QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 30, 11:35)
*

žinoma, kad patogiai įsitaisęs ir įsisukęs. Tikram vyrui būtų gėda, bet kadangi tokie vyrai paprastai įsisuka su atitinkamom "nepriklausomom" moterim, kurios už save moka, kurios net nežino, koks yra kitoks gyvenimas. Tai labai gerai, harmonija. Juk kažkas turi gyventi ir su tokiais, kita vertus. <...>
** Tas bendrumas ir dėmesys tokiais atvejais palaikomas lygiavos varikliu. Nebus lygiavos, nesvarbu dėl kokių priežasčių, neduok D pasiligosi ir gulėsi paslika du metus, va tokiems atvejams labai reikalingas prevencijinis gyvenimo testas. Iki kokio lygio tas dėmesys ir bendrumas pagrįsti sveikais jausmais, o ne primityviu patogumu. Jam patogu, jis tas, kuris be reikalo nevaišins, viskas apskaičiuota. Kaip patogu, kai nereikia rūpintis būsto išlaikymu! Ne nuosavo, nes nuosavo ir nereikia, o už svetimą noriu moku, nenoriu nemoku, kaip šaus į galvą. Man tai nenormalu, ir toks vyro patogus gyvenimas man kažkoks keistas, na ne tik man, bent jau šioje diskusijoje. Jei būtų bendras būstas, tai ir dėmesys būtų bendras, o ne kaip kam kada patogiau.
* tai taip, juk yra tokių moterų, kurios tiesiog nesugyventų su stipresnio charakterio vyrais. Būtų karas ir su aukom. Juk šeimoje nebūtinai vyras yra tas stipresnysis, čia kiekvienam pagal jų norus.
** pamenu dabar savo gyvenimą prieš keleris metus. pas mus viskas irgi buvo pagrįsta sakytum 50*50 lygybe, tik pamažėle ėmiau jausti kad tas 50*50 tampa 40*60, o vėliau jau ir 30*70 mano nenaudai. Nes tam žmogui buvo labai gerai, kai yra kur gyventi, kai nereikia sukti galvos ką rytoj valgys, kokia mašina važinės. Man gal iš dalies visai patiko būti tuo lyderiu, juk mano žodis būdavo paskutinis, nesvarbu apie ką eidavo kalba. Bėda atsitiko tada, kai prasidėjo problemos darbe, kai vakare grįždavau taip pervargus, kad nesugebėdavau net šnekėti, o kiekvieną rytą duše verkdavau. Kai pasakiau, kad noriu mesti darbą, nes daugiau taip nebegaliu, jo atsakymas buvo labai aiškus- tu čia daug uždirbi, kaip mes gyvensim, juk dabar krizė...? Še tau boba ir devintinės. Tik tas klausimas "kaip mes gyvensim" tuo metu jam nesutrukdė pasiimti 4 mėnesius neapmokamų atostogų savo diplominio baigimui.....vot teip, kokios mes stiprios ir nepriklausomos moterys

viską reikia daryti su protu
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2012 10 30, 11:37)
tikras vyras = išlaikantis moterį. jei finansai bendri - patogiai įsitaisęs. neduok die moteris dar ir dirba bei savo turto turi, tai išvis padėk die - nevyriškas ir išlaikytinis.
<...>
Moteris privalo turėti savo turto ir galėti savimi ir savo vaikais pasirūpinti bet kada nepriklausomai nuo nieko, nei tėvelių nei vyrų ar dar kokio bieso. O šeimoje finansai šiaip ar taip bendri, jei sutartimi nenumatyta kitaip. Vat ko nemėgstu, tai lodorių sėdinčių stipriom moterim ant sprandų.
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." -Coco Chanel