Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Verutea @ 2012 12 26, 19:47)
Taip yra todėl, kad Jūsų vyras mažai uždirba. Ir dar jo šeimoje motina visus kampus laiko. Pasižiūrėkite. Iš kur dar jis galėtų tokio modelio išmokti. Paklauskite jo, kas už vaikus mokės, jei tokių rasis?
Beje, tas tamstos 50/50 mokėjimas labiausiai palankus tam, kuris uždirba daugiau. Tuomet jis nuo savo pajamų žymiai mažesnį procentą sumoka.

jis man ne vyras. o uždirbam mes labai panašiai. beje, kai buvo metas, kai dirbau minimaliu krūviu, tuomet apmokėdavo pats viską.
o tas mokėjimas perpus atsirado labai natūraliai, kadangi pora patapom prieš tai pabuvę geriausiai draugais, tai tokių kaipo "pirmųjų pasimatymų" nebuvo. tiesiog kaip įprastai kaip draugai mokėdavom, kas kviečia, arba pusiau, taip ir toliau paliko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 26 gruodžio 2012 - 20:24
Jei jei jis užsako, jis ir moka, jei neišgali sumokėt už mano kavą... doh.gif
Atsakyti
Idomios nuomones.
Jeigu mergina kviecia simpatija i pasimatyma viesoje vietoje. Kas moka?
Netgi butu dora klausti ar taip priimtina?
Galbut tai pagyvins diskusija.
Atsakyti
na, aš kaip jau buvau minėjus, jei neinam bendru sugalvojimu, tada moka tas kuris pakvietė.
man tai pvz labai normalu kažkur pačiai pakviest.
nors šiaip, jei valgyt kažkur tai retai einam, nes pas abu didelė meilė gamint maistą patiem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prašalaitis @ 2012 12 27, 00:57)
Idomios nuomones.
Jeigu mergina kviecia simpatija i pasimatyma viesoje vietoje. Kas moka?
Netgi butu dora klausti ar taip priimtina?

Aš tamstą pakviečiu į Da Antonio. Vakarienės sąskaita 200 Lt. Padavėja tradiciškai deda sąskaitą prie vyro. Ką darai, huh?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 27 gruodžio 2012 - 00:17
QUOTE(Verutea @ 2012 12 27, 00:16)
Aš tamstą pakviečiu į Da Antonio. Vakarienės sąskaita 200 Lt. Padavėja tradiciškai deda sąskaitą prie vyro. Ką darai, huh?smile.gif

Sako, mhhhh man reikia i tualeta. lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu senoviško kiirpimo. Moka džentelmenai. ax.gif
Atsakyti
tai gal ne tik uz vyra sumoket, bet dar ir duris jam atidaryt, nama jam pastatyt, per vestuves per slenksti pernest ir geles jam dovanot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 12 29, 22:53)
tai gal ne tik uz vyra sumoket, bet dar ir duris jam atidaryt, nama jam pastatyt, per vestuves per slenksti pernest ir geles jam dovanot?  g.gif

thumbup.gif va va... visi dideli dalykai susideda iš mažų, rodos nereikšmingų, smulkmenų.
Atsakyti
Jei _ _ras nek_iečia i pasimat_mą , nemoka restorane , neskambina, nerašo , jūs jam nepatinkat .
Atsakyti
Visais amžiais moterys norėjo lygybės ir ją išsikovojo, bet kas liečia finansinius dalykus, tai visos linkusios sakyti, kad už viską ar beveik viską turi mokėti vyras. Mane labiau žavi idėja tos lygybės, bet ir pačiam matomai įkalta į galvą, kad visgi vyras turi už daugumą dalykų mokėti, jei kur kviečia ir pnš. Asmeniškai man už savo moterį sumokėt kažkur einant ar perkant maistą, tampa savaime suprantamu dalyku, bet kai pradeda sakyti, kad reikia jei pinigų tai kirpyklai, tai drabužiams, o dirbt nenori, nes mokosi ir t.t. tai tokiais dalykais manau turėtų pati moteris pasirūpinti smile.gif nebent vyrui kiltų mintis ją palepint ir davus pinigų pasakyt nusipirk sau ką nors..bet tai turėtų būti retais atvejais. Jeigu esate už lygybę visame kame, tai kodėl jūs jaučiatės lyg vyrai jums ką skolingi būtų, kad jie turi viską pirkt, už viską mokėt ir net jus išlaikyt? biggrin.gif Taip buvo praeitas amžiais normalu, o ne šiais lygybės laikais smile.gif Čia šiaip tokiam pamąstymui...Kaip ir sakiau man už visokius elementarius dalykus sumokėt yra ok, jei tai nepereina į moters vos neišlaikymą..Ir jei moteris karts nuo karto pati ką nupirktų mums ar kur nors susimokėtų kai einame būtų man reikalinga pusiausvyra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patikimas: 30 gruodžio 2012 - 18:16
QUOTE(Patikimas @ 2012 12 30, 18:16)
Jeigu esate už lygybę visame kame, tai kodėl jūs jaučiatės lyg vyrai jums ką skolingi būtų, kad jie turi viską pirkt, už viską mokėt ir net jus išlaikyt?

o kur perskaitei, jog moterys nori/reikalauja, kad joms vyrai viska pirktu ir jas islaikytu? Nebent, kai moteris vaika augina ir pinigu neuzdirba, tada taip, vyras turi savo moteri islaikyt. O tu galvoji kitaip? Pagimdei vaika, bet gyvenk is ko nori?
Atsakyti