės. Man gal iš dalies visai patiko būti tuo lyderiu, juk mano žodis būdavo paskutinis, nesvarbu apie ką eidavo kalba. Bėda atsitiko tada, kai prasidėjo problemos darbe, kai vakare grįždavau taip pervargus, kad nesugebėdavau net šnekėti, o kiekvieną rytą duše verkdavau. Kai pasakiau, kad noriu mesti darbą, nes daugiau taip nebegaliu, jo atsakymas buvo labai aiškus- tu čia daug uždirbi, kaip mes gyvensim, juk dabar krizė...? Še tau boba ir devintinės. Tik tas klausimas "kaip mes gyvensim" tuo metu jam nesutrukdė pasiimti 4 mėnesius neapmokamų atostogų savo diplominio baigimui.....vot teip, kokios mes stiprios ir nepriklausomos moterys biggrin.gif viską reikia daryti su protu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2012 10 30, 11:37)
tikras vyras = išlaikantis moterį. jei finansai bendri - patogiai įsitaisęs. neduok die moteris dar ir dirba bei savo turto turi, tai išvis padėk die - nevyriškas ir išlaikytinis.
<...>

Moteris privalo turėti savo turto ir galėti savimi ir savo vaikais pasirūpinti bet kada nepriklausomai nuo nieko, nei tėvelių nei vyrų ar dar kokio bieso. O šeimoje finansai šiaip ar taip bendri, jei sutartimi nenumatyta kitaip. Vat ko nemėgstu, tai lodorių sėdinčių stipriom moterim ant sprandų.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 30, 13:59)
* tai taip, juk yra tokių moterų, kurios tiesiog nesugyventų su stipresnio charakterio vyrais. Būtų karas ir su aukom. Juk šeimoje nebūtinai vyras yra tas stipresnysis, čia kiekvienam pagal jų norus.
** pamenu dabar savo gyvenimą prieš keleris metus. pas mus viskas irgi buvo pagrįsta sakytum 50*50 lygybe, tik pamažėle ėmiau jausti kad tas 50*50 tampa 40*60, o vėliau jau ir 30*70 mano nenaudai. Nes tam žmogui buvo labai gerai, kai yra kur gyventi, kai nereikia sukti galvos ką rytoj valgys, kokia mašina važinės. Man gal iš dalies visai patiko būti tuo lyderiu, juk mano žodis būdavo paskutinis, nesvarbu apie ką eidavo kalba. Bėda atsitiko tada, kai prasidėjo problemos darbe, kai vakare grįždavau taip pervargus, kad nesugebėdavau net šnekėti, o kiekvieną rytą duše verkdavau. Kai pasakiau, kad noriu mesti darbą, nes daugiau taip nebegaliu, jo atsakymas buvo labai aiškus- tu čia daug uždirbi, kaip mes gyvensim, juk dabar krizė...? Še tau boba ir devintinės. Tik tas klausimas "kaip mes gyvensim" tuo metu jam nesutrukdė pasiimti 4 mėnesius neapmokamų atostogų savo diplominio baigimui.....vot teip, kokios mes stiprios ir nepriklausomos moterys biggrin.gif viską reikia daryti su protu mirksiukas.gif

biggrin.gif Moterys kaltos, kad vyrai lepseja. Jos gimdo, tvarko, plauna, dirba,moraliskai visus palaiko, vaikus aukleja, vyrui po nosimi karstais kotletais mojuoja-su grietines ar grybu padazu, branguti?O tas brangutis -nenoriu kotletu, noriu zuikio. Gerai, bus tau zuikis. Nenoriu zuikio, noriu kalakuto. Ant galo vyras-nieko nebenoriu, taves nebenoriu, nezinau ko noriu.Kitos noriu....kitu kotletu. Ir vel pasaka nuo pradziu...
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 11:57)
* Kaip sunku gimus vyru islaikyti ta statusa. biggrin.gif

** Va anksciau budavo vyras. Trenke kumsciu per stala ir isejo duonos i namus parnesti.
Dabar vyras trenkia kumsciu per stala ir zmona duonos parnesa. biggrin.gif

* Iš tikrųjų tai yra be galo sunku, dėl to labai gerbiu tokius vyrus, kurie dėl to stengiasi. Išvis gerbiu sunkiai dirbančius žmones, bet ne tuos, kurių žmonos sunkiai dirba jiems ant alaus.
** Žiauru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 30, 14:08)
* Iš tikrųjų tai yra be galo sunku, dėl to labai gerbiu tokius vyrus, kurie dėl to stengiasi. Išvis gerbiu sunkiai dirbančius žmones, bet ne tuos, kurių žmonos sunkiai dirba jiems ant alaus.
** Žiauru biggrin.gif

* Taip sutinku, kad sunku.O kam lengva? Gyventi yra sunku, menas suvaldyti mintis taip, kad butu lengva gyventi.

**Nuosirdziai nusisypsojau.Neitiketinai ziauru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 15:52)
O dar baisiau, kai vyras sumoka ir nepalieka arbatpinigiu. Iki cento susirenka  doh.gif

yra taip buvę blush2.gif bet tada aš palikdavau arbatos, nors taip atsirokuodavom biggrin.gif mane va augino kaip kietą kalę karjeristę, tik kai pamačiau, kad mano kiaušiniai didesni už vyro, supratau, kad tai buvo blogas auklėjimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 30, 14:22)
atsirokuodavom biggrin.gif

Šiaip tarminė mandrystė ar kilimo iš žemaitiškų šaknų? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 16:06)
biggrin.gif Moterys kaltos, kad vyrai lepseja. Jos gimdo, tvarko, plauna, dirba,moraliskai visus palaiko, vaikus aukleja, vyrui po nosimi karstais kotletais mojuoja-su grietines ar grybu padazu, branguti?O tas brangutis -nenoriu kotletu, noriu zuikio. Gerai, bus tau zuikis. Nenoriu zuikio, noriu kalakuto. Ant galo vyras-nieko nebenoriu, taves nebenoriu, nezinau ko noriu.Kitos noriu....kitu kotletu. Ir vel pasaka nuo pradziu...

Iš tikrųjų tai taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir nereikia čia ant jų putotis.
Niekad nepamiršiu kai vieną mano draugą jo močiutė įkalbinėjo suvalgyt sriubos gal pusvalandį, o šis: ne, aš nealkanas, o ko dar yra? blynų? aaaiii blynų tai nenoriu... doh.gif tai ko iš tokio norėti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 30, 14:04)

Moteris privalo turėti savo turto ir galėti savimi ir savo vaikais pasirūpinti bet kada nepriklausomai nuo nieko, nei tėvelių nei vyrų ar dar kokio bieso. O šeimoje finansai šiaip ar taip bendri, jei sutartimi nenumatyta kitaip. Vat ko nemėgstu, tai lodorių sėdinčių stipriom moterim ant sprandų.

Bet yra pasiturinciu moteru, kurioms reikia zaisliuko-islaikytinio vyro. Ir tai juk nevyriska. Neskanu.Vadinasi, nori- nenori pinigai siejasi su vyriskumu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 30, 16:24)
Šiaip tarminė mandrystė ar kilimo iš žemaitiškų šaknų?  biggrin.gif  biggrin.gif

aš augus prie jūros, bet mano draugai labai marga liaudis, tai ir prisirankioju visokių mundrysčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 30, 14:28)
Iš tikrųjų tai taip drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir nereikia čia ant jų putotis.
Niekad nepamiršiu kai vieną mano draugą jo močiutė įkalbinėjo suvalgyt sriubos gal pusvalandį, o šis: ne, aš nealkanas, o ko dar yra? blynų? aaaiii blynų tai nenoriu... doh.gif tai ko iš tokio norėti? doh.gif

Isivaizduoji, moterys ir is tokiu nori to paties. Meiles, supratimo, uzuojautos, pagalbos, svelnumo, demesio. Ta prasme norai nesikeicia nei tokiam, nei anokiam vyrui .Ei, vyruti, cionai, vyruti!
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 30, 14:24)
Šiaip tarminė mandrystė ar kilimo iš žemaitiškų šaknų?  biggrin.gif  biggrin.gif

mirksiukas.gif

Is saknu mirksiukas.gif be usu mad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 30 spalio 2012 - 14:32
QUOTE(alisia31 @ 2012 10 30, 16:29)
Bet yra pasiturinciu moteru, kurioms reikia zaisliuko-islaikytinio vyro. Ir tai juk nevyriska. Neskanu.Vadinasi, nori- nenori pinigai siejasi su vyriskumu. smile.gif

Taip yra tokių moterų- sėkmingų verslininkių norinčių kontroliuoti viską ir visur. Ir taip, pinigai siejasi su galia, valdžia, kas yra vyriškumo sinonimai. Taip bent anksčiau būdavo, dabar jau pati nebesuprantu kas yra tas vyriškumas? Ar tai tik tas organėlis tarp kojukių tabaluojantis? Jei tokį turi tai iškart jau skaitaisi vyras, nesvarbu, kad puodas ant pečių vietoj galvos? g.gif
Atsakyti